Închide meniul

Gigi Becali are concurență mare pentru Andrei Prepeliță! Un alt club din Liga 1 și-l dorește: „Poate fi o soluție!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 10 noiembrie 2022, 13:45

Gigi Becali are concurență mare pentru Andrei Prepeliță! Un alt club din Liga 1 și-l dorește: „Poate fi o soluție!

Gigi Becali, noi detalii despre transferul lui Yassine Bahassa la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferinţe de presă / Hepta

Gigi Becali are concurență mare pentru Andrei Prepeliță. Și FC Botoșani se află pe urmele antrenorului de 36 de ani, plecat recent de la FC Argeș. Valeriu Iftime, patronul moldovenilor, a dezvăluit că Prepeliță poate reprezenta o soluție pentru banca tehnică, după despărțirea de Mihai Teja.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Botoșani a anunțat astăzi despărțirea de Mihai Teja, după 18 meciuri. Acum, moldovenii se află în căutarea unui nou tehnician, iar Andrei Prepeliță poate fi una dintre variante.

Gigi Becali are concurență mare pentru Andrei Prepeliță!

Anunțul a fost făcut chiar de Valeriu Iftime. Patronul lui FC Botoșani, bun prieten cu Gigi Becali, l-ar putea „fura” pe antrenorul de 36 de ani, dorit și de latifundiarul din Pipera la cârma FCSB-ului, după plecarea lui Nicolae Dică.

Iftime a vorbit și despre Marius Croitoru, antrenorul plecat de la FC Botoșani în vară, înainte să fie instalat Mihai Teja.

Între timp, Croitoru s-a despărțit de FC U Craiova 1948 și a fost instalat pe banca lui FC Argeș, fosta formația antrenată de Andrei Prepeliță.

Reclamă

„Andrei Prepeliță, da. Poate fi o soluție, dar nu am vorbit cu el. În perioada asta, au fost doar tatonări.

(N.r. – despre Marius Croitoru) Era cea mai bună soluție pentru mine. Și eu regret, și el regretă că a mers acolo. Pilda fiului rătăcitor (n.r. – fiului risipitor) funcționează în cazul nostru. Mi-a spus că s-a grăbit când a plecat de aici.

El a avut cele mai bune rezultate cu noi și noi cu el. Dar nu regret că nu l-am schimbat pe Mihai Teja mai repede. Are foarte multe calități, dar la noi s-au înecat corăbiile”, a spus Valeriu Iftime, pentru Digisport.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Teja, OUT de la FC Botoșani! Anunțul făcut de clubul moldovean

Mihai Teja este OUT de la FC Botoșani! Clubul patronat de Valeriu Iftime a anunțat astăzi că a încheiat relațiile contractuale cu antrenorul de 44 de ani, după 5 luni petrecute pe banca formației moldovene. Iftime anunțase încă din urmă cu câteva zile că așteaptă ca Teja să ia o decizie în privința viitorului său.

În cele din urmă, anunțul a venit astăzi. Mihai Teja a plecat de la FC Botoșani după 18 meciuri.

Mihai Teja a fost instalat la cârma moldovenilor în luna iunie, în locul lui Marius Croitoru. Tehnicianul de 44 de ani a condus FC Botoșani în 18 meciuri, rueșind să obțină 5 victorii.

„Mulțumim, Mihai Teja!

FCBT anunță că a încetat, astăzi, relațiile contractuale cu antrenorul Mihai Teja, instalat pe banca echipei noastre din luna iunie a acestui an.

În calitate de tehnician al clubului, Mihai Teja a adunat 18 meciuri în toate competițiile (16 în campionat și 2 în Cupa României), acumulând 5 victorii, 7 egaluri și 6 înfrângeri.

FCBT îi mulțumește lui Mihai Teja pentru această etapă parcursă împreună și îi dorește mult succes în carieră!”, a anunțat FC Botoșani, pe contul oficial de Facebook.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și