Închide meniul

Rapid – Universitatea Craiova 2-2. Spectacol total în Giuleşti! Trupa lui Adi Mutu a revenit de la 0-2, în duelul cu oltenii lui Mirel Rădoi

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 12 noiembrie 2022, 22:17 / Actualizat: 12 noiembrie 2022, 23:54

Rapid – Universitatea Craiova 2-2. Spectacol total în Giuleşti! Trupa lui Adi Mutu a revenit de la 0-2, în duelul cu oltenii lui Mirel Rădoi

Ştefan Baiaram a marcat un gol în Rapid - Universitatea Craiova

Hepta

Rapid – Universitatea Craiova 2-2. Derby-ul din etapa a 18-a din Liga 1 a fost în format live text, pe AS.ro. A fost nebunie totală în Giuleşti, marcându-se trei goluri, în primele 24 de minute.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid a reuşit să revină spetaculos în partida cu Universitatea Craiova. Giuleştenii s-au văzut conduşi cu 2-0, încă din minutul 19, după golurile marcate de Alexandru Creţu şi Ştefan Baiaram.

Rapid – Universitatea Craiova 2-2

Alexandru Creţu a deschis scorul repede în meci. Fundaşul oltenilor a marcat încă din minutul 5, din pasa perfectă a lui Rivaldinho. Ulterior, Ştefan Baiaram a majorat diferenţa pentru trupa lui Mirel Rădoi, în minutul 19, din pasa aceluiaşi Rivaldinho.

Cinci minute mai tărziu, Alexandru Albu a redus din diferenţă, cu un gol reuşit din fază fixă. În repriza secundă, giuleştenii s-au aruncat în atac, şi au reuşit să egaleze în minutul 72, prin Marko Dugandzic.

Final! Rapid – Universitatea Craiova 2-2! Spectacol în Giuleşti! Rapidiştii au revenit de la 0-2, şi au reuşit să egaleze, în derby-ul etapei cu numărul 18 din Liga 1.

Reclamă

Min. 84: Ocazie uriaşă pentru Rapid! Dugandzic a tras din careu, însă Arlauskis a prins mingea.

Min. 72: GOOOL Rapid! Marko Dugandzic a marcat din pasa lui Alexandru Ioniţă. Final nebun în Giuleşti!

Min. 59: Ocazie Rapid. Şutul lui Cristi Săpunaru este respins în corner.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 52: Ocazie Rapid! Dugandzic trage peste poarta lui Arlauskis din interiorul careului.

Min. 46: A început a doua repriză!

Min. 45: Final de primă repriză.

Min. 24: GOOL Rapid! Alexandru Albu a redus din diferenţă după o fază fixă! Săpunaru i-a pasat decisiv.

Min. 19: GOOOL Universitatea Craiova! Ştefan Baiaram a marcat al doilea gol al oltenilor, din pasa lui Rivaldinho.

Min. 5: GOOOL în Giuleşti! Rapid – Universitatea Craiova 0-1! Alexandru Creţu a dat lovitura în Giuleşti, cu un şut pe jos din interiorul careului. Rivaldinho i-a pasat perfect.

Reclamă

Min. 3: Ocazie Universitatea Craiova! Bancu a centrat de pe partea stângă, dar Rivaldinho nu a reuşit să trimită cu călcâiul.

Min. 1: A început derby-ul etapei în Liga 1.

LIVE TEXT Rapid – Universitatea Craiova | Echipele de start

RAPID: 31. H. Moldovan – 19. Onea, 22. Săpunaru, 21. Dr. Grigore, 3. Fl. Ștefan – 14. Kait, 23. Al. Albu, 8. 17. Pănoiu – 7. Sefer, 45. Dugandzic, 10. Al. Ioniță II

REZERVE: 90. Drăghia, 77. Belu, 6. P. Iacob, 42. Luckassen, 5. Ignat, 8. Ciobanu, 71. Voujtus, 57. Marzouk, 16. Despa

ANTRENOR: Adrian Mutu

UNIVERSITATEA CRAIOVA: 1. Lazar – 2. Papp, 3. Mitrea, 6. Screciu – 5. Vătăjelu, 4. A. Crețu, 23. Căpățână, 16. Nistor, 11. Bancu – 17. Rivaldinho, 10. Baiaram

REZERVE: 1. Lazar, 27. Martic, 7. Câmpanu, 8. Mateiu, 37. Danciu, 14. Florescu, 32. Benga, 25. Găman

ANTRENOR: Mirel Rădoi

Mesajul lui Mirel Rădoi înaintea duelului cu Adrian Mutu

Mirel Rădoi e de părere că partida dintre Rapid şi Universitatea Craiova va fi un adevărat derby, atât pe teren cât şi în tribune. Rădoi nu s-a ferit să vorbească nici de duelul său cu Mutu.

Eu cred că va fi un derby atât pe teren, cât și în tribune. Un meci în care se întâlnesc doi antrenori care se cunosc foarte bine. Am fost la naționala mare, eu, el la cea `mică`, am fost doi ani colegi la licența PRO, colegi la echipa națională atâta timp, am fost și adversari în Champions League.

E clar că amândoi ne cunoaștem principiile de joc. Vom încerca să ne surprindem unul pe celălalt din punct de vedere tactic, dar cred că meciul se va ridica la nivelul așteptărilor.

Mari probleme nu avem, exceptându-i pe Elvir Koljic și Raul Silva. Restul jucătorilor sunt apți, din punct de vedere fizic. Mai ales acasă, sunt mai multe punct forte decât slabe. Acasă sunt foarte puternici, liniile sunt foarte apropiate, sunt sus. Să sperăm că spațiile dintre fundașii centrali și fundașii laterali vor fi speculate de către jucătorii noștri.

Jucătorii s-au antrenat foarte bine săptămâna aceasta, exceptând rezultatul cu Ocna Mureș, din Cupă. Sper să se ridice la nivelul așteptărilor și să demonstreze că meciul din Cupă a fost o simplă întâmplare”, a spus Mirel Rădoi înaintea derby-ului din Giuleşti.

Recomandări
  • Rapid – Universitatea Craiova 2-2
  • Adrian Mutu și Mirel Rădoi au avut duel pentru locul secund din Liga 1

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și