Închide meniul

Cât trebuie să plătească Gigi Becali, pentru a-l aduce din nou la FCSB pe Laurențiu Reghecampf

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 noiembrie 2022, 9:44

Cât trebuie să plătească Gigi Becali, pentru a-l aduce din nou la FCSB pe Laurențiu Reghecampf

Cât trebuie să plătească Gigi Becali pentru Laurențiu Reghecampf

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

S-a aflat ce sumă trebuie să plătească Gigi Becali, pentru a-l aduce din nou la FCSB pe Laurențiu Reghecampf. Patronul va lua o decizie finală în privința viitorului antrenor al roș-albaștrilor după meciul cu FC U Craiova 1948, meci care va fi în format live text, pe AS.ro, de la ora 21:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali caută un tehnician pentru banca FCSB-ului, după plecarea lui Nicolae Dică. Până la găsirea unuia, echipa este pregătită de Mihai Pintilii, cel care refuză să rămână ”principal” în continuare.

Ce sumă trebuie să plătească Gigi Becali pentru a-l aduce din nou pe Laurențiu Reghecampf la FCSB

Gigi Becali trebuie să-i achite clauza de reziliere a lui Laurențiu Reghecampf, dacă și-l dorește înapoi pe banca FCSB-ului. Suma stipulată în contractul antrenorului cu formația Neftchi Baku este de doar 150.000 de euro, anunță digisport.ro.

Dacă ar accepta să revină la FCSB, Laurențiu Reghecampf s-ar afla la cel de-al treilea mandat. Acesta a mai pregătit echipa între 2012 și 2014, cât și între 2015 și 2017. În primul mandat a avut rezultate incredibile: a cucerit două titluri de campion, și a obținut calificarea în grupele UEFA Champions League, și ulterior în optimile Europa League.

În ultima rundă din campionatul azer, Neftchi Baku a reușit să o învingă pe Gabala, cu scorul de 2-0, iar după meci Laurențiu Reghecampf a oferit unele declarații. Acesta a lăsat de înțeles că va rămâne și după pauza competițională din iarnă, atunci când țintește să facă unele transferuri.

Reclamă

Avem probleme de lot. Trebuie să obținem cât mai mult puncte până la pauza de iarnă. În pauză, vom încerca să ne pregătim mai bine și să aducem jucători care să întărească echipa”, a declarat Laurențiu Reghecampf.

Mesaj fabulos primit de Mihai Pintilii de la Laurenţiu Reghecampf

Mesaj fabulos primit de Mihai Pintilii de la cel care ar putea deveni antrenor la FCSB, Laurenţiu Reghecampf. „Interimarul” roş-albaştrilor a dezvăluit ce i-a transmis tehnicianul lui Neftchi Baku.

Reghecampf este pe picior de plecare din Azerbaidjan şi au apărut tot mai multe zvonuri că ar putea să revină la echipa lui Gigi Becali. Acesta ţine legătura şi cu Pintilii.

Reclamă 4 / 0/3

„Când ai vorbit ultima dată cu Laurenţiu Reghecampf?„, a fost întrebarea pe care a primit-o Pintilii la conferinţa premergătoare meciului FC U Craiova 1948 – FCSB, care va fi duminică, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

„Ieri. Şi azi! Nu, glumesc, nu mai ştiu. Ieri sau alaltăieri, nu mai ştiu exact. Mi-a dat un mesaj, atât: ‘Felicitări, Pinti şi ţine capul sus!’. Şi mi-a trimis şi o inimioară, da. A zis că ţine la mine„, a dezvăluit Mihai Pintilii.

Pintilii s-a ferit să anunţe dacă sunt şanse la Laurenţiu Reghecampf să vină la FCSB. „Nu ştiu, întrebaţi conducerea„, a spus antrenorul interimar al vicecampioanei României.

A apărut şi o variantă surprinzătoare. Mihai Pintilii ar fi dispus să rămână antrenorul principal la FCSB, a anunțat Gigi Becali. Patronul roș-albaștrilor îl forțează pe fostul mijlocaș să antreneze echipa.

„Dacă mai câştigăm două meciuri, el va rămâne. Mi-a spus că nu e pregătit. I-am spus că e pregătit, că vreau eu! Atunci a spus: ‘Nea Gigi, eu nu sunt pregătit, dar o scoatem la capăt’. Cu Rapid era cel mai important meci. Aveam prea multe peste noi. Acum Rapid o să fie la 3 puncte, e un fleac„, a spus Gigi Becali, conform sport.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul Vezi toate știrile
Citește și