Închide meniul

Florin Răducioiu a comparat o echipă din Liga 1 cu Real Madrid: „Doar echipele mari fac asta!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 noiembrie 2022, 10:38

Florin Răducioiu a comparat o echipă din Liga 1 cu Real Madrid: „Doar echipele mari fac asta!

Florin Răducioiu

Florin Răducioiu, în timpul unui interviu / as.ro

Florin Răducioiu a comparat-o pe Universitatea Craiova cu Real Madrid. Fostul mare atacant al naționalei a fost dat pe spate de echipa lui Mirel Rădoi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Răducioiu a fost impresionat de primul gol înscris de Universitatea Craiova împotriva Rapidului, în derby-ul disputat sâmbătă seară în Giulești. Alexandru Creţu a marcat încă din minutul 5, din pasa perfectă a lui Rivaldinho.

Florin Răducioiu a comparat-o pe Universitatea Craiova cu Real Madrid

„Golul este de o simplitate și de o eficiență ca la echipele mari. Fază de gol cum numai Real Madrid poate face! O repunere de la Arla către Bancu, acesta verticalizează, vede că este spațiu, îl vede pe Rivaldinho, care are timp și spațiu – profitând și de căderea lui Grigore – și îi pasează excelent lui Crețu.

Acesta citește faza foarte bine, cu mare inteligență. Îmi place foarte mult de acest jucător care vede spațiu liber, se demarcă în profunzime. Finalizare cu latul, frumos. Gol de o frumusețe și eficiență cum au doar echipele mari”, a spus Florin Răducioiu, conform primasport.ro.

Spectacol total în Rapid – Universitatea Craiova 2-2

După golul lui Crețu, Ștefan Baiaram a dublat avantajul oltenilor, în minutul 19, din pasa aceluiaşi Rivaldinho. Cinci minute mai tărziu, Alexandru Albu a redus din diferenţă, cu un gol reuşit din fază fixă.

Reclamă

În repriza secundă, giuleştenii s-au aruncat în atac, şi au reuşit să egaleze în minutul 72, prin Marko Dugandzic.

Rapid are 33 de puncte şi se află pe locul secund în clasament, iar Universitatea Craiova este pe poziţia a patra, cu 31 de puncte.

Mirel Rădoi, în război cu jucătorii săi

La finalul partidei care l-a impresionat pe Răducioiu, Mirel Rădoi a avut un discurs dur la adresa fotbaliștilor săi.

Reclamă 4 / 0/3

„Le-am atras atenția. Eu te aștept. Ai greșit o dată, îți dau și a doua șansă, pentru că și eu am fost jucător, și eu am greșit și mi s-a acordat a doua șansă. A treia șansă, îmi pare rău, trebuie să pleci. Indolența, suficiența… Eu nu stau să mă rog de niciun jucător, le explic ce au de făcut. Nu stau să îi cântăresc în fiecare zi.

Putem să-i luăm pe fiecare să vedem că fiecare a avut șanse. N-am nimic cu niciunul dintre ei. Pe Ivan l-am avut la tineret, l-am rugat ‘nu mai simula, te rog frumos!’, am pus și amenzi. Ce face? Simulează cu Voluntari, accidentare.

De Marko mă rog. Dacă am ajuns noi să ne dorim mai mult decât el, problema e la el, nu la noi. Sergiu a jucat titular când am venit. După o semi-rușine pe care am avut-o la Ocna Mureș, putea fi o rușine mai mare. Ține adversarul întruna, de parcă eram la o miuță între noi.  Pe Vînă l-am adus de la echipa a doua. Era cu Nistor. Dan a știut să profite de șansă, el, nu. Îmi pare rău”, a spus Rădoi, după meci.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul Vezi toate știrile
Citește și