Închide meniul

Ce suspendare riscă Ivan Toney, după ce ar fi încălcat de 232 de ori regulile pariurilor. Tocmai a răpus-o pe Manchester City în Premier League

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 noiembrie 2022, 10:10

Ce suspendare riscă Ivan Toney, după ce ar fi încălcat de 232 de ori regulile pariurilor. Tocmai a răpus-o pe Manchester City în Premier League

Ce suspendare riscă Ivan Toney, după ce ar fi încălcat de 232 de ori regulile pariurilor

Ivan Toney a marcat o "dublă" în Manchester City - Brentford 1-2

  • Ivan Toney, în mijlocul unui scandal de proporţii
  • Ar fi încălcat de 232 de ori regulile pariurilo

S-a aflat ce suspendare riscă Ivan Toney, care este în centrul unui scandal de proporţii în Premier League. Atacantul lui Brentford este acuzat că ar fi încălcat de 232 de ori regulile pariurilor, în ultimii patru ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toney trecea printr-un moment excepţional al carierei. În ultima etapă din campionat a contribuit decisiv la surpriza de proporţii cu campioana en-titre. A reuşit o „dublă” în victoria obţinută chiar pe terenul lui Manchester City, scor 2-1. Golul victoriei l-a înscris în minutul 90+8.

Ce suspendare riscă Ivan Toney. Atacantul lui Brentford ar fi încălcat regulile pariurilor

Presupusele încălcări au avut loc în perioada 25 februarie 2017 – 23 ianuarie 2021. Toney are timp până pe 24 noiembrie să răspundă acuzațiilor. Fotbalistul ar fi încălcat regula FA E8, care interzice jucătorilor să parieze pe meciuri sau să partajeze informații privilegiate în scopul pariurilor.

Ivan Toney poate beneficia totuşi de clemenţă. Potrivit jurnaliştilor de la dailymail.com, nu ar fi pariat împotriva propriei sale echipe. Raportul întocmit de anchetatori are 2800 de pagini şi poate duce la suspendarea lui Toney. Din informaţiile britanicilor, jucătorul de 26 de ani riscă să stea şase luni în afara terenului.

Dacă ar fi fi pariat împotriva echipei sale putea fi suspendat pe viaţă! În perioada menționată în acuzația FA, Toney a reprezentat patru cluburi diferite – Scunthorpe United, Wigan Athletic, Peterborough United și Brentford.

Reclamă

Zece goluri în 14 meciuri a înscris Toney în această ediţie din Premier League. Are o cotă de piaţă de 45 de milioane de euro. Doar căpitanul Angliei Harry Kane (12) și atacantul lui City Erling Haaland (18) au marcat mai multe goluri

Brentford a emis un comunicat oficial după acuzațiile aduse asupra lui Toney: „Clubul a purtat discuții cu Ivan și reprezentanții săi legali. Aceste conversații vor continua în privat. Nu vom face alte comentarii până când chestiunea nu va fi finalizată”.

Brentford l-a transferat pe Ivan Toney în 2020 pentru 5 milioane de lire sterline

Toney a fost legitimat la Newcastle United în perioada 2015-2018, dar a petrecut cea mai mare parte a timpului împrumutat la echipe din eșaloanele inferioare ale Angliei.

Reclamă 4 / 0/3

A semnat cu Peterborough în august 2018, înainte de a face o mutare de 5 milioane de lire sterline la Brentford în septembrie 2020.

Atacantul a marcat 58 de goluri în 105 apariții pentru Brentford, inclusiv o „dublă” în victoria șocantă cu 2-1 împotriva lui Manchester City, campioana en-titre din Premier League, în ultimul meci dinaintea pauzei pentru Campionatul Mondial.

Toney a primit prima convocare în naționala Angliei pentru meciurile din septembrie în Liga Națiunilor împotriva Italiei și Germaniei, dar nu a intrat pe teren în niciuna dintre partide.

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:42 FotoCum arată Adrian Mutu, după implantul de păr! Prima apariţie fără şapcă, după intervenţia suferită 18:35 LIVE TEXTCorvinul – FC Voluntari se joacă ACUM! Echipa din Liga 2 poate scrie istorie în Cupa României 18:31 „Nu mă gândeam că e contracandidată!” Vali Crețu „a distrus-o” pe Rapid chiar înainte de derby! Cum i-a ironizat pe giuleșteni 18:26 Bernadette Szocs s-a descătuşat, după ce s-a calificat în optimi la Cupa Mondială de tenis de masă Macao 2024 18:14 Dumitru Dragomir a alcătuit topul antrenorilor români, iar Gigi Becali e peste Edi Iordănescu! Cum arată clasamentul lui „Mitică” 18:00 Al Ain – Al Hilal LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:00. Show total în Liga Campionilor Asiei 17:50 Bogdan Lobonț, prima reacție din postura de antrenor al Rapidului! Mesaj despre derby-ul cu FCSB: „Nu trebuie să ne ascundem” 17:20 Bernadette Szocs s-a calificat în optimi, la Cupa Mondială Macao 2024 de tenis de masă, live în AntenaPLAY 17:16 „Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” Dănuţ Lupu, dezvăluiri din perioada petrecută după gratii 17:15 Florin Prunea sare în apărarea lui Istvan Kovacs după scandalul de la Barcelona – PSG 1-4. L-a atacat dur pe Xavi: „Aerul ăsta..” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Erling Haaland a ajuns la cifre incredibile în Premier League
Premier League • 20 feb., 23:41
Erling Haaland a ajuns la cifre incredibile în Premier League. Este al 2-lea om din istorie care a reușit o asemenea performanță
Tottenham - Brentford 3-2. Drăgușin a intrat în minutul 88. Rațiu a fost titular în Atletico Madrid - Rayo 2-1
Fotbal extern • 31 ian., 23:45
Tottenham – Brentford 3-2. Drăgușin a intrat în minutul 88. Rațiu a fost titular în Atletico Madrid – Rayo 2-1
Motivul pentru care în Cupa Angliei s-a arătat cartonaşul roşu rotund
Fotbal extern • 6 ian., 9:24
Motivul pentru care în Cupa Angliei s-a arătat cartonaşul roşu rotund: „Moare fotbalul”
Leonardo Bonucci, implicat în scandalul pariurilor din Italia
Fotbal extern • 15 oct., 15:31
Leonardo Bonucci, implicat în scandalul pariurilor din Italia! Ce riscă fundaşul
Nicolo Fagioli a pariat peste un milion de euro
Fotbal extern • 14 oct., 18:04
Nicolo Fagioli ar fi pariat peste un milion de euro! Detalii din scandalul uriaş din Italia. Ce riscă jucătorul lui Juventus