Închide meniul

Cutremur în Premier League! Un jucător e acuzat de 232 de încălcări ale regulilor de pariuri

Alexandru Ivan Publicat: 16 noiembrie 2022, 22:07

Cutremur în Premier League! Un jucător e acuzat de 232 de încălcări ale regulilor de pariuri

Ivan Toney, acuzat de 232 de încălcări ale regulilor de pariuri

Ivan Toney, într-un meci Manchester City - Brentford 1-2 / Profimedia

  • Cutremur în Premier League
  • Un jucător e acuzat de 232 de încălcări ale regulilor de pariuri

Atacantul lui Brentford Ivan Toney a fost acuzat, miercuri, de 232 de presupuse încălcări ale regulilor de pariuri ale Asociației de Fotbal Engleze (FA).

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Presupusele încălcări au avut loc în perioada 25 februarie 2017 – 23 ianuarie 2021. Toney are timp până pe 24 noiembrie să răspundă acuzațiilor. Fotbalistul ar fi încălcat regula FA E8, care interzice jucătorilor să parieze pe meciuri sau să partajeze informații privilegiate în scopul pariurilor.

Ivan Toney, acuzat de 232 de încălcări ale regulilor de pariuri

Brentford a emis un comunicat oficial după acuzațiile aduse asupra lui Toney: „Clubul a purtat discuții cu Ivan și reprezentanții săi legali. Aceste conversații vor continua în privat. Nu vom face alte comentarii până când chestiunea nu va fi finalizată”.

Reclamă

Dacă acuzațiile sunt confirmate, Ivan Toney poate primi o suspendare de lungă durată. Fundașul Angliei Kieran Trippier a fost suspendat timp de 10 săptămâni de FA în decembrie 2020 pentru că a oferit informații pentru ca alții să mizeze pe transferul său de la Tottenham la Atletico Madrid.

În perioada menționată în acuzația FA, Toney a reprezentat patru cluburi diferite – Scunthorpe United, Wigan Athletic, Peterborough United și Brentford.

Reclamă

Brentford l-a transferat pe Ivan Toney în 2020 pentru 5 milioane de lire sterline

Toney a fost legitimat la Newcastle United în perioada 2015-2018, dar a petrecut cea mai mare parte a timpului împrumutat la echipe din eșaloanele inferioare ale Angliei.

A semnat cu Peterborough în august 2018, înainte de a face o mutare de 5 milioane de lire sterline la Brentford în septembrie 2020.

Atacantul a marcat 58 de goluri în 105 apariții pentru Brentford, inclusiv o „dublă” în victoria șocantă cu 2-1 împotriva lui Manchester City, campioana en-titre din Premier League, în ultimul meci dinaintea pauzei pentru Campionatul Mondial.

Reclamă 4 / 0/3

Ivan Toney a înscris 10 goluri în acest sezon de Premier League

Toney, în vârstă de 26 de ani, a marcat 10 goluri în Premier League în acest sezon, dar a ratat un loc în echipa Angliei pentru Cupa Mondială. Doar căpitanul Angliei Harry Kane (12) și atacantul lui City Erling Haaland (18) au marcat mai multe goluri în Premier League în acest sezon decât Ivan Toney.

Toney a primit prima convocare în naționala Angliei pentru meciurile din septembrie în Liga Națiunilor împotriva Italiei și Germaniei, dar nu a intrat pe teren în niciuna dintre partide

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:11 LIVE SCOREUcraina – România 2-1, în Billie Jean King Cup. Ana Bogdan, victorie mare contra Elinei Svitolina. Cristian – Tsurenko, ACUM 23:03 „Se implică Dan Petrescu?” Francisc Dican a dat răspunsul pe loc. Dezvăluirea interimarului de la CFR Cluj 22:52 LIVE SCOREU Cluj – Petrolul 1-2. „Lupii galbeni” au întors fabulos scorul! Două goluri în două minute, marcate de două rezerve! 22:51 VideoIon Ţiriac, declaraţie uluitoare despre Simona Halep: „A fost accidentată la cap şi cineva s-a jucat cu ea” 22:13 VIDEOScene incredibile sub ochii lui Alex Dobre în FC Porto – Famalicao! Evanilson a lovit un adversar cu capul în gură! Ce a urmat 21:49 Dan Petrescu, despre revenirea la CFR Cluj: „Mă întorc ca acasă”! A dezvăluit ce a vorbit cu Neluţu Varga! 21:49 LIVE VIDEOEstoril – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. FC Porto – Famalicao 2-2! Gil Vicente – Sporting 0-4 21:23 „Asta e România!” Dorinel Munteanu s-a certat cu Robert Niță la Voluntari – Oțelul 1-1! Ce i-a fost strigat din tribune 21:09 Novak Djokovic, eliminat de Casper Ruud în semifinale la Monte Carlo! Ruud – Tsitsipas e finala turneului 21:00 FotoWrexham a promovat în Liga a 3-a din Anglia, iar fanii au declanșat nebunia! Imagini incredibile de la marea sărbătoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Erling Haaland a ajuns la cifre incredibile în Premier League
Premier League • 20 feb., 23:41
Erling Haaland a ajuns la cifre incredibile în Premier League. Este al 2-lea om din istorie care a reușit o asemenea performanță
Tottenham - Brentford 3-2. Drăgușin a intrat în minutul 88. Rațiu a fost titular în Atletico Madrid - Rayo 2-1
Fotbal extern • 31 ian., 23:45
Tottenham – Brentford 3-2. Drăgușin a intrat în minutul 88. Rațiu a fost titular în Atletico Madrid – Rayo 2-1
Motivul pentru care în Cupa Angliei s-a arătat cartonaşul roşu rotund
Fotbal extern • 6 ian., 9:24
Motivul pentru care în Cupa Angliei s-a arătat cartonaşul roşu rotund: „Moare fotbalul”
Manchester United, revenire uluitoare în meciul la Brentford
Premier League • 7 oct., 19:56
Manchester United, revenire uluitoare în meciul cu Brentford! Jucătorii lui Erik ten Hag au scris istorie
Partida Brentford - Tottenham a fost întârziată pentru un motiv incredibil
Premier League • 13 aug., 17:26
Partida Brentford – Tottenham a fost întârziată pentru un motiv incredibil! Probleme cu apa pe stadion