Închide meniul

Adrian Mititelu, savuros după ce Nicolo Napoli a revenit cu victorie la FC U Craiova 1948: „Trag puţin de el, este mai indolent”

Viviana Moraru Publicat: 10 noiembrie 2022, 19:30

Reclamă
Adrian Mititelu, savuros după ce Nicolo Napoli a revenit cu victorie la FC U Craiova 1948: „Trag puţin de el, este mai indolent

Adrian Mititelu a dezvăluit motivul pentru care un titular de la FC U Craiova 1948 vrea să se lase de fotbal

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu

Adrian Mititelu a fost în culmea fericirii, după ce Nicolo Napoli a revenit cu victorie pe banca celor de la FC U Craiova 1948. Patronul oltenilor susţine că antrenorul italian câştigă mereu primul meci, atunci când este numit antrenor în Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC U Craiova 1948 a întrerupt seria negativă de şapte meciuri fără victorie, în toate competiţiile, şi s-a impus la limită în duelul cu Voluntari, din Cupa României. Succesul echipei l-a făcut extrem de fericit pe Adrian Mititelu, care speră ca jucătorii să menţină ritmul şi în duelurile din Liga 1.

Adrian Mititelu, mesaj genial după ce Nicolo Napoli a revenit cu victorie la FC U Craiova 1948

Nicolo Npaoli a continuat „tradiţia” şi a câştigat primul meci de la revenirea pe banca celor de la FC U Craiova 1948. Patronul oltenilor a declarat că antrenorul italian „este foarte norocos”, şi mereu iese triumfător din prima partidă.

Întrebat despre ce l-a determinat să-l aleagă pe Nicolo Napoli, Adrian Mititelu a dezvăluit că nu s-a putut înţelege cu alţi tehnicieni care se aflau pe lista sa, şi a ajuns la concluzia că italianul este soluţia potrivită în acest moment.

„Tot timpul când vine Nicolo Napoli câştigăm primul meci. El e foarte norocos. A fost un meci foarte greu, ne-au băgat puţin în corzi pe final. Jucătorii s-au autodepăşit din punct de vedere fizic, au reuşit să treacă o barieră psihologică, suntem în cărţi în Cupă. Cu o victorie la Ploieşti, avem şanse să intrăm în „primăvara Cupei”. A fost o victorie de moral, n-am mai câştigat de mult. Dacă nu câştigam astăzi, ne afecta şi mai mult presiunea.

Reclamă

(Reporter: Ce v-a făcut să-l aduceţi din nou pe Nicolo Napoli) Am analizat mai bine cererea şi oferta. Antrenorii pe care i-am vrut eu, voiau să mai aştepte puţin, unul dintre ei mai avea şi o altă ofertă. Raportat la această situaţie, am zis să trec peste mândrie, mi-am dat seama că Nicolo Napoli este cea mai bună variantă pentru acest moment. Trag puţin de el, e un antrenor foarte bun, dar este mai indolent, vreau să-l împing de la spate”, a declarat Adrian Mititelu, la finalul partidei din Cupa României.

Graţie succesului cu Voluntari, FC U Craiova 1948 are şanse mari să se califice în semifinalele competiţiei. Oltenii au ajuns la 4 puncte, după ce în prima rundă au remizat cu Dinamo.

Nicolo Napoli, reacție genială după ce a revenit a noua oară la FC U Craiova 1948

Nicolo Napoli a avut o reacție genială după ce a revenit a noua oară la FC U Craiova 1948. Antrenorul italian a dezvăluit că se afla în croazieră cu soția când a fost contactat de Adrian Mititelu.

Reclamă 4 / 0/3

Napoli încă nu a renunțat la visul de a prinde play-off-ul cu FC U Craiova 1948. Italianul e convins că echipa din Bănia a jucat cel mai bun fotbal sub comanda sa.

„Eram în croazieră cu soția când m-a sunat Adrian Mititelu și mi-a spus că are nevoie de mine. M-a convins și am acceptat să mă întorc la Craiova. Soția mi-a spus: «E meseria ta, faci ce e mai bine pentu tine». Obiectivul este să fac echipa să joace bine, cum o făcea în urmă cu șase luni. Știu că e dificil. Trebuie să începem să adunăm puncte și să urcăm în clasament.

Sperăm încă să ajungem în play-off. Nu e distanță mare. Speranța moare ultima. Cred că fanii vor reveni lângă echipă, atunci când vor vedea că jucătorii luptă până în ultimul minut. Lotul e bun, nu ca al celor de la CFR, dar sunt jucători cu calitate. Trebuie să-și recapete încrederea”, a spus Nicolo Napoli, conform gsp.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” Vezi toate știrile
Citește și