Închide meniul

David Popovici a devenit campion naţional şi în proba de 200 de metri liber, în bazin scurt

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 noiembrie 2022, 19:10

Reclamă
David Popovici a devenit campion naţional şi în proba de 200 de metri liber, în bazin scurt

David Popovici, mesaj superb în prima zi de Paşte

Profimedia

David Popovici a devenit campion naţional şi în proba de 200 de metri liber, în bazin scurt. Sportivul David Popovici, legitimat la CS Dinamo, a câştigat, vineri, încă o medalie de aur la Campionatul Naţional în bazin scurt, competiţie care se desfăşoară la Otopeni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Popovici s-a impus în proba de 200 m liber, cu timpul 1:43.06. Pe locul doi s-a clasat Mihai Gergely (CSM Cluj Napoca) – 1:46.58, iar pe trei aa terminaat Vlad Ştefan Mihalache (ACS Aqua Sport Citius Bucureşti) – 1:49.08.

David Popovici a devenit campion naţional şi în proba de 200 de metri liber, în bazin scurt

Joi, David Popovici s-a impus în finala probei de 100 m liber, cu timpul 46.62, record naţional. David Popovici va mai concura la Otopeni în probele de 100 m mixt (sâmbătă) şi 400 m liber (duminică).

David Popovici a cucerit aurul la Campionatul Național în bazin scurt, la 100 m liber

David Popovici a cucerit aurul la proba de 100 metri liber, la Campionatul Naţional în bazin scurt, competiţie care se desfăşoară la Otopeni, în perioada 10-13 noiembrie. Popovici, legitimat la CS Dinamo, a încheiat proba cu timpul 46.62 și a semnat un record naţional.

Pe locul doi s-a clasat Andrei Ungur (CSM Braşov), cu timpul 48.42, iar pe trei a terminat Patrick Sebastian Dinu (CS Farul Constanţa), cu timpul 48.62, potrivit news.ro.

Reclamă
Reclamă

David Popovici va mai concura la Otopeni în probele de 200 m liber (vineri), 100 m mixt (sâmbătă) şi 400 m liber (duminică).

Reacţia lui David Popovici, după ce a devenit campion naţional la 100 de metri în bazin scurt

Nu știu al câtelea titlu național e. Sunt multe, cu siguranță, acum am adăugat încă unul. Am amintiri foarte frumoase din bazinul de aici. Îmi place să concurez aici, în fața spectatorilor români. Îmi place că am ocazia să câștig mai multă experiență în bazin scurt.

Acest record înseamnă destul de mult față de altele pe care le am, pentru că era al lui Robert Glință. Țin minte că atunci când l-a stabilit, mi-a spus că-l face special pentru a fi în fața mea. A zis: «Știu că nu o să dureze extrem de mult, dar vreau să-l am!» Și l-a avut, acum mi l-a pasat.

Reclamă

Mai am destul de mult până la recordul mondial în bazin scurt, este cu totul altă mâncare de pește. De asta am venit aici, de asta merg la Mondialele în bazin scurt de luna următoare, să învăț să concurez, să lupt într-un bazin foarte diferit.

E foarte diferit de cel normal, înjumătățit, de două ori mai multe întoarceri. E o competiție pentru cei mai explozivi, dinamici, forțoși. Învăț, încă sunt la început. La Mondialele de luna următoare merg pentru a învăța. Nu am obiective de timp sau de loc. Dacă prind finale, foarte bine. Dacă iau medalii, și mai bine, dar nu-mi propun asta neapărat. Merg să învăț de la cei mai buni decât mine în bazin scurt, să fiu și eu mai bun și la un moment dat să mă pot întrece cu ei.

Îmi propun să iau toate medaliile aici, e un concurs mai ușor decât Mondialele ce vor urma”, a spus David Popovici, după ce a devenit campion naţional la 100 de metri.

Reclamă
Recomandări

Va redeveni Florin Tănase un jucător decisiv pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:54

„Eu nu primesc telefoane din tribune!” Dorinel Munteanu, discurs vehement după Oţelul – Dinamo! Şi-a distrus jucătorii

23:31

Zeljko Kopic așteaptă întăriri la Dinamo după 1-1 cu Oțelul! Mesaj categoric despre transferuri

23:30

Golgheterul lui Dinamo, mesaj ferm după ce a marcat în remiza cu Oţelul: „E doar începutul!”

23:14

David Maftei, prima reacție după ce a fost certat pe teren de Dorinel Munteanu, în Oțelul – Dinamo 1-1: „Știți cum este dânsul..”

22:59

Oţelul – Dinamo 1-1. Meci echilibrat la Galaţi! „Câinii” lui Kopic au ratat ocazia de a urca pe locul 2

22:54

Pierdere uriaşă pentru PAOK! Probleme pentru Răzvan Lucescu înaintea meciului cu Volos

1 VIDEOCharles Leclerc şi Lando Norris, cei mai rapizi în antrenamentele din Singapore! Cursa e duminică (14:45, Antena 1 şi AntenaPLAY) 2 FotoRonnie O’Sullivan s-a despărţit, după 12 ani, de logodnica lui Laila Rouass: „S-a terminat!”. Anunţul momentului! 3 FotoA îmbrăcat cea mai transparentă rochie la o lună după ce a devenit vicecampioană olimpică la Paris. Reacţii fabuloase: „Regină!” 4 Programul complet din etapa de F1 Academy de la Singapore! Antrenamentele, calificările şi cele două curse, live în AntenaPLAY 5 Cum arată clasamentul după prima etapă din UEFA Champions League. Bayern e lider după masacrul cu Dinamo Zagreb 6 Gala PFL Mena 3 este ACUM, în AntenaPLAY! Spectacol total la Riad
Citește și