Închide meniul

Adrian Mititelu, savuros după ce Nicolo Napoli a revenit cu victorie la FC U Craiova 1948: „Trag puţin de el, este mai indolent”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 10 noiembrie 2022, 19:30

Adrian Mititelu, savuros după ce Nicolo Napoli a revenit cu victorie la FC U Craiova 1948: „Trag puţin de el, este mai indolent

Adrian Mititelu a dezvăluit motivul pentru care un titular de la FC U Craiova 1948 vrea să se lase de fotbal

Adrian Mititelu, în timpul unui interviu

Adrian Mititelu a fost în culmea fericirii, după ce Nicolo Napoli a revenit cu victorie pe banca celor de la FC U Craiova 1948. Patronul oltenilor susţine că antrenorul italian câştigă mereu primul meci, atunci când este numit antrenor în Bănie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC U Craiova 1948 a întrerupt seria negativă de şapte meciuri fără victorie, în toate competiţiile, şi s-a impus la limită în duelul cu Voluntari, din Cupa României. Succesul echipei l-a făcut extrem de fericit pe Adrian Mititelu, care speră ca jucătorii să menţină ritmul şi în duelurile din Liga 1.

Adrian Mititelu, mesaj genial după ce Nicolo Napoli a revenit cu victorie la FC U Craiova 1948

Nicolo Npaoli a continuat „tradiţia” şi a câştigat primul meci de la revenirea pe banca celor de la FC U Craiova 1948. Patronul oltenilor a declarat că antrenorul italian „este foarte norocos”, şi mereu iese triumfător din prima partidă.

Întrebat despre ce l-a determinat să-l aleagă pe Nicolo Napoli, Adrian Mititelu a dezvăluit că nu s-a putut înţelege cu alţi tehnicieni care se aflau pe lista sa, şi a ajuns la concluzia că italianul este soluţia potrivită în acest moment.

„Tot timpul când vine Nicolo Napoli câştigăm primul meci. El e foarte norocos. A fost un meci foarte greu, ne-au băgat puţin în corzi pe final. Jucătorii s-au autodepăşit din punct de vedere fizic, au reuşit să treacă o barieră psihologică, suntem în cărţi în Cupă. Cu o victorie la Ploieşti, avem şanse să intrăm în „primăvara Cupei”. A fost o victorie de moral, n-am mai câştigat de mult. Dacă nu câştigam astăzi, ne afecta şi mai mult presiunea.

Reclamă

(Reporter: Ce v-a făcut să-l aduceţi din nou pe Nicolo Napoli) Am analizat mai bine cererea şi oferta. Antrenorii pe care i-am vrut eu, voiau să mai aştepte puţin, unul dintre ei mai avea şi o altă ofertă. Raportat la această situaţie, am zis să trec peste mândrie, mi-am dat seama că Nicolo Napoli este cea mai bună variantă pentru acest moment. Trag puţin de el, e un antrenor foarte bun, dar este mai indolent, vreau să-l împing de la spate”, a declarat Adrian Mititelu, la finalul partidei din Cupa României.

Graţie succesului cu Voluntari, FC U Craiova 1948 are şanse mari să se califice în semifinalele competiţiei. Oltenii au ajuns la 4 puncte, după ce în prima rundă au remizat cu Dinamo.

Nicolo Napoli, reacție genială după ce a revenit a noua oară la FC U Craiova 1948

Nicolo Napoli a avut o reacție genială după ce a revenit a noua oară la FC U Craiova 1948. Antrenorul italian a dezvăluit că se afla în croazieră cu soția când a fost contactat de Adrian Mititelu.

Reclamă 4 / 0/3

Napoli încă nu a renunțat la visul de a prinde play-off-ul cu FC U Craiova 1948. Italianul e convins că echipa din Bănia a jucat cel mai bun fotbal sub comanda sa.

„Eram în croazieră cu soția când m-a sunat Adrian Mititelu și mi-a spus că are nevoie de mine. M-a convins și am acceptat să mă întorc la Craiova. Soția mi-a spus: «E meseria ta, faci ce e mai bine pentu tine». Obiectivul este să fac echipa să joace bine, cum o făcea în urmă cu șase luni. Știu că e dificil. Trebuie să începem să adunăm puncte și să urcăm în clasament.

Sperăm încă să ajungem în play-off. Nu e distanță mare. Speranța moare ultima. Cred că fanii vor reveni lângă echipă, atunci când vor vedea că jucătorii luptă până în ultimul minut. Lotul e bun, nu ca al celor de la CFR, dar sunt jucători cu calitate. Trebuie să-și recapete încrederea”, a spus Nicolo Napoli, conform gsp.ro.

Recomandări
  • Nicolo Napoli a revenit cu victorie la FC U Craiova 1948
  • Ce a declarat Adrian Mititelu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și