Închide meniul

Dinamo – Dumbrăvița 4-1. „Câinii” au făcut spectacol! Trupa lui Ovidiu Burcă s-a apropiat de play-off, după ce a ajuns la șapte meciuri fără înfrângere în Liga a 2-a

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 noiembrie 2022, 12:55

Dinamo – Dumbrăvița 4-1. Câinii” au făcut spectacol! Trupa lui Ovidiu Burcă s-a apropiat de play-off, după ce a ajuns la șapte meciuri fără înfrângere în Liga a 2-a

Dinamo - Dumbrăvița, LIVE SCORE

Jucătorii lui Dinamo şi antrenorul Ovidiu Burcă, în timpul unui meci/ Facebook Dinamo

Dinamo – Dumbrăvița 4-1. Partida din etapa a 14-a din Liga a 2-a a fost în format live score, pe www.as.ro. „Câinii” lui Ovidiu Burcă s-au apropiat de locurile de play-off, după succesul clar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a acumulat 21 de puncte, grație succesului înregistrat cu Dumbrăvița! „Câinii” au ajuns la șapte meciuri fără înfrângere în liga secundă.

Dinamo – Dumbrăvița 4-1

Final! Dinamo – Dumbrăvița 4-1! Trupa lui Ovidiu Burcă a obținut un succes clar, în etapa a 14-a din Liga a 2-a! „Câinii” s-au apropiat la doar patru puncte de ultimul loc de play-off, ocupat de Unirea Dej!

Min. 90: GOL Dinamo! Valentin Borcea a reușit „dubla”! „Câinii” s-au dezlănțuit la Giurgiu!

Min. 80: GOL Dinamo! Valentin Borcea a mărit diferența pe tabelă, după ce a reușit să înscrie la capătul unei faze bine construite de „câini” în careul oaspeților.

Reclamă

Min. 67: GOL Dumbrăvița! Alexandru Martinov a redus din diferență pentru oaspeți! Mijlocașul a profitat de spațiul lăsat liber în apărarea dinamoviștilor și a punctat fără emoții.

Min. 60: GOL Dinamo! Vasile Buhăescu a marcat dintr-un penalty scos de Ahmed Bani! „Câinii” se desprind pe tabelă.

Min. 49: GOL DINAMO! Iulian Roșu a deschis scorul pe arena din Giurgiu! Mijlocașul a profitat de centrarea venită de la Ahmed Bani, și a puncta printr-o lovitură de cap la care portarul Dumbrăviței n-a avut nicio șansă!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 1: Începe meciul dintre Dinamo și Dumbrăvița!

Echipele de start:

Dinamo: Oncescu – Moura, Giafer (cpt), Bena, Amzăr – Iglesias, Larrucea, Iulian Roșu – Ghezali, Buhăescu, Bani.

Dumbrăvița: Trifon – Gîsă, Zurbagiu (cpt), Moțiu – Toma Bodri, Tănase, Toma – Martinov, Grancea, Luca Bodri – Paulevici.

Dinamo vine după înfrângerea suferită în Cupa României, în fața celor de la Sepsi, cu scorul de 2-3. În campionat, „câinii” traversează o formă bună, fiind fără înfrângere de șase partide, timp în care au înregistrat 3 remize și trei victorii.

În ultimul meci din Liga a 2-a, trupa din Ștefan cel Mare a remizat pe terenul celor de la Csikszereda Miercurea Ciuc, scor 0-0.

De cealaltă parte, Dumbrăvița vine după umilința suferită cu CFR Cluj, în Cupa României. Divizionara secundă a pierdut clar, cu scorul de 0-5, în fața campioanei.

Reclamă

Dinamo revine la Giurgiu, pentru a disputa partida cu Dumbrăvița. Precedentul meci, cu Sepsi din Cupa României, s-a desfășurat pe arena Arcul de Triumf. După partida respectivă, s-a declanșat un scandal, oficialii Federației de Rugby fiind revoltați de dezastrul lăsat în urmă de fanii alb-roșilor.

Încă o lovitură pentru Dinamo! „Câinii Roşii” au primit interdicţie la transferuri

Încă o lovitură pentru Dinamo! „Câinii Roşii” au primit interdicţie la transferuri de la FIFA şi nu vor putea achiziona niciun fotbalist în această iarnă.

Informaţia Antena Sport a fost confirmată de Vlad Iacob. Oficialul lui Dinamo susţine că problema se va rezolva, înainte de perioada e transferuri, ce va avea loc între 17 ianuarie şi 13 februarie.

Iacob a dat vina şi pe foştii şefi din Ştefan cel Mare şi susţine că problemele au apărut înainte de intrarea în insolvenţă.

Este adevărat. Avem interdicţie la transferuri. E vorba de nişte litigii avute cu nişte jucători, înainte de intrarea în insolvenţă. E o decizie foarte ciudată a FIFA pe care am contestat-o şi aşteptăm un răspuns.

Avem speranţe că se va rezolva. Nu e prima dată când ni se întâmplă asta. Am avut şi vara trecută şi acum două veri. Toate problemele financiare şi manageriale au consecinţe. O s-o rezolvăm până în perioada de transferuri din iarnă”, a spus administratorul special al lui Dinamo.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și