Închide meniul

Mihai Teja, OUT de la FC Botoșani! Anunțul făcut de clubul lui Valeriu Iftime

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 10 noiembrie 2022, 13:15

Mihai Teja, OUT de la FC Botoșani! Anunțul făcut de clubul lui Valeriu Iftime

Mihai Teja a plecat de la FC Botoșani

Mihai Teja a plecat de la FC Botoșani / Hepta

Mihai Teja este OUT de la FC Botoșani! Clubul patronat de Valeriu Iftime a anunțat astăzi că a încheiat relațiile contractuale cu antrenorul de 44 de ani, după 5 luni petrecute pe banca formației moldovene. Iftime anunțase încă din urmă cu câteva zile că așteaptă ca Teja să ia o decizie în privința viitorului său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În cele din urmă, anunțul a venit astăzi. Mihai Teja a plecat de la FC Botoșani după 18 meciuri.

Mihai Teja, OUT de la FC Botoșani! Anunțul făcut de clubul moldovean

Mihai Teja a fost instalat la cârma moldovenilor în luna iunie, în locul lui Marius Croitoru. Tehnicianul de 44 de ani a condus FC Botoșani în 18 meciuri, rueșind să obțină 5 victorii.

„Mulțumim, Mihai Teja!

FCBT anunță că a încetat, astăzi, relațiile contractuale cu antrenorul Mihai Teja, instalat pe banca echipei noastre din luna iunie a acestui an.

Reclamă

În calitate de tehnician al clubului, Mihai Teja a adunat 18 meciuri în toate competițiile (16 în campionat și 2 în Cupa României), acumulând 5 victorii, 7 egaluri și 6 înfrângeri.

FCBT îi mulțumește lui Mihai Teja pentru această etapă parcursă împreună și îi dorește mult succes în carieră!”, a anunțat FC Botoșani, pe contul oficial de Facebook.

Ce spunea Valeriu Iftime despre Mihai Teja, în luna octombrie

„Pur si simplu, cascadorii râsului. Pap, Un copil bun, dar face multe greșeli. Eu sunt nervos pe altceva. Nu putem să ne retragem în halul ăsta. L-am rugat pe Mihai (n.r. Mihai Teja), i-am zis ‘Joacă fotbal, nu se întâmplă nimic’. Fotbalul e făcut pentru spectacol. Trebuie să ținem mingea, să avem posesia, asta vreau. Dacă ar fi o măsura a fricoșeniei, Mihai Teja era campion mondial.

Reclamă 4 / 0/3

Eu am vorbit cu el și i-am spus să joace fotbal, să facă posesie, să avem 10 pase legate. Nu e vorba că nu are jucători. El trebuie să antreneze astea. Impardonabil să joci cu atâta frică. Mai bine retrogradez decât să joc așa. Nu-mi trebuie fotbal să văd cum mă chinuie Târgoviște. O frică nebună și cu Mioveni…

Mihai e deștept, dar are o problemă cu frica. I-am spus că rămâne la mine, dar să joace fotbal. Confirm că rămâne, dar dacă mai vorbește nepoliticos cu presa, îl dau afară”, spunea Valeriu Iftime, la finalul lunii octombrie.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și