Închide meniul

Dinamo – Dumbrăvița 4-1. „Câinii” au făcut spectacol! Trupa lui Ovidiu Burcă s-a apropiat de play-off, după ce a ajuns la șapte meciuri fără înfrângere în Liga a 2-a

Viviana Moraru Publicat: 13 noiembrie 2022, 12:55

Dinamo – Dumbrăvița 4-1. Câinii” au făcut spectacol! Trupa lui Ovidiu Burcă s-a apropiat de play-off, după ce a ajuns la șapte meciuri fără înfrângere în Liga a 2-a

Dinamo - Dumbrăvița, LIVE SCORE

Jucătorii lui Dinamo şi antrenorul Ovidiu Burcă, în timpul unui meci/ Facebook Dinamo

  • Dinamo – Dumbrăvița 4-1
  • „Câinii” s-au apropiat de play-off

Dinamo – Dumbrăvița 4-1. Partida din etapa a 14-a din Liga a 2-a a fost în format live score, pe www.as.ro. „Câinii” lui Ovidiu Burcă s-au apropiat de locurile de play-off, după succesul clar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a acumulat 21 de puncte, grație succesului înregistrat cu Dumbrăvița! „Câinii” au ajuns la șapte meciuri fără înfrângere în liga secundă.

Dinamo – Dumbrăvița 4-1

Final! Dinamo – Dumbrăvița 4-1! Trupa lui Ovidiu Burcă a obținut un succes clar, în etapa a 14-a din Liga a 2-a! „Câinii” s-au apropiat la doar patru puncte de ultimul loc de play-off, ocupat de Unirea Dej!

Reclamă

Min. 90: GOL Dinamo! Valentin Borcea a reușit „dubla”! „Câinii” s-au dezlănțuit la Giurgiu!

Min. 80: GOL Dinamo! Valentin Borcea a mărit diferența pe tabelă, după ce a reușit să înscrie la capătul unei faze bine construite de „câini” în careul oaspeților.

Reclamă

Min. 67: GOL Dumbrăvița! Alexandru Martinov a redus din diferență pentru oaspeți! Mijlocașul a profitat de spațiul lăsat liber în apărarea dinamoviștilor și a punctat fără emoții.

Min. 60: GOL Dinamo! Vasile Buhăescu a marcat dintr-un penalty scos de Ahmed Bani! „Câinii” se desprind pe tabelă.

Min. 49: GOL DINAMO! Iulian Roșu a deschis scorul pe arena din Giurgiu! Mijlocașul a profitat de centrarea venită de la Ahmed Bani, și a puncta printr-o lovitură de cap la care portarul Dumbrăviței n-a avut nicio șansă!

Reclamă 4 / 0/3

Min. 1: Începe meciul dintre Dinamo și Dumbrăvița!

Echipele de start:

Dinamo: Oncescu – Moura, Giafer (cpt), Bena, Amzăr – Iglesias, Larrucea, Iulian Roșu – Ghezali, Buhăescu, Bani.

Dumbrăvița: Trifon – Gîsă, Zurbagiu (cpt), Moțiu – Toma Bodri, Tănase, Toma – Martinov, Grancea, Luca Bodri – Paulevici.

Dinamo vine după înfrângerea suferită în Cupa României, în fața celor de la Sepsi, cu scorul de 2-3. În campionat, „câinii” traversează o formă bună, fiind fără înfrângere de șase partide, timp în care au înregistrat 3 remize și trei victorii.

În ultimul meci din Liga a 2-a, trupa din Ștefan cel Mare a remizat pe terenul celor de la Csikszereda Miercurea Ciuc, scor 0-0.

De cealaltă parte, Dumbrăvița vine după umilința suferită cu CFR Cluj, în Cupa României. Divizionara secundă a pierdut clar, cu scorul de 0-5, în fața campioanei.

Reclamă

Dinamo revine la Giurgiu, pentru a disputa partida cu Dumbrăvița. Precedentul meci, cu Sepsi din Cupa României, s-a desfășurat pe arena Arcul de Triumf. După partida respectivă, s-a declanșat un scandal, oficialii Federației de Rugby fiind revoltați de dezastrul lăsat în urmă de fanii alb-roșilor.

Încă o lovitură pentru Dinamo! „Câinii Roşii” au primit interdicţie la transferuri

Încă o lovitură pentru Dinamo! „Câinii Roşii” au primit interdicţie la transferuri de la FIFA şi nu vor putea achiziona niciun fotbalist în această iarnă.

Informaţia Antena Sport a fost confirmată de Vlad Iacob. Oficialul lui Dinamo susţine că problema se va rezolva, înainte de perioada e transferuri, ce va avea loc între 17 ianuarie şi 13 februarie.

Iacob a dat vina şi pe foştii şefi din Ştefan cel Mare şi susţine că problemele au apărut înainte de intrarea în insolvenţă.

Este adevărat. Avem interdicţie la transferuri. E vorba de nişte litigii avute cu nişte jucători, înainte de intrarea în insolvenţă. E o decizie foarte ciudată a FIFA pe care am contestat-o şi aşteptăm un răspuns.

Avem speranţe că se va rezolva. Nu e prima dată când ni se întâmplă asta. Am avut şi vara trecută şi acum două veri. Toate problemele financiare şi manageriale au consecinţe. O s-o rezolvăm până în perioada de transferuri din iarnă”, a spus administratorul special al lui Dinamo.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”
Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori
Liga 1 • 27 mart., 20:18
„E o palmă dată fotbalului!” Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori! „Câinii” se revoltă