Închide meniul

„Eşti sigur că a fost ultimul tău meci la FCSB?”. Mihai Pintilii, răspuns fabulos după FC U Craiova 1948 – FCSB 0-2

Cosmin Cioboată Publicat: 13 noiembrie 2022, 23:27

„Eşti sigur că a fost ultimul tău meci la FCSB?. Mihai Pintilii, răspuns fabulos după FC U Craiova 1948 – FCSB 0-2

Mihai Pintilii, prima reacţie după FCSB - Farul 2-3: "Nu pot să dau într-un singur jucător!"

Mihai Pintilii, într-o conferinţă de presă / Antena Sport

  • „Eşti sigur că a fost ultimul tău meci la FCSB?”
  • Mihai Pintilii, răspuns fabulos după FC U Craiova 1948 – FCSB 0-2

„Eşti sigur că a fost ultimul tău meci la FCSB?”. Aceasta a fost întrebarea care l-a intrigat pe Mihai Pintilii, după FC U Craiova 1948 – FCSB 0-2. Antrenorul interimar al roș-albaștrilor a amintit că a fost și va fi mereu alături de echipă, indiferent de postul ocupat în cadrul clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali se află în căutarea unui nou antrenor, după despărțirea de Nicolae Dică. Mihai Pintilii se află la cel de-al 4-lea meci pe banca FCSB-ului, din postura de interimar.

„Eşti sigur că a fost ultimul tău meci la FCSB?”. Mihai Pintilii, răspuns fabulos după meciul din Bănie

La finalul meciului din Bănie, Pintilii a fost întrebat din nou dacă își dorește să se transforme din antrenor interimar în principal. Întrebarea l-a înfuriat pe fostul mijlocaș, care i-a dat o replică acidă reporterului respectiv.

Reclamă

Mihai Pintilii a explicat că deține lincența B și că, la ora actuală, „nu este momentul meu”.

„Am zis înainte, să luăm 3 puncte, mergem acasă liniștiți și astea le-am transmis și băieților. (N.r. – Despre meci) Greu, greu, Craiova are o echipă bună. Totul se joacă doar la victorie, iar băieții au demonstrat asta. Ei sunt singurii care au adunat aceste victorii și mă bucur pentru ei.

Reclamă

Au 3 zile libere, mâine mă duc cu familia, plec în vacanță să ne liniștim și vedem. Am terminat licența B în Moldova, la anul urmează să mă apuc de licența A. O să o iau treptat, n-o să sar direct la licența PRO. Am un an pauză, iar la anul mă înscriu la licența A.

(Reporter: Eşti sigur că a fost ultimul tău meci la FCSB?) Păi ce, vrei să mă dai afară? Nu știu, eu vreau să antrenez echipa asta, doar că nu e momentul meu. Faceți confuzie. Băieții merită să se liniștească puțin pentru că au fost 3 zile intense și apoi să vină cu plăcere la antrenamente.

Eu sunt angajatul clubului, eu sunt aici ca și acum. Eu, indiferent de situație, sunt aici cu ei și îi iubesc pe acești copii. Tot timpul când au avut nevoie de un sfat, eu am fost alături de ei, cu totul”, a spus Mihai Pintilii, după FC U Craiova 1948 – FCSB 0-2, potrivit Digisport.

Reclamă 4 / 0/3

FC U Craiova 1948 – FCSB 0-2. Roș-albaștrii au urcat pe loc de play-off

FCSB a învins duminică, în deplasare, formaţia FCU Craiova, scor 2-0, într-un meci al etapei a 18-a din Superligă.

A fost a 6-a victorie obţinută de FCSB în ultimele 7 etape. Astfel, trupa lui Pintilii a urcat pe loc de play-off. Ocupă locul 6, cu 26 de puncte. O despart 7 puncte faţă de ocupanta locului 3, Rapid, dar roş-albaştrii au şi două restanţe de disputat.

Meciul de la Craiova nu a beneficiat de sistemul VAR din cauza unor probleme tehnice avute de maşina pe care sunt instalate echipamentele – respectiv probleme privind alimentarea cu curent electric.

FCSB a deschis scorul la Craiova prin Octavian Popescu, care a înscris în minutul 4 cu un şut de la distanţă. Golul al doilea al bucureştenilor a venit în minutul 26, la un corner al lui Cordea, deviere Şut şi Dawa a majorat diferenţa pe tabelă. FCSB a ajuns la a şasea victorie în ultimele şapte etape şi se află pe locul 6 în campionat, cu 26 de puncte. FCU Craiova este pe locul 15, cu 16 puncte.

FCU CRAIOVA: R. Popa – R. Negru (Sidibe 75), Duarte, Paramatti, Huyghebaert – Asamoah (van Durmen 46), V. Achim – G. Ganea (Bauza 46), Baeten (Blănuţă 83), Bahassa – A. Chiţu (G. Iancu 60). ANTRENOR: Nicolo Napoli

FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru (Fl. Coman 89), Ad. Şut, Oaidă – Cordea (Nikolov 89), Omrani (Miculescu 56), Oct. Popescu (Edjouma 80). ANTRENOR: Mihai Pintilii

Cartonaşe gabene: Huyghebaert 81 / Oaidă 79

Reclamă

Arbitri: Petrescu Radu – Grigoriu Mircea Mihail, Marica Mihai Marius – Dima Iulian

Arbitri VAR: Călin Iulian – Constantinescu Andrei

Observator: Alexandru Deaconu

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 28 mart., 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”