Închide meniul

Gigi Becali i-a decis viitorul lui Mihai Pintilii! Anunț de ultimă oră, după FC U Craiova 1948 – FCSB 0-2

Cosmin Cioboată Publicat: 13 noiembrie 2022, 23:44

Reclamă
Gigi Becali i-a decis viitorul lui Mihai Pintilii! Anunț de ultimă oră, după FC U Craiova 1948 – FCSB 0-2

Gigi Becali vrea să scape de Răzvan Oaidă

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă, la Palat / Hepta

Gigi Becali i-a decis viitorul lui Mihai Pintilii. Patronul FCSB-ului a făcut anunțul imediat după victoria cu FC U Craiova 1948, scor 2-0, din etapa a 18-a din Liga 1. Finanțatorul roș-albaștrilor a explicat că va continua cu interimarul Pintilii pe banca tehnică, dacă regulamentul îi va permite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Pintilii a devenit interimar la FCSB, după plecarea lui Nicolae Dică. Patronul FCSB-ului se află în căutarea unui nou antrenor principal, dar ia în calcul și varianta ca Pintilii să fie „promovat”.

Gigi Becali i-a decis viitorul lui Mihai Pintilii, după FC U Craiova 1948 – FCSB 0-2

La ora actuală, Mihai Pintilii deține licența B. Gigi Becali și-ar dori ca tânărul antrenor să devină principal, dacă va primi undă verde din partea FRF.

Becali a vorbit și despre Laurențiu Reghecampf, despre care s-a zvonit că ar putea veni gratis la FCSB.

„Vom face totul conform regulamentelor. Dacă regulamentul ne permite, da (n.r. – rămâne Pintilii). Atunci aşa vom face. Domnule, vom face conform regulamentelor. Noi dacă alţii au făcut şi a putut Croitoru, înseamnă că putem şi noi. Dacă nu putem, nu mai facem.

Reclamă

Eu nu ştiu, eu spun că Pintilii va sta pe bancă şi o să aducem un antrenor. El tot timpul va sta pe bancă. Vreţi să vă spun ceva care să îmi afecteze mie. Dacă permite regulamentul, da. Da (n.r. dacă îl vrea în continuare pe Pintilii antrenor principal).

E adevărat că nu i-am dat nicio şansă Rapidului, nu i-am dat nici Craiovei. Azi, la 2-0, trebuia să aibă mai multă posesie. Dar pentru ce voiau al treilea gol? Eu le-am spus, la 2-0 nu mai vreau golul trei. Cred că aşa trebuie să fac, pentru ce îmi trebuie al treilea gol? Să risc să primesc gol. Asta o să le spun şi lor.

(N.r. – Despre Laurențiu Reghecampf) Nu, nu e nimic adevărat. Nu mi-a spus omul aşa ceva, că vine gratis. Doamne fereşte! De ce să vină gratis? Pentru ce gratis? De ce să vorbim dacă se întâmplă (n.r. L-aţi dori înapoi?). Eu nu vorbesc cu dacă niciodată. Eu vă spun că vom face conform regulamentelor. V-am dat de înţeles. Fac conform regulamentelor cu Pintilii, de ce să mă mai întrebaţi de Reghecampf?”, a spus Gigi Becali, pentru Digisport.

Reclamă 4 / 0/3

„Eşti sigur că a fost ultimul tău meci la FCSB?”. Mihai Pintilii, răspuns fabulos după meciul din Bănie

„Eşti sigur că a fost ultimul tău meci la FCSB?”. Aceasta a fost întrebarea care l-a intrigat pe Mihai Pintilii, după FC U Craiova 1948 – FCSB 0-2. Antrenorul interimar al roș-albaștrilor a amintit că a fost și va fi mereu alături de echipă, indiferent de postul ocupat în cadrul clubului.

Gigi Becali se află în căutarea unui nou antrenor, după despărțirea de Nicolae Dică. Mihai Pintilii se află la cel de-al 4-lea meci pe banca FCSB-ului, din postura de interimar.

La finalul meciului din Bănie, Pintilii a fost întrebat din nou dacă își dorește să se transforme din antrenor interimar în principal. Întrebarea l-a înfuriat pe fostul mijlocaș, care i-a dat o replică acidă reporterului respectiv.

Mihai Pintilii a explicat că deține lincența B și că, la ora actuală, „nu este momentul meu”.

„Am zis înainte, să luăm 3 puncte, mergem acasă liniștiți și astea le-am transmis și băieților. (N.r. – Despre meci) Greu, greu, Craiova are o echipă bună. Totul se joacă doar la victorie, iar băieții au demonstrat asta. Ei sunt singurii care au adunat aceste victorii și mă bucur pentru ei.

Au 3 zile libere, mâine mă duc cu familia, plec în vacanță să ne liniștim și vedem. Am terminat licența B în Moldova, la anul urmează să mă apuc de licența A. O să o iau treptat, n-o să sar direct la licența PRO. Am un an pauză, iar la anul mă înscriu la licența A.

(Reporter: Eşti sigur că a fost ultimul tău meci la FCSB?) Păi ce, vrei să mă dai afară? Nu știu, eu vreau să antrenez echipa asta, doar că nu e momentul meu. Faceți confuzie. Băieții merită să se liniștească puțin pentru că au fost 3 zile intense și apoi să vină cu plăcere la antrenamente.

Reclamă

Eu sunt angajatul clubului, eu sunt aici ca și acum. Eu, indiferent de situație, sunt aici cu ei și îi iubesc pe acești copii. Tot timpul când au avut nevoie de un sfat, eu am fost alături de ei, cu totul”, a spus Mihai Pintilii, după FC U Craiova 1948 – FCSB 0-2, potrivit Digisport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și