Închide meniul

Dumitru Dragomir a găsit antrenorul potrivit pentru FCSB: „Poate să fie o soluţie reală. E băiat deştept”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 8 noiembrie 2022, 13:25

Dumitru Dragomir a găsit antrenorul potrivit pentru FCSB: „Poate să fie o soluţie reală. E băiat deştept

Dumitru Dragomir, discurs fabulos despre Leo Strizu

Dumitru Dragomir, în timpul unui meci / Hepta

Dumitru Dragomir a găsit antrenorul potrivit pentru FCSB, după plecarea lui Nicolae Dică. Fostul şef de la LPF susţine că Gigi Becali ar trebui să-i ofere continuitate lui Mihai Pintilii, tehnicianul interimar care a stat pe banca roş-albaştrilor la victoria din derby-ul cu Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali este în căutarea unui antrenor, după ce Nicolae Dică şi-a dat demisia. Iniţial, pe lista patronului se aflau patru nume, şi anume Liviu Ciobotariu, Eugen Neagoe, Ilie Poenaru şi Andrei Prepeliţă. Latifundiarul din Pipera a declarat că va lua o decizie finală în pauza datorată meciurilor echipei naţionale.

Dumitru Dragomir a găsit antrenorul potrivit pentru FCSB

Dumitru Dragomir a fost încântat de jocul prestat de FCSB, în derby-ul cu Rapid, iar toate meritele i le atribuie lui Mihai Pintilii. Fostul şef de la LPF susţine că fostul mijlocaş al roş-albaştrilor a pregătit perfect partida cu giuleştenii, şi îl sfătuieşte pe Gigi Becali să-i ofere credit până la finalul sezonului regular.

De asemenea, Dragomir a apreciat sinceritatea lui Pintilii, care înaintea meciului din Conference League, cu West Ham, a declarat că nu se simte pregătit pentru a fi antrenor principal la FCSB.

„Poate să fie o soluție super reală! Ce a făcut el în ultimele zile… A luat presiunea de pe echipă, a luat-o asupra lui, a lăsat jucătorii să-și arate talentul, i-a pus pe posturile pe care dau randament, nu i-a schimbat de colo-colo.

Reclamă

Părerea mea este că ar trebui lăsat în pace măcar până se termină (sezonul regulat), să vadă dacă intră sau nu în play-off.

A fost băiat deștept (n.r. – cu Rapid), a pus la mijloc jucători care aleargă și scot mingile de la adversari, mai și pasează din când în când. Faptul că fiecare a alergat peste 10-11 kilometri demonstrează că a ales bine. Alergătura în plus nivelează valoarea.

Pintilii e copil liniștit, cuminte, văd că are și minte dacă a spus că nu se simte pregătit să preia echipa. Bravo lui, e băiat deștept”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru Pro Arena.

Reclamă 4 / 0/3

Dumitru Dragomir l-a felicitat pe Gigi Becali după FCSB – Rapid 3-1

Dumitru Dragomir l-a felicitat pe Gigi Becali la finalul derby-ului FCSB – Rapid, scor 3-1, din etapa a 17-a a Ligii 1. Fostul preşedinte al LPF e convins că patronul roş-albaştrilor şi Mihai Pintilii au avut rolul principal în obţinerea victoriei de pe Arena Naţională.

Dragomir l-a remarcat şi pe Octavian Popescu, atacantul de 19 ani care tocmai a înscris primul său gol stagional. Şi arbitrajul lui Sebastian Colţescu a fost pe placul fostului conducător al fotbalului românesc.

„O să dau note astăzi: arbitraj de nota 10, teren de nota 9, galerie de nota 8 și meci de nota 7. Finanțator? Să îi fie de bine! A câștigat, e antrenor principal, el centrează și el dă cu capul. Mi-a plăcut mult atmosfera, arbitrajul, meciul. Atât au alergat unii dintre ei… până i-au prins crampele. Ăsta este un lucru foarte bun.

Dar cum îl păstrezi rezervă pe Octavian Popescu atât timp? Să te iei după oameni și să fie rezerva lui Coman… Tavi are strălucire. Ce pase poate să dea, cum lovește mingea. La golul dat, pe trei sferturi dintre jucători se urca mingea. E păcat dacă nu au grijă de el și se pierde.

Pintilii i-a scos astăzi de sub tensiune, de sub presiune. Nici la nuntă nu poți juca sub presiune. Cel mai bun de pe teren a fost Tavi Popescu. «Lingura de lemn»? Eliminatul, Junior Morais„, a declarat Dumitru Dragomir pentru gsp.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia Vezi toate știrile
Citește și