Închide meniul

Ciprian Tătărușanu, făcut praf de italieni după ultimul meci la AC Milan. Ce notă a primit românul

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 6 noiembrie 2022, 8:52

Ciprian Tătărușanu, făcut praf de italieni după ultimul meci la AC Milan. Ce notă a primit românul

Ciprian Tătăruşanu, în negocieri cu o echipă din Serie A

Ciprian Tătăruşanu, în timpul unui meci pentru AC Milan / Profimediaimages

Ciprian Tătărușanu a fost criticat de italieni după ultimul meci la AC Milan, 2-1 cu Spezia, în etapa a 13-a din Serie A.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În absența lui Mike Maignan, Ciprian Tătărușanu este în continuare titular în poarta campioana Italiei. Doar că românul „Tătă” nu a fost pe placul italienilor în partida cu Spezia.

Ciprian Tătărușanu, criticat de italieni după ultimul meci la AC Milan

Gazzetta dello Sport l-a „taxat” pe fostl goalkeeper de la FCSB pentru o ieșire hazardată. „A blocat un șut al lui Kiwior, lovitura de cap a lui Caldara și ultima minge, pe care a prins-o. Dar ieșirea la Nzola a fost teribilă”, a scris Gazzetta dello Sport.

Jurnaliștii de la Corriere della Sera l-au criticat pe Tătărușanu pentru golul încasat de la Spezia. „Nici măcar nu a plonjat la gol. Măcar să încerce, nu?”.

Tuttomercatoweb a continuat cu criticile la adresa portarului român, sugerând că se așteaptă revenirea lui Mike Maignan: „În niciun moment nu inspiră încredere, nu contează că e vorba despre o paradă sau despre o ieșire”.

Reclamă

Publicațiile din Italia i-au acordat lui Tătărușanu nota 5.5 pentru prestația sa din partida cu Spezia.

AC Milan – Spezia 2-1

Campioana en titre, AC Milan, cu portarul Ciprian Tătăruşanu printre titulari, a învins la limită pe teren propriu, cu 2-0, formaţia Spezia, prin golurile marcate de Theo Hernandez (21) şi Olivier Giroud (89).

Pentru oaspeţi a punctat Daniel Maldini, împrumutat de AC Milan la Spezia în acest sezon (59).

Reclamă 4 / 0/3

În urma acestei victorii, AC Milan a făcut rocadă în clasament cu Atalanta, revenind la şase puncte în spatele liderului Napoli.

Ciprian Tătărușanu s-a retras de la națională în 2020

Ciprian Tătărușanu s-a retras de la naționala României în noiembrie 2020. În ultima vreme, însă, s-a discutat intens despre o posibilă revenire sub “tricolor”, în cazul în care Edi Iordănescu se va lovi de o urgență la nivelul portarilor.

Iordănescu Jr. a discutat cu portarul de la Milan, care i-a transmis că va îmbrăca tricoul României cu o singură condiție.

”Nu este o situaţie foarte plăcută. E un subiect sensibil cu portarii. Niţă a fost în multe momente declarat de dumneavoastră cel mai bun. După meciul Inter – Sassuolo am vorbit puţin cu Radu, nu era tocmai fericit. Nu joacă aproape deloc.

Am avut o întâlnire amicală şi cu Tătăruşanu. A fost o discuţie mai complexă, am vrut să aflu toate motivele pentru care a decis să se retragă. Am înţeles poziţia lui. Dacă va veni un joc foarte important, în care vom avea probleme mari la nivel de portari, 3-4 care fac parte din nucleul principal, atunci e posibil să primim de la ‘Tătă’ o mână de ajutor”, a declarat Edi Iordănescu, în luna martie.

Recomandări
  • Ciprian Tătărușanu, făcut praf de italieni după ultimul meci la AC Milan
  • Ce notă a primit românul

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:55 Răsturnare de situaţie! Istvan Kovacs nu va mai arbitra FCSB – Rapid! Cine va fi la centru la derby 11:54 VideoLando Norris, după ce va pleca primul în cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei: „A fost o nebunie”. Ce îl întristează 11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek Vezi toate știrile
Citește și