Închide meniul

Dumitru Dragomir l-a felicitat pe Gigi Becali după FCSB – Rapid 3-1: „E antrenorul principal. El centrează şi el dă cu capul!”. Ce a spus despre Mihai Pintilii

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 noiembrie 2022, 0:06

Dumitru Dragomir l-a felicitat pe Gigi Becali după FCSB – Rapid 3-1: „E antrenorul principal. El centrează şi el dă cu capul!. Ce a spus despre Mihai Pintilii

Dumitru Dragomir l-a felicitat pe Gigi Becali după FCSB - Rapid

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

  • FCSB – Rapid 3-1
  • Reacţia lui Dumitru Dragomir

Dumitru Dragomir l-a felicitat pe Gigi Becali la finalul derby-ului FCSB – Rapid, scor 3-1, din etapa a 17-a a Ligii 1. Fostul preşedinte al LPF e convins că patronul roş-albaştrilor şi Mihai Pintilii au avut rolul principal în obţinerea victoriei de pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dragomir l-a remarcat şi pe Octavian Popescu, atacantul de 19 ani care tocmai a înscris primul său gol stagional. Şi arbitrajul lui Sebastian Colţescu a fost pe placul fostului conducător al fotbalului românesc.

Dumitru Dragomir l-a felicitat pe Gigi Becali după FCSB – Rapid

O să dau note astăzi: arbitraj de nota 10, teren de nota 9, galerie de nota 8 și meci de nota 7. Finanțator? Să îi fie de bine! A câștigat, e antrenor principal, el centrează și el dă cu capul. Mi-a plăcut mult atmosfera, arbitrajul, meciul. Atât au alergat unii dintre ei… până i-au prins crampele. Ăsta este un lucru foarte bun.

Reclamă

Dar cum îl păstrezi rezervă pe Octavian Popescu atât timp? Să te iei după oameni și să fie rezerva lui Coman… Tavi are strălucire. Ce pase poate să dea, cum lovește mingea. La golul dat, pe trei sferturi dintre jucători se urca mingea. E păcat dacă nu au grijă de el și se pierde.

Pintilii i-a scos astăzi de sub tensiune, de sub presiune. Nici la nuntă nu poți juca sub presiune. Cel mai bun de pe teren a fost Tavi Popescu. «Lingura de lemn»? Eliminatul, Junior Morais„, a declarat Dumitru Dragomir pentru gsp.ro.

Reclamă

Dragomir l-a sfătuit pe Gigi Becali să îl păstreze pe Mihai Pintilii.

L-aș lăsa pe Pintilii până intră în play-off, că intră sigur. Nu-l va lăsa Federația pentru că s-ar crea un precedent. Să aducă unul cu licență, care să stea în dreapta lui. Pintilii e un tip liniștit, care știe să vorbească cu fotbaliștii, mai ales că a stat în mijlocul lor„, a mai spus fostul preşedinte al LPF.

Mihai Pintilii a dezvăluit cu am câştigat derby-ul FCSB – Rapid 3-1

Mihai Pintilii a avut prima reacţie după derby-ul FCSB – Rapid, scor 3-1, din etapa a 17-a a Ligii 1. Antrenorul interimar al vicecampioanei României a vorbit despre succesul de pe Arena Naţională. Pintilii a anunţat că va miza pe rezerve în următorul meci, în Cupa României, cu Oţelul.

Reclamă 4 / 0/3

În primul rând e meritul lor. E meritul lor şi atât. Şi-au demonstrat lor că merită să fie la Steaua (n.r. FCSB). Am vorbit cu băieţii să începem foarte tare, să facem un pressing sus. Săpunaru având o vârstă, Grigore la fel. Le-am spus să stea mereu pe mingea a doua.

N-am fost numai eu. A fost Marius Popa, Neubert… tot staff-ul. Nu avem ce să facem, am zis: ‘Bă, trebuie să ne ridicăm’. Le-am dat plăcere la antrenamente, au venit suporterii la ei şi poate i-a motivat şi mai mult. Să dea Dumnezeu să câştig şi cu Galaţiul şi apoi veţi vedea (n.r. când a fost întrebat despre viitorul său).

Octavian Popescu va fi cel mai bun jucător, sper… a fost o perioadă mai grea şi sperăm să îşi revină şi să fie ca în seara asta.

O să vedem, o să lăsăm jucători acasă în Cupă. Vom merge cu cei care au jucat mai puţin, mai luăm şi de la echipa a doua şi să ne prezentăm. E mai important campionatul. Eu vreau doar să intrăm în play-off şi atunci vom vedea ce va fi. Atunci putem să calculăm şi să facem precizări cine va câştiga şi cine nu. E aproape play-off-ul. Victoria asta înseamnă foarte mult pentru ei ca moral„, a declarat Mihai Pintilii la digisport.ro.

Andrei Cordea (14), Andrea Compagno (29) şi Octavian Popescu (57) au marcat golurile victoriei lui FCSB în derby-ul cu Rapid. Pentru Rapid a marcat Dugandzic din penalty, în minutul 76. Peste 30 de mii de spectatori au asistat la derby-ul de pe Arena Naţională.

FCSB s-a apropiat la 3 puncte de Petrolul, echipă ce se află pe locul 6. De cealaltă parte, Rapuid rămâne pe locul 2, dar diferenţa faţă de liderul Farul s-a mărit la 8 puncte.

FCSB are şi două meciuri mai puţin disputate, restanţele cu Botoşani şi CFR Cluj. Etapa viitoare, roş-albaştrii joacă pe terenul lui FC U Craiova 1948, iar Rapid are derby acasă cu Universitatea Craiova.

Reclamă

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!” 23:29 Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor! 23:17 Cristiano Bergodi, anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi: „Cel mai greu moment!” 23:16 Reacţia lui Paul Iacob, după ce suporterii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi: „Noi suntem principalii responsabili”! 22:52 Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului! Mesajul către suporterii giuleşteni 22:43 Fanii de la Rapid i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi! Numele lui Marius Şumudică, scandat în Giuleşti 22:21 Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis 22:20 FotoRapid – Sepsi 0-1. Debeljuh a dat lovitura în prelungirile partidei! Fanii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi 21:44 „Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid 21:19 FotoFanii Rapidului, reacţie vehementă după ce au văzut spectacolul pirotehnic de la Leverkusen! Mesaje dure de protest Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi, criză de isterie după Rapid - Sepsi 0-1
Liga 1 • 23:55
Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!”
Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor!
Liga 1 • 23:29
Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor!
Cristiano Bergodi, reacţie după Rapid - Sepsi 0-1
Liga 1 • 23:17
Cristiano Bergodi, anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi: „Cel mai greu moment!”
Reacţia lui Paul Iacob, după ce suporterii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi
Liga 1 • 23:16
Reacţia lui Paul Iacob, după ce suporterii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi: „Noi suntem principalii responsabili”!
Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului!
Liga 1 • 22:52
Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului! Mesajul către suporterii giuleşteni