Închide meniul

FC U Craiova 1948 – FCSB 0-2. Pintilii îi duce pe roş-albaştri pe loc de play-off. Dawa şi Tavi Popescu au marcat în Bănie!

Viviana Moraru Publicat: 13 noiembrie 2022, 22:50

FC U Craiova 1948 – FCSB 0-2. Pintilii îi duce pe roş-albaştri pe loc de play-off. Dawa şi Tavi Popescu au marcat în Bănie!

FC U Craiova 1948 - FCSB

Darius Olaru şi Octavian Popescu sărbătoresc victoria cu Rapid / Hepta

  • FC U Craiova 1948 – FCSB, LIVE TEXT, 21:00
  • Oltenii, fără victorie de șapte meciuri în Liga 1

FC U Craiova 1948 – FCSB, scor 0-2, în etapa a 18-a a Ligii 1. Mihai Pintilii a obţinut o nouă victorie din postura de antrenor interimar al roş-albaştrilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După succesul cu Rapid, vicecampionii României au învins-o şi pe Craiova lui Adrian Mititelu. Nicolo Napoli nu a reuşit să o încurce pe FCSB, care a avut un start perfect de meci. Octavian Popescu a marcat, cu un şut din afara careului, încă din minutul 4. Şi Joyskim Dawa şi-a trecut numele pe tabelă, în minutul 26.

A fost a 6-a victorie obţinută de FCSB în ultimele 7 etape. Astfel, trupa lui Pintilii a urcat pe loc de play-off. Ocupă locul 6, cu 26 de puncte. O despart 7 puncte faţă de ocupanta locului 3, Rapid, dar roş-albaştrii au şi două restanţe de disputat.

Reclamă

FC U Craiova 1948 – FCSB 0-2

Min. 77: Ocazie uriaşă pentru olteni. Sidibe putea reduce din diferenţă, dar şutul său a lovit bara porţii apărată de Târnovanu.

Min. 26: GOOOOL! FC U Craiova – FCSB 0-2. A marcat şi Dawa! Fundaşul central al roş-albaştrilor a trimis mingea în poartă din cinci metri, cu pieptul!

Reclamă

Min. 23: Ocazie uriașă pentru FC U Craiova! Aurelian Chițu a fost găsit cu o pasă în interiorul careului, la câțiva metri de poartă, dar șutul său a fost respins de Târnovanu, cu piciorul.

Min. 4: GOOOOL! FC U Craiova – FCSB 0-2. Tavi Popescu a deschis scorul cu un șut violent, din prima, de la marginea careului. Mingea a fost ușor deviată de Huyghebaert, iar Popa n-a avut reacție. Este cel de-al doilea gol al sezonului pentru Popescu, după cel marcat împotriva Rapidului.

Update 21.02: Incredibil! VAR-ul nu merge la derby-ul din Bănie. Mașina care alimentează tehnologia VAR nu are curent electric.

Reclamă 4 / 0/3

Update 21.00: A început meciul din Bănie!

Update 20.00: Echipele de start:

FC U Craiova 1948: R. Popa – R. Negru, Duarte, Paramatti, Huyghebaert – Asamoah, V. Achim – G. Ganea, Baeten, Bahassa – A. Chițu

Rezerve: Gurău – Zanfir, R. Grigore, Al. Albu, Van Durmen, Sibide, Bauza, Blănuță, G. Iancu

Antrenor: Nicolo Napoli

FCSB: Târnovanu – Pantea, Dawa, Tamm, Radunovic – Olaru, Ad. Șut, Oaidă – Cordea, Omrani, Oct. Popescu

Rezerve: A. Vlad – Haruț, Fl. Coman, I. Stoica, Miculescu, Edjouma, Nikolov, Bouhenna, Radaslavescu

Reclamă

Antrenor: Mihai Pintilii

FCSB vine după egalul cu Oțelul, din Cupa României. În Liga 1, în ultima rundă, roș-albaștrii pregătiți de Mihai Pintilii au învins rivala Rapid, cu scorul de 3-1.

Cu o victorie, FCSB poate reveni pe loc de play-off, și le va egala pe Petrolul și Hermannstadt, ocupantele locurilor 5 și 6.

De cealaltă parte, FC U Craiova 1948 traversează o perioadă dificilă în Liga 1. Oltenii lui Adrian Mititelu sunt pe locul 14, cu 16 puncte după 17 runde. Totodată, trupa din Bănie nu a mai câștigat un meci în campionat de șapte runde.

Roș-albaștrii nu se vor putea baza pe Andrea Compagno, jucător care nu va putea evolua în duelul cu fosta lui echipă. Adrian Mititelu și Gigi Becali au avut o înțelegere, în momentul transferului italianului, ca acesta să nu joace în partidele dintre FCSB și FC U Craiova 1948. În caz contrar, patronul roș-albaștrilor ar fi trebuit să achite 100.000 de euro.

Adrian Mititelu, reacţie genială după ce a scăpat de Andrea Compagno, în FC U Craiova 1948 – FCSB

Adrian Mititelu a avut o reacţie genială după ce a scăpat de Andrea Compagno, în FC U Craiova 1948 – FCSB, meci din etapa a 18-a, ce se va disputa duminică, de la ora 21:00.

Gigi Becali susţine că nu are de gând să achite 100.000 de euro pentru ca italianul cotat la 900.000 de euro să joace în duelul cu oltenii. Mititelu a venit cu răspunsul.

„Nu joacă Compagno. Aşa am avut o înţelegere cu Gigi Becali. După ce că ţi-l dau, să mai vină să-mi bage şi mortul în casă?”, a spus Mititelu, pentru Antena Sport.

Mititelu are motive să răsufle uşurat, dacă ţinem cont că Andrea Compagno este unul dintre cei mai în formă atacanţi din campionat. A marcat 13 goluri în 21 de meciuri. Vârful pe care Gigi a plătit 1.5 milioane de euro a anunţat ce înseamnă FC U pentru el.

E normal că va fi un meci special pentru mine. Au fost doi ani incredibili acolo. Dacă nu erau ei, eu nu eram aici. Craiova are un loc în inima mea toată viaţa. Dar acum sunt jucătorul Stelei şi trebuie să mergem acolo să câştigăm”, a spus Compagno, după meciul cu Rapid.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat