Închide meniul

Andrea Compagno, mesaj special pentru Octavian Popescu, după FCSB – Rapid 3-1: „Să se gândească toată viaţa la cum a jucat azi”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 7 noiembrie 2022, 8:58

Andrea Compagno, mesaj special pentru Octavian Popescu, după FCSB – Rapid 3-1: „Să se gândească toată viaţa la cum a jucat azi

Andrea Compagno, mesaj special pentru Octavian Popescu, după FCSB - Rapid 3-1

Andrea Compagno sărbătoreşte golul marcat în FCSB - Rapid 3-1 / Hepta

Andrea Compagno a avut un mesaj special pentru Octavian Popescu, după FCSB – Rapid 3-1. Mijlocaşul de 4 milioane al lui Gigi Becali a marcat primul său gol în acest sezon, iar atacantul italian i-a cerut să nu uite niciodată atitudinea pe care a avut-o în derby-ul de pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„De când am venit aici, e cel mai bun meci al nostru. Ca mentalitate şi ca tot. Trebuie să ne gândim mereu la ce am făcut azi. Avem un nivel ridicat şi trebuie să îl avem la fiecare meci.

Pintilii nu a avut foarte mult timp. A găsit motivaţia, nu zic că nu a fost la fel şi cu Dică. Sper să mergem mereu aşa. Nu mă gândesc la golurile mele, ci la ce am făcut azi ca echipă. Trebuie să fie un meci important pentru viitorul nostru.

Andrea Compagno, mesaj special pentru Octavian Popescu, după FCSB – Rapid 3-1

E important pentru el, mi-a plăcut atitudinea lui. Trebuie să fie mereu aşa. Am vorbit cu el. Trebuie să se gândească toată viaţa sa la cum a jucat azi, la atitudine lui, trebuie să facă asta mereu.

Am văzut mingea că a venit la mine. M-am concentrat să înscriu. A venit acel moment, care pentru atacant e cel mai urât, îţi poate anula golul. Bine că nu a fost aşa. Era un gol foarte important pentru noi, ne-am făcut meciul mai uşor. Sunt vârf, pentru mine e important să ajut cu goluri.

Reclamă

E normal că va fi un meci special pentru mine. Au fost doi ani incredibili acolo. Dacă nu erau ei, eu nu eram aici. Craiova are un loc în inima mea toată viaţa. Dar acum sunt jucătorul Stelei şi trebuie să mergem acolo să câştigăm”, a spus Compagno, după meci.

Octavian Popescu, dezlănţuit după FCSB – Rapid 3-1

Octavian Popescu, dezlănţuit după FCSB – Rapid 3-1. FCSB a făcut cel mai bun al sezonului şi a câştigat derby-ul cu Rapid, scor 3-1, iar Tavi Popescu a reuşit un gol şi o pasă de gol. FCSB are şi două meciuri mai puţin disputate şi, în cazul în care le va câştiga, poate ajunge la 3 puncte în spatele celor de la Rapid, care ocupă locul 2.

„E un sentiment frumos, mai ales că am câştigat un derby. Sper să ne revenim. L-am aşteptat foarte mult, dar era normal să vină şi golul la un moment dat pentru că mă antrenez bine. Nu prea mă interesează comentariile, nu le bag în seamă. Mi-a venit rândul şi am arătat că merit să joc în primul 11. Cred că mi-am revenit. Nici în meciul cu West Ham nu am jucta rău, dar ăsta e meciul care m-a deblocat. Nu atârnă banderola, dar nu cred că sunt pregătit să o port la un club aşa mare. Am încerc să mă urc pe gard şi acolo.

Reclamă 4 / 0/3

Nu bag criticile în seamă, în văd de treaba mea şi dau sută la sută. Cred că că cei de la Rapid au venit că ne bat din elan, dar le-am arătat cine este Steaua. I-am văzut şi înainte de declaraţii dădeau şi ne-au luat de sus. Amândouă pasele sunt frumoase. E un subiect pe care nu trebuie să îl ştie toată lumea. Suntem aproape, trebuie să câştigăm ce mai este de jucat şi tragem tare să ajungem cât mai sus„, a spus Octavian Popescu la digisport.ro, după FCSB – Rapid 3-1.

După primele 17 etape ale acestui sezon, FCSB e pe locul 7, cu 23 de puncte, la nouă lungimi de Rapid, care rămâne pe 2, cu 32 de puncte. Roş-albaştrii au şi două meciuri mai puţin disputate.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 21:15 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB 20:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos şi Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Probleme pentru Lucescu 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu Vezi toate știrile
Citește și