Închide meniul

Răzvan Marin a părăsit antrenamentul României, înainte de amicalul cu Moldova

Dan Roșu Publicat: 18 noiembrie 2022, 10:31

Reclamă
Răzvan Marin a părăsit antrenamentul României, înainte de amicalul cu Moldova

Răzvan Marin a părăsit antrenamentul României, înainte de amicalul cu Moldova

Răzvan Marin, în tricoul României / Profimedia Images

Răzvan Marin a părăsit antrenamentul României, înainte de amicalul cu Moldova, ce se va disputa duminică, de la ora 20:30, la Chişinău, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marin a jucat 84 de minute în duelul cu Slovenia (1-2) şi revine în Italia, la Empoli. Înţelegerea Federaţiei cu italienii a fost una clară: mijlocaşul va evolua doar un meci, ţinând cont că data nu este una trecută în calendarul FIFA.

Răzvan Marin a părăsit antrenamentul României, înainte de amicalul cu Moldova

„Ca urmare a înțelegerii făcute de staff-ul echipei naționale și conducerea clubului Empoli, având în vedere că nu este perioadă FIFA, Răzvan Marin a evoluat doar în meciul cu Slovenia. El nu va mai face deplasarea în Moldova, la Chișinău”, se arată pe frf.ro.

Marin va fi o nouă absenţă importantă de la mijlocul terenului, după cele ale lui Nicolae Stanciu sau Ianis Hagi. Edi Iordănescu chiar a acuzat lipsa de omogenitate a naţionalei, după eşecul cu Slovenia.

Edi Iordănescu a făcut un anunț clar după România – Slovenia 1-2

„Probleme avem, pentru că dacă n-am avea, am fi și noi acum în Qatar. Le avem, este important pentru mine că am răspunsuri. Le-am primit, știu unde suferim, știu unde trebuie să intervenim. Nu pot să spun acum că e ușor să schimbi lucruri de pe o zi pe alta.

Reclamă

Ieri a fost antrenamentul oficial și a fost singurul moment în care am avut tot grupul. Așa va fi mereu, dar când ai continuitate cu jucătorii ți-e mai ușor să pui o fundație, ți-e mai ușor să corectezi lucruri, să dezvolți lucruri și să creezi automatisme.

Dacă aveam jucătorii și nu aveam ghinioanele majore care continuă, cu accidentările și refuzurile de la club, era o cu totul altă acțiune. Încercam continuitatea, încercam să fim din nou eficienți și să mergem pe traiectoria bună pe care intrasem în septembrie”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă, după România – Slovenia 1-2.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și