Închide meniul

Cristiano Ronaldo, la un pas să ajungă la Manchester City! Cum a picat transferul. Noi dezvăluiri în interviul momentului

Alexandru Ivan Publicat: 16 noiembrie 2022, 23:07

Cristiano Ronaldo, la un pas să ajungă la Manchester City! Cum a picat transferul. Noi dezvăluiri în interviul momentului

Cristiano Ronaldo, la un pas să ajungă la Manchester City

Cristiano Ronaldo, în interviul cu Piers Morgan / Profimedia

  • Cristiano Ronaldo, la un pas să ajungă la Manchester City!
  • Cum a picat transferul

Cristiano Ronaldo a fost la un pas să ajungă la Manchester City, în vara lui 2021. Starul portughez a făcut noi dezvăluiri în interviul incendiar cu Piers Morgan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo a recunoscut că era aproape să pună pixul pe contractul cu echipa lui Guardiola, dar un telefon primit de la Sir Alex Ferguson l-a întors din drum și l-a făcut să revină la Manchester United.

Cristiano Ronaldo, la un pas să ajungă la Manchester City

Sincer, am fost aproape de Manchester City. Și Guardiola a spus că a încercat din greu să mă aducă. S-a vorbit mult despre asta. Știți trecutul meu de la United și ceea ce am făcut aici, sentimentele mele… ele au făcut diferența.

Reclamă

Și, desigur, Sir Alex Ferguson. Sir Alex a fost cheia atunci. A fost o decizie conștientă. Nu regret. Sir Alex Ferguson a fost cheia transferului. Am vorbit cu el. Mi-a zis că este imposibil ca eu să merg la Manchester City. Am zis ‘OK, boss!’. A fost o decizie bună, o decizie conștientă”, a spus Cristiano Ronaldo, în interviul cu Piers Morgan.

Cristiano Ronaldo, istorie la Manchester United! Un poster imens cu starul lusitan a fost înlăturat de pe Old Trafford

Cristiano Ronaldo este aproape de a deveni istorie la Manchester United! După interviul exploziv acordat în presa britanică, un poster imens cu starul lusitan a fost înlăturat de pe Old Trafford.

Reclamă

La câteva zile după publicarea unor pasaje din interviul pe care Cristiano Ronaldo l-a acordat jurnalistului Piers Morgan, un banner imens, ce se afla pe faţada exterioară a arenei Old Trafford a fost înlăturat, anunţă Sky Sports. Banner-ul îl înfăţişa pe Cristiano Ronaldo, în echipamentul „diavolilor”.

Posterul cu imaginea lui Cristiano Ronaldo acoperea o mare parte a stadionului Old Trafford. Deşi unele pasaje au fost deja publicate, întregul interviu va fi publicat miercuri, chiar în ziua în care oficialii „diavolilor” au ales să înlăture banner-ul.

Pe lângă posterul imens, şi un altul de dimensiuni mai reduse, care prezenta tricoul lui Cristiano Ronaldo, alături de emblema Manchester United, a fost şi el înlăturat.

Reclamă 4 / 0/3

Această decizie luată de conducerea lui Manchester United întăreşte şi mai mult ideea că starul lusitan îi va părăsi pe „diavoli”, fie în perioada de mercato din iarnă, fie la finalul sezonului. Ruptura dintre Cristiano Ronaldo şi trupa lui Erik ten Hag pare a fi iminentă, mai ales după declaraţiile recente apărute în presa din Anglia.

Cristiano Ronaldo: „Nu îl respect pe Erik ten Hag!”

“Da, au încercat să mă forțeze să plec. Nu doar antrenorul, ci și 2-3 persoane din preajma clubului, din conducere. Mă simt trădat! (n.r – Crezi că au încercat să scape de tine?) Sincer, nu ar trebui să spun asta, nu știu. Nu-mi pasă, dar oamenii trebuie să știe adevărul. M-am simțit trădat și am simțit că anumiți oameni nu m-au vrut. Am fost transformat în ‘oaia neagră’. Nu numai sezonul acesta, ci și sezonul trecut.

(N.r. – Despre Erik ten Hag) Nu am respect față de el pentru că nici el nu îmi arată respect. Dacă nu îmi arăți respect, nu te voi respecta niciodată. Dacă ai, voi avea și eu mereu respect față de tine.

(N.r. – Despre Wayne Rooney) Nu știu de ce mă critică atât de rău. Probabil pentru că el și-a încheiat cariera, iar eu încă joc la cel mai înalt nivel. Nu voi spune că face asta pentru că eu arăt mai bine decât el… ceea ce e adevărat.

(N.r. – Despre lipsa de progres de la Manchester United) Progresul a fost zero! De când a plecat Sir Alex, nu am văzut nicio evoluție. Nimic nu s-a schimbat. Nici condițiile de antrenament, nici piscina, nici sala de forță, nici bucuria, nici bucătarii, nici tehnologia”, a spus Cristiano Ronaldo, în interviul acordat lui Piers Morgan, citat de The Sun.

 

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial
Fotbal extern • 26 mart., 16:48
Haaland la FC Barcelona poate fi transferul bombă din fotbalul mondial! Anunţul făcut de spanioli
Manchester City, acord total pentru transferul "noului Lionel Messi"
Fotbal • 25 mart., 13:20
Manchester City, acord total pentru transferul „noului Lionel Messi”. Puştiul de 14 ani a mai fost dorit de Real Madrid şi Bayern
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei
Moto • 24 mart., 18:59
Jorge Martin a câştigat Marele Premiu al Portugaliei. S-a bucurat ca Ronaldo. Jose Mourinho a fluturat steagul la finiş
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală
Liga Campionilor • 15 mart., 14:04
Cotele pentru câştigarea Champions League, după tragerea la sorţi a sferturilor de finală! Real Madrid, văzută cu a treia şansă