Închide meniul

Dumitru Dragomir a găsit antrenorul potrivit pentru FCSB: „Poate să fie o soluţie reală. E băiat deştept”

Viviana Moraru Publicat: 8 noiembrie 2022, 13:25

Reclamă
Dumitru Dragomir a găsit antrenorul potrivit pentru FCSB: „Poate să fie o soluţie reală. E băiat deştept

Dumitru Dragomir, discurs fabulos despre Leo Strizu

Dumitru Dragomir, în timpul unui meci / Hepta

Dumitru Dragomir a găsit antrenorul potrivit pentru FCSB, după plecarea lui Nicolae Dică. Fostul şef de la LPF susţine că Gigi Becali ar trebui să-i ofere continuitate lui Mihai Pintilii, tehnicianul interimar care a stat pe banca roş-albaştrilor la victoria din derby-ul cu Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali este în căutarea unui antrenor, după ce Nicolae Dică şi-a dat demisia. Iniţial, pe lista patronului se aflau patru nume, şi anume Liviu Ciobotariu, Eugen Neagoe, Ilie Poenaru şi Andrei Prepeliţă. Latifundiarul din Pipera a declarat că va lua o decizie finală în pauza datorată meciurilor echipei naţionale.

Dumitru Dragomir a găsit antrenorul potrivit pentru FCSB

Dumitru Dragomir a fost încântat de jocul prestat de FCSB, în derby-ul cu Rapid, iar toate meritele i le atribuie lui Mihai Pintilii. Fostul şef de la LPF susţine că fostul mijlocaş al roş-albaştrilor a pregătit perfect partida cu giuleştenii, şi îl sfătuieşte pe Gigi Becali să-i ofere credit până la finalul sezonului regular.

De asemenea, Dragomir a apreciat sinceritatea lui Pintilii, care înaintea meciului din Conference League, cu West Ham, a declarat că nu se simte pregătit pentru a fi antrenor principal la FCSB.

„Poate să fie o soluție super reală! Ce a făcut el în ultimele zile… A luat presiunea de pe echipă, a luat-o asupra lui, a lăsat jucătorii să-și arate talentul, i-a pus pe posturile pe care dau randament, nu i-a schimbat de colo-colo.

Reclamă

Părerea mea este că ar trebui lăsat în pace măcar până se termină (sezonul regulat), să vadă dacă intră sau nu în play-off.

A fost băiat deștept (n.r. – cu Rapid), a pus la mijloc jucători care aleargă și scot mingile de la adversari, mai și pasează din când în când. Faptul că fiecare a alergat peste 10-11 kilometri demonstrează că a ales bine. Alergătura în plus nivelează valoarea.

Pintilii e copil liniștit, cuminte, văd că are și minte dacă a spus că nu se simte pregătit să preia echipa. Bravo lui, e băiat deștept”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru Pro Arena.

Reclamă 4 / 0/3

Dumitru Dragomir l-a felicitat pe Gigi Becali după FCSB – Rapid 3-1

Dumitru Dragomir l-a felicitat pe Gigi Becali la finalul derby-ului FCSB – Rapid, scor 3-1, din etapa a 17-a a Ligii 1. Fostul preşedinte al LPF e convins că patronul roş-albaştrilor şi Mihai Pintilii au avut rolul principal în obţinerea victoriei de pe Arena Naţională.

Dragomir l-a remarcat şi pe Octavian Popescu, atacantul de 19 ani care tocmai a înscris primul său gol stagional. Şi arbitrajul lui Sebastian Colţescu a fost pe placul fostului conducător al fotbalului românesc.

„O să dau note astăzi: arbitraj de nota 10, teren de nota 9, galerie de nota 8 și meci de nota 7. Finanțator? Să îi fie de bine! A câștigat, e antrenor principal, el centrează și el dă cu capul. Mi-a plăcut mult atmosfera, arbitrajul, meciul. Atât au alergat unii dintre ei… până i-au prins crampele. Ăsta este un lucru foarte bun.

Dar cum îl păstrezi rezervă pe Octavian Popescu atât timp? Să te iei după oameni și să fie rezerva lui Coman… Tavi are strălucire. Ce pase poate să dea, cum lovește mingea. La golul dat, pe trei sferturi dintre jucători se urca mingea. E păcat dacă nu au grijă de el și se pierde.

Pintilii i-a scos astăzi de sub tensiune, de sub presiune. Nici la nuntă nu poți juca sub presiune. Cel mai bun de pe teren a fost Tavi Popescu. «Lingura de lemn»? Eliminatul, Junior Morais„, a declarat Dumitru Dragomir pentru gsp.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
Vezi toate știrile
Citește și