Închide meniul

Cristiano Ronaldo, la un pas să ajungă la Manchester City! Cum a picat transferul. Noi dezvăluiri în interviul momentului

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 16 noiembrie 2022, 23:07

Cristiano Ronaldo, la un pas să ajungă la Manchester City! Cum a picat transferul. Noi dezvăluiri în interviul momentului

Cristiano Ronaldo, la un pas să ajungă la Manchester City

Cristiano Ronaldo, în interviul cu Piers Morgan / Profimedia

Cristiano Ronaldo a fost la un pas să ajungă la Manchester City, în vara lui 2021. Starul portughez a făcut noi dezvăluiri în interviul incendiar cu Piers Morgan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a recunoscut că era aproape să pună pixul pe contractul cu echipa lui Guardiola, dar un telefon primit de la Sir Alex Ferguson l-a întors din drum și l-a făcut să revină la Manchester United.

Cristiano Ronaldo, la un pas să ajungă la Manchester City

Sincer, am fost aproape de Manchester City. Și Guardiola a spus că a încercat din greu să mă aducă. S-a vorbit mult despre asta. Știți trecutul meu de la United și ceea ce am făcut aici, sentimentele mele… ele au făcut diferența.

Și, desigur, Sir Alex Ferguson. Sir Alex a fost cheia atunci. A fost o decizie conștientă. Nu regret. Sir Alex Ferguson a fost cheia transferului. Am vorbit cu el. Mi-a zis că este imposibil ca eu să merg la Manchester City. Am zis ‘OK, boss!’. A fost o decizie bună, o decizie conștientă”, a spus Cristiano Ronaldo, în interviul cu Piers Morgan.

Cristiano Ronaldo, istorie la Manchester United! Un poster imens cu starul lusitan a fost înlăturat de pe Old Trafford

Cristiano Ronaldo este aproape de a deveni istorie la Manchester United! După interviul exploziv acordat în presa britanică, un poster imens cu starul lusitan a fost înlăturat de pe Old Trafford.

Reclamă

La câteva zile după publicarea unor pasaje din interviul pe care Cristiano Ronaldo l-a acordat jurnalistului Piers Morgan, un banner imens, ce se afla pe faţada exterioară a arenei Old Trafford a fost înlăturat, anunţă Sky Sports. Banner-ul îl înfăţişa pe Cristiano Ronaldo, în echipamentul „diavolilor”.

Posterul cu imaginea lui Cristiano Ronaldo acoperea o mare parte a stadionului Old Trafford. Deşi unele pasaje au fost deja publicate, întregul interviu va fi publicat miercuri, chiar în ziua în care oficialii „diavolilor” au ales să înlăture banner-ul.

Pe lângă posterul imens, şi un altul de dimensiuni mai reduse, care prezenta tricoul lui Cristiano Ronaldo, alături de emblema Manchester United, a fost şi el înlăturat.

Reclamă 4 / 0/3

Această decizie luată de conducerea lui Manchester United întăreşte şi mai mult ideea că starul lusitan îi va părăsi pe „diavoli”, fie în perioada de mercato din iarnă, fie la finalul sezonului. Ruptura dintre Cristiano Ronaldo şi trupa lui Erik ten Hag pare a fi iminentă, mai ales după declaraţiile recente apărute în presa din Anglia.

Cristiano Ronaldo: „Nu îl respect pe Erik ten Hag!”

“Da, au încercat să mă forțeze să plec. Nu doar antrenorul, ci și 2-3 persoane din preajma clubului, din conducere. Mă simt trădat! (n.r – Crezi că au încercat să scape de tine?) Sincer, nu ar trebui să spun asta, nu știu. Nu-mi pasă, dar oamenii trebuie să știe adevărul. M-am simțit trădat și am simțit că anumiți oameni nu m-au vrut. Am fost transformat în ‘oaia neagră’. Nu numai sezonul acesta, ci și sezonul trecut.

(N.r. – Despre Erik ten Hag) Nu am respect față de el pentru că nici el nu îmi arată respect. Dacă nu îmi arăți respect, nu te voi respecta niciodată. Dacă ai, voi avea și eu mereu respect față de tine.

(N.r. – Despre Wayne Rooney) Nu știu de ce mă critică atât de rău. Probabil pentru că el și-a încheiat cariera, iar eu încă joc la cel mai înalt nivel. Nu voi spune că face asta pentru că eu arăt mai bine decât el… ceea ce e adevărat.

(N.r. – Despre lipsa de progres de la Manchester United) Progresul a fost zero! De când a plecat Sir Alex, nu am văzut nicio evoluție. Nimic nu s-a schimbat. Nici condițiile de antrenament, nici piscina, nici sala de forță, nici bucuria, nici bucătarii, nici tehnologia”, a spus Cristiano Ronaldo, în interviul acordat lui Piers Morgan, citat de The Sun.

 

Reclamă
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” Vezi toate știrile
Citește și