Închide meniul

Cât trebuie să plătească Gigi Becali, pentru a-l aduce din nou la FCSB pe Laurențiu Reghecampf

Viviana Moraru Publicat: 13 noiembrie 2022, 9:44

Cât trebuie să plătească Gigi Becali, pentru a-l aduce din nou la FCSB pe Laurențiu Reghecampf

Cât trebuie să plătească Gigi Becali pentru Laurențiu Reghecampf

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

  • Cât trebuie să plătească Gigi Becali pentru Laurențiu Reghecampf
  • Clauza de reziliere a antrenorului la Neftchi Baku

S-a aflat ce sumă trebuie să plătească Gigi Becali, pentru a-l aduce din nou la FCSB pe Laurențiu Reghecampf. Patronul va lua o decizie finală în privința viitorului antrenor al roș-albaștrilor după meciul cu FC U Craiova 1948, meci care va fi în format live text, pe AS.ro, de la ora 21:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali caută un tehnician pentru banca FCSB-ului, după plecarea lui Nicolae Dică. Până la găsirea unuia, echipa este pregătită de Mihai Pintilii, cel care refuză să rămână ”principal” în continuare.

Ce sumă trebuie să plătească Gigi Becali pentru a-l aduce din nou pe Laurențiu Reghecampf la FCSB

Gigi Becali trebuie să-i achite clauza de reziliere a lui Laurențiu Reghecampf, dacă și-l dorește înapoi pe banca FCSB-ului. Suma stipulată în contractul antrenorului cu formația Neftchi Baku este de doar 150.000 de euro, anunță digisport.ro.

Reclamă

Dacă ar accepta să revină la FCSB, Laurențiu Reghecampf s-ar afla la cel de-al treilea mandat. Acesta a mai pregătit echipa între 2012 și 2014, cât și între 2015 și 2017. În primul mandat a avut rezultate incredibile: a cucerit două titluri de campion, și a obținut calificarea în grupele UEFA Champions League, și ulterior în optimile Europa League.

În ultima rundă din campionatul azer, Neftchi Baku a reușit să o învingă pe Gabala, cu scorul de 2-0, iar după meci Laurențiu Reghecampf a oferit unele declarații. Acesta a lăsat de înțeles că va rămâne și după pauza competițională din iarnă, atunci când țintește să facă unele transferuri.

Reclamă

Avem probleme de lot. Trebuie să obținem cât mai mult puncte până la pauza de iarnă. În pauză, vom încerca să ne pregătim mai bine și să aducem jucători care să întărească echipa”, a declarat Laurențiu Reghecampf.

Mesaj fabulos primit de Mihai Pintilii de la Laurenţiu Reghecampf

Mesaj fabulos primit de Mihai Pintilii de la cel care ar putea deveni antrenor la FCSB, Laurenţiu Reghecampf. „Interimarul” roş-albaştrilor a dezvăluit ce i-a transmis tehnicianul lui Neftchi Baku.

Reghecampf este pe picior de plecare din Azerbaidjan şi au apărut tot mai multe zvonuri că ar putea să revină la echipa lui Gigi Becali. Acesta ţine legătura şi cu Pintilii.

Reclamă 4 / 0/3

„Când ai vorbit ultima dată cu Laurenţiu Reghecampf?„, a fost întrebarea pe care a primit-o Pintilii la conferinţa premergătoare meciului FC U Craiova 1948 – FCSB, care va fi duminică, de la ora 21:00, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

„Ieri. Şi azi! Nu, glumesc, nu mai ştiu. Ieri sau alaltăieri, nu mai ştiu exact. Mi-a dat un mesaj, atât: ‘Felicitări, Pinti şi ţine capul sus!’. Şi mi-a trimis şi o inimioară, da. A zis că ţine la mine„, a dezvăluit Mihai Pintilii.

Pintilii s-a ferit să anunţe dacă sunt şanse la Laurenţiu Reghecampf să vină la FCSB. „Nu ştiu, întrebaţi conducerea„, a spus antrenorul interimar al vicecampioanei României.

A apărut şi o variantă surprinzătoare. Mihai Pintilii ar fi dispus să rămână antrenorul principal la FCSB, a anunțat Gigi Becali. Patronul roș-albaștrilor îl forțează pe fostul mijlocaș să antreneze echipa.

„Dacă mai câştigăm două meciuri, el va rămâne. Mi-a spus că nu e pregătit. I-am spus că e pregătit, că vreau eu! Atunci a spus: ‘Nea Gigi, eu nu sunt pregătit, dar o scoatem la capăt’. Cu Rapid era cel mai important meci. Aveam prea multe peste noi. Acum Rapid o să fie la 3 puncte, e un fleac„, a spus Gigi Becali, conform sport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”