Închide meniul

Ciprian Tătărușanu, făcut praf de italieni după ultimul meci la AC Milan. Ce notă a primit românul

Alexandru Ivan Publicat: 6 noiembrie 2022, 8:52

Reclamă
Ciprian Tătărușanu, făcut praf de italieni după ultimul meci la AC Milan. Ce notă a primit românul

Ciprian Tătăruşanu, în negocieri cu o echipă din Serie A

Ciprian Tătăruşanu, în timpul unui meci pentru AC Milan / Profimediaimages

Ciprian Tătărușanu a fost criticat de italieni după ultimul meci la AC Milan, 2-1 cu Spezia, în etapa a 13-a din Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În absența lui Mike Maignan, Ciprian Tătărușanu este în continuare titular în poarta campioana Italiei. Doar că românul „Tătă” nu a fost pe placul italienilor în partida cu Spezia.

Ciprian Tătărușanu, criticat de italieni după ultimul meci la AC Milan

Gazzetta dello Sport l-a „taxat” pe fostl goalkeeper de la FCSB pentru o ieșire hazardată. „A blocat un șut al lui Kiwior, lovitura de cap a lui Caldara și ultima minge, pe care a prins-o. Dar ieșirea la Nzola a fost teribilă”, a scris Gazzetta dello Sport.

Jurnaliștii de la Corriere della Sera l-au criticat pe Tătărușanu pentru golul încasat de la Spezia. „Nici măcar nu a plonjat la gol. Măcar să încerce, nu?”.

Tuttomercatoweb a continuat cu criticile la adresa portarului român, sugerând că se așteaptă revenirea lui Mike Maignan: „În niciun moment nu inspiră încredere, nu contează că e vorba despre o paradă sau despre o ieșire”.

Reclamă

Publicațiile din Italia i-au acordat lui Tătărușanu nota 5.5 pentru prestația sa din partida cu Spezia.

AC Milan – Spezia 2-1

Campioana en titre, AC Milan, cu portarul Ciprian Tătăruşanu printre titulari, a învins la limită pe teren propriu, cu 2-0, formaţia Spezia, prin golurile marcate de Theo Hernandez (21) şi Olivier Giroud (89).

Pentru oaspeţi a punctat Daniel Maldini, împrumutat de AC Milan la Spezia în acest sezon (59).

Reclamă 4 / 0/3

În urma acestei victorii, AC Milan a făcut rocadă în clasament cu Atalanta, revenind la şase puncte în spatele liderului Napoli.

Ciprian Tătărușanu s-a retras de la națională în 2020

Ciprian Tătărușanu s-a retras de la naționala României în noiembrie 2020. În ultima vreme, însă, s-a discutat intens despre o posibilă revenire sub “tricolor”, în cazul în care Edi Iordănescu se va lovi de o urgență la nivelul portarilor.

Iordănescu Jr. a discutat cu portarul de la Milan, care i-a transmis că va îmbrăca tricoul României cu o singură condiție.

”Nu este o situaţie foarte plăcută. E un subiect sensibil cu portarii. Niţă a fost în multe momente declarat de dumneavoastră cel mai bun. După meciul Inter – Sassuolo am vorbit puţin cu Radu, nu era tocmai fericit. Nu joacă aproape deloc.

Am avut o întâlnire amicală şi cu Tătăruşanu. A fost o discuţie mai complexă, am vrut să aflu toate motivele pentru care a decis să se retragă. Am înţeles poziţia lui. Dacă va veni un joc foarte important, în care vom avea probleme mari la nivel de portari, 3-4 care fac parte din nucleul principal, atunci e posibil să primim de la ‘Tătă’ o mână de ajutor”, a declarat Edi Iordănescu, în luna martie.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și