Închide meniul

Ce suspendare riscă Ivan Toney, după ce ar fi încălcat de 232 de ori regulile pariurilor. Tocmai a răpus-o pe Manchester City în Premier League

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 noiembrie 2022, 10:10

Reclamă
Ce suspendare riscă Ivan Toney, după ce ar fi încălcat de 232 de ori regulile pariurilor. Tocmai a răpus-o pe Manchester City în Premier League

Ce suspendare riscă Ivan Toney, după ce ar fi încălcat de 232 de ori regulile pariurilor

Ivan Toney a marcat o "dublă" în Manchester City - Brentford 1-2

S-a aflat ce suspendare riscă Ivan Toney, care este în centrul unui scandal de proporţii în Premier League. Atacantul lui Brentford este acuzat că ar fi încălcat de 232 de ori regulile pariurilor, în ultimii patru ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toney trecea printr-un moment excepţional al carierei. În ultima etapă din campionat a contribuit decisiv la surpriza de proporţii cu campioana en-titre. A reuşit o „dublă” în victoria obţinută chiar pe terenul lui Manchester City, scor 2-1. Golul victoriei l-a înscris în minutul 90+8.

Ce suspendare riscă Ivan Toney. Atacantul lui Brentford ar fi încălcat regulile pariurilor

Presupusele încălcări au avut loc în perioada 25 februarie 2017 – 23 ianuarie 2021. Toney are timp până pe 24 noiembrie să răspundă acuzațiilor. Fotbalistul ar fi încălcat regula FA E8, care interzice jucătorilor să parieze pe meciuri sau să partajeze informații privilegiate în scopul pariurilor.

Ivan Toney poate beneficia totuşi de clemenţă. Potrivit jurnaliştilor de la dailymail.com, nu ar fi pariat împotriva propriei sale echipe. Raportul întocmit de anchetatori are 2800 de pagini şi poate duce la suspendarea lui Toney. Din informaţiile britanicilor, jucătorul de 26 de ani riscă să stea şase luni în afara terenului.

Dacă ar fi fi pariat împotriva echipei sale putea fi suspendat pe viaţă! În perioada menționată în acuzația FA, Toney a reprezentat patru cluburi diferite – Scunthorpe United, Wigan Athletic, Peterborough United și Brentford.

Reclamă

Zece goluri în 14 meciuri a înscris Toney în această ediţie din Premier League. Are o cotă de piaţă de 45 de milioane de euro. Doar căpitanul Angliei Harry Kane (12) și atacantul lui City Erling Haaland (18) au marcat mai multe goluri

Brentford a emis un comunicat oficial după acuzațiile aduse asupra lui Toney: „Clubul a purtat discuții cu Ivan și reprezentanții săi legali. Aceste conversații vor continua în privat. Nu vom face alte comentarii până când chestiunea nu va fi finalizată”.

Brentford l-a transferat pe Ivan Toney în 2020 pentru 5 milioane de lire sterline

Toney a fost legitimat la Newcastle United în perioada 2015-2018, dar a petrecut cea mai mare parte a timpului împrumutat la echipe din eșaloanele inferioare ale Angliei.

Reclamă 4 / 0/3

A semnat cu Peterborough în august 2018, înainte de a face o mutare de 5 milioane de lire sterline la Brentford în septembrie 2020.

Atacantul a marcat 58 de goluri în 105 apariții pentru Brentford, inclusiv o „dublă” în victoria șocantă cu 2-1 împotriva lui Manchester City, campioana en-titre din Premier League, în ultimul meci dinaintea pauzei pentru Campionatul Mondial.

Toney a primit prima convocare în naționala Angliei pentru meciurile din septembrie în Liga Națiunilor împotriva Italiei și Germaniei, dar nu a intrat pe teren în niciuna dintre partide.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și