Închide meniul

Cristiano Ronaldo, istorie la Manchester United! Un poster imens cu starul lusitan a fost înlăturat de pe Old Trafford

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 16 noiembrie 2022, 19:13

Cristiano Ronaldo, istorie la Manchester United! Un poster imens cu starul lusitan a fost înlăturat de pe Old Trafford

Cristiano Ronaldo, aproape de a deveni istorie pentru Manchester United

Un poster imens cu Cristiano Ronaldo a fost ănlăturat de pe Old Trafford/ Twitter

Cristiano Ronaldo este aproape de a deveni istorie la Manchester United! După interviul exploziv acordat în presa britanică, un poster imens cu starul lusitan a fost înlăturat de pe Old Trafford.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo s-a dezlănţuit în presa din Anglia, şi a vorbit despre tot ce l-a deranjat la Manchester Unted, de la revenirea din sezonul trecut. CR7 i-a taxat chiar şi pe patronii clublui, fraţii Blazer, dar mai ales pe managerul „diavolilor”, Erik ten Hag.

Cristiano Ronaldo, istorie la Manchester United! Un poster imens cu starul lusitan a fost înlăturat de pe Old Trafford

La câteva zile după publicarea unor pasaje din interviul pe care Cristiano Ronaldo l-a acordat jurnalistului Piers Morgan, un banner imens, ce se afla pe faţada exterioară a arenei Old Trafford a fost înlăturat, anunţă Sky Sports. Banner-ul îl înfăţişa pe Cristiano Ronaldo, în echipamentul „diavolilor”.

Posterul cu imaginea lui Cristiano Ronaldo acoperea o mare parte a stadionului Old Trafford. Deşi unele pasaje au fost deja publicate, întregul interviu va fi publicat miercuri, chiar în ziua în care oficialii „diavolilor” au ales să înlăture banner-ul.

Reclamă

Pe lângă posterul imens, şi un altul de dimensiuni mai reduse, care prezenta tricoul lui Cristiano Ronaldo, alături de emblema Manchester United, a fost şi el înlăturat.

Această decizie luată de conducerea lui Manchester United întăreşte şi mai mult ideea că starul lusitan îi va părăsi pe „diavoli”, fie în perioada de mercato din iarnă, fie la finalul sezonului. Ruptura dintre Cristiano Ronaldo şi trupa lui Erik ten Hag pare a fi iminentă, mai ales după declaraţiile recente apărute în presa din Anglia.

Cristiano Ronaldo, un nou atac la adresa lui Manchester United! Patronii „diavolilor”, luaţi la ţintă de CR7

Cristiano Ronaldo îşi continuă atacul fără milă la adresa lui Manchester United, fiind publicat un nou pasaj al interviului exploziv. Starul portughez i-a luat la ţintă şi pe patronii clubului de pe Old Trafford, şi anume fraţii Glazer.

Reclamă 4 / 0/3

Ultima parte a intevriului postat de jurnalistul britanic are în prim plan declaraţiile lui Cristiano Ronaldo la adresa conducerii de pe Old Trafford. Starul portughez a declarat că fraţii Glazer, americanii care conduc destinele clubului, sunt interesaţi doar de bani.

„Celor din familia Glazer nu le pasă de club… sport profesionist. După cum ştiţi, Manchester United e un club de marketing. Vor primi bani din marketing-sport, nu prea le pasă, după părerea mea.

Cred că fanii ar trebui să ştie adevărul, ar trebui să ştie că jucătorii vor tot ce este mai bun pentru club. Eu vreau tot ce e mai bun pentru club, de aceea am venit la Manchester United”, a declarat Cristiano Ronaldo, în interviul cu Piers Morgan.

Interviul integral oferit de Manchester United va fi publicat în această săptămână, miercuri și joi, în The Sun.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:00 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. De Moura şi-a dat autogol, Abdallah a ratat un penalty! 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” Vezi toate știrile
Citește și