Închide meniul
Foto

Femeia care l-a refuzat categoric pe Cristi Borcea. Milionarul, fără replică

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 noiembrie 2022, 16:45

Femeia care l-a refuzat categoric pe Cristi Borcea. Milionarul, fără replică

Cristi Borcea, în timpul unui eveniment

Cristi Borcea, în timpul unui eveniment / Hepta

Nasrin Ameri este femeia care l-a refuzat categoric pe Cristi Borcea. Milionarul a rămas fără replică în fața vedetei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au fost nași la nunta lui Nasrin Ameri. Deși fostul finanțator al lui Dinamo e obișnuit să i se facă toate poftele, tocmai fina sa a fost cea care i-a „pus capac”.

Nasrin Ameri, femeia care l-a refuzat categoric pe Cristi Borcea

Nasrin nici nu a vrut să audă de tradiția cu furatul miresei. Fosta vedetă de televiziune nu a vrut să se lase nici măcar pe mâinile nașului Cristi Borcea.

Nu! Doamne ferește, mai ține cineva tradițiile astea? Adică de ce să ratez eu nunta mea, ca să ce? Să negocieze bărbatul pe mine pentru două sticle de ceva? Să nu mă fure nimeni, cum adică nașul? Nu, absolut deloc!”, a spus Nasrin Ameri pentru click.ro.

Cristi Borcea s-a obișnuit să fie părinte spiritual pentru cuplurile celebre din showbiz-ul românesc. Pe vremea când era însurat cu Mihaela, cei doi i-au nășit, printre alții, pe Claudiu Niculescu și designerul Mihai Albu.

Reclamă

Ce se va întâmpla în cazul unui divorţ între Borcea şi Pelinel

Cristi Borcea a dezvăluit ce îi va face la divorţ Valentinei Pelinel. Omul de afaceri a spus, în trecut, că femeile din viaţa lui nu au avut şi nu vor avea nimic pe numele lor.

Niciuna dintre fostele soţii ale lui Borcea nu au rămas cu bunuri pe numele lor. „Leonidas” nu le-a neglijat total şi le-a lăsat să se folosească de bunurile sale. La fel se va întâmpla şi în cazul unui divorţ de Valentina Pelinel.

Mama este singura femeie în care am încredere totală și toate sunt la mama. Soțiile mele nu au nimic pe numele lor! Mihaela are casa, care este a copiilor, Alina are vilă care e pe numele lui Alex și a Gloriei, Carolin are apartament în Băneasa.

Reclamă 4 / 0/3

Toți ceilalți copii au case, au apartamente, mă ocup de școlarizarea lor, au bone, dar femeile ca să nu o ia razna, nu trebuie să aibă nimic pe numele lor pentru că după aia spun că li se cuvine„, spunea Cristi Borcea într-o emisiune TV, acum câteva luni.

Cristi Borcea are 9 copii cu 4 femei diferite

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo.

Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria . Borcea mai are o fetiță, Carolyn , din relația cu Simona Voiculescu.

În total, Cristi Borcea are nouă copii cu patru femei diferite. Valentina Pelinel și Cristi Borcea formează un cuplu de 8 ani.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și