Închide meniul

Andrea Compagno, mesaj special pentru Octavian Popescu, după FCSB – Rapid 3-1: „Să se gândească toată viaţa la cum a jucat azi”

Dan Roșu Publicat: 7 noiembrie 2022, 8:58

Reclamă
Andrea Compagno, mesaj special pentru Octavian Popescu, după FCSB – Rapid 3-1: „Să se gândească toată viaţa la cum a jucat azi

Andrea Compagno, mesaj special pentru Octavian Popescu, după FCSB - Rapid 3-1

Andrea Compagno sărbătoreşte golul marcat în FCSB - Rapid 3-1 / Hepta

Andrea Compagno a avut un mesaj special pentru Octavian Popescu, după FCSB – Rapid 3-1. Mijlocaşul de 4 milioane al lui Gigi Becali a marcat primul său gol în acest sezon, iar atacantul italian i-a cerut să nu uite niciodată atitudinea pe care a avut-o în derby-ul de pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„De când am venit aici, e cel mai bun meci al nostru. Ca mentalitate şi ca tot. Trebuie să ne gândim mereu la ce am făcut azi. Avem un nivel ridicat şi trebuie să îl avem la fiecare meci.

Pintilii nu a avut foarte mult timp. A găsit motivaţia, nu zic că nu a fost la fel şi cu Dică. Sper să mergem mereu aşa. Nu mă gândesc la golurile mele, ci la ce am făcut azi ca echipă. Trebuie să fie un meci important pentru viitorul nostru.

Andrea Compagno, mesaj special pentru Octavian Popescu, după FCSB – Rapid 3-1

E important pentru el, mi-a plăcut atitudinea lui. Trebuie să fie mereu aşa. Am vorbit cu el. Trebuie să se gândească toată viaţa sa la cum a jucat azi, la atitudine lui, trebuie să facă asta mereu.

Am văzut mingea că a venit la mine. M-am concentrat să înscriu. A venit acel moment, care pentru atacant e cel mai urât, îţi poate anula golul. Bine că nu a fost aşa. Era un gol foarte important pentru noi, ne-am făcut meciul mai uşor. Sunt vârf, pentru mine e important să ajut cu goluri.

Reclamă

E normal că va fi un meci special pentru mine. Au fost doi ani incredibili acolo. Dacă nu erau ei, eu nu eram aici. Craiova are un loc în inima mea toată viaţa. Dar acum sunt jucătorul Stelei şi trebuie să mergem acolo să câştigăm”, a spus Compagno, după meci.

Octavian Popescu, dezlănţuit după FCSB – Rapid 3-1

Octavian Popescu, dezlănţuit după FCSB – Rapid 3-1. FCSB a făcut cel mai bun al sezonului şi a câştigat derby-ul cu Rapid, scor 3-1, iar Tavi Popescu a reuşit un gol şi o pasă de gol. FCSB are şi două meciuri mai puţin disputate şi, în cazul în care le va câştiga, poate ajunge la 3 puncte în spatele celor de la Rapid, care ocupă locul 2.

„E un sentiment frumos, mai ales că am câştigat un derby. Sper să ne revenim. L-am aşteptat foarte mult, dar era normal să vină şi golul la un moment dat pentru că mă antrenez bine. Nu prea mă interesează comentariile, nu le bag în seamă. Mi-a venit rândul şi am arătat că merit să joc în primul 11. Cred că mi-am revenit. Nici în meciul cu West Ham nu am jucta rău, dar ăsta e meciul care m-a deblocat. Nu atârnă banderola, dar nu cred că sunt pregătit să o port la un club aşa mare. Am încerc să mă urc pe gard şi acolo.

Reclamă 4 / 0/3

Nu bag criticile în seamă, în văd de treaba mea şi dau sută la sută. Cred că că cei de la Rapid au venit că ne bat din elan, dar le-am arătat cine este Steaua. I-am văzut şi înainte de declaraţii dădeau şi ne-au luat de sus. Amândouă pasele sunt frumoase. E un subiect pe care nu trebuie să îl ştie toată lumea. Suntem aproape, trebuie să câştigăm ce mai este de jucat şi tragem tare să ajungem cât mai sus„, a spus Octavian Popescu la digisport.ro, după FCSB – Rapid 3-1.

După primele 17 etape ale acestui sezon, FCSB e pe locul 7, cu 23 de puncte, la nouă lungimi de Rapid, care rămâne pe 2, cu 32 de puncte. Roş-albaştrii au şi două meciuri mai puţin disputate.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:10 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:04 LIVE VIDEORomânia – Japonia se joacă ACUM în AntenaPLAY. Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment 13:17 Cursa de sprint de la Marele Premiu din Miami, 19:00, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 13:07 „Îmbătrânește urât! El e tatăl Cooperativei” Atac total la adresa lui Mircea Lucescu, după acuzațiile incredibile de blat 12:56 Noi detalii despre starea lui George Pușcaș, după operație! Veste importantă pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 12:10 „E fratele meu mai mic!” Dennis Man, mesaj superb despre relația cu Valentin Mihăilă! A vorbit și despre echipa națională 11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal Vezi toate știrile
Citește și