Închide meniul

Gigi Becali are concurență mare pentru Andrei Prepeliță! Un alt club din Liga 1 și-l dorește: „Poate fi o soluție!”

Cosmin Cioboată Publicat: 10 noiembrie 2022, 13:45

Reclamă
Gigi Becali are concurență mare pentru Andrei Prepeliță! Un alt club din Liga 1 și-l dorește: „Poate fi o soluție!

Gigi Becali, noi detalii despre transferul lui Yassine Bahassa la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali are concurență mare pentru Andrei Prepeliță. Și FC Botoșani se află pe urmele antrenorului de 36 de ani, plecat recent de la FC Argeș. Valeriu Iftime, patronul moldovenilor, a dezvăluit că Prepeliță poate reprezenta o soluție pentru banca tehnică, după despărțirea de Mihai Teja.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Botoșani a anunțat astăzi despărțirea de Mihai Teja, după 18 meciuri. Acum, moldovenii se află în căutarea unui nou tehnician, iar Andrei Prepeliță poate fi una dintre variante.

Gigi Becali are concurență mare pentru Andrei Prepeliță!

Anunțul a fost făcut chiar de Valeriu Iftime. Patronul lui FC Botoșani, bun prieten cu Gigi Becali, l-ar putea „fura” pe antrenorul de 36 de ani, dorit și de latifundiarul din Pipera la cârma FCSB-ului, după plecarea lui Nicolae Dică.

Iftime a vorbit și despre Marius Croitoru, antrenorul plecat de la FC Botoșani în vară, înainte să fie instalat Mihai Teja.

Între timp, Croitoru s-a despărțit de FC U Craiova 1948 și a fost instalat pe banca lui FC Argeș, fosta formația antrenată de Andrei Prepeliță.

Reclamă

„Andrei Prepeliță, da. Poate fi o soluție, dar nu am vorbit cu el. În perioada asta, au fost doar tatonări.

(N.r. – despre Marius Croitoru) Era cea mai bună soluție pentru mine. Și eu regret, și el regretă că a mers acolo. Pilda fiului rătăcitor (n.r. – fiului risipitor) funcționează în cazul nostru. Mi-a spus că s-a grăbit când a plecat de aici.

El a avut cele mai bune rezultate cu noi și noi cu el. Dar nu regret că nu l-am schimbat pe Mihai Teja mai repede. Are foarte multe calități, dar la noi s-au înecat corăbiile”, a spus Valeriu Iftime, pentru Digisport.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Teja, OUT de la FC Botoșani! Anunțul făcut de clubul moldovean

Mihai Teja este OUT de la FC Botoșani! Clubul patronat de Valeriu Iftime a anunțat astăzi că a încheiat relațiile contractuale cu antrenorul de 44 de ani, după 5 luni petrecute pe banca formației moldovene. Iftime anunțase încă din urmă cu câteva zile că așteaptă ca Teja să ia o decizie în privința viitorului său.

În cele din urmă, anunțul a venit astăzi. Mihai Teja a plecat de la FC Botoșani după 18 meciuri.

Mihai Teja a fost instalat la cârma moldovenilor în luna iunie, în locul lui Marius Croitoru. Tehnicianul de 44 de ani a condus FC Botoșani în 18 meciuri, rueșind să obțină 5 victorii.

„Mulțumim, Mihai Teja!

FCBT anunță că a încetat, astăzi, relațiile contractuale cu antrenorul Mihai Teja, instalat pe banca echipei noastre din luna iunie a acestui an.

În calitate de tehnician al clubului, Mihai Teja a adunat 18 meciuri în toate competițiile (16 în campionat și 2 în Cupa României), acumulând 5 victorii, 7 egaluri și 6 înfrângeri.

FCBT îi mulțumește lui Mihai Teja pentru această etapă parcursă împreună și îi dorește mult succes în carieră!”, a anunțat FC Botoșani, pe contul oficial de Facebook.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 22:40 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1™ de la Miami e ACUM, pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt 22:05 LIVE VIDEOFamalicao – Benfica, ACUM, LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Spectacol în Liga Portugal 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” Vezi toate știrile
Citește și