Închide meniul

Edi Iordănescu, criticat după România – Slovenia 1-2. „Scoate-l, bă, pe Puşcaş ultimele 20 de minute. Să îl vedem şi pe el”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 18 noiembrie 2022, 9:24

Edi Iordănescu, criticat după România – Slovenia 1-2. „Scoate-l, bă, pe Puşcaş ultimele 20 de minute. Să îl vedem şi pe el

Edi Iordănescu, criticat după România - Slovenia 1-2

Edi Iordănescu, pe banca României / Profimedia Images

Edi Iordănescu a fost criticat după România – Slovenia 1-2 de Viorel Moldovan. Fostul golgheter al naţionalei ar fi dorit să îl vadă pe teren la Cluj şi pe Daniel Paraschiv, jucătorul care a marcat 8 goluri pentru revelaţia Hermannstadt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paraschiv a fost chemat la naţională după accidentarea lui Florin Tănase. El nu a debutat însă, precum au făcut-o Horaţiu Moldovan, Raul Opruţ, Daniel Boloca şi Claudiu Petrila.

Edi Iordănescu, criticat după România – Slovenia 1-2

„Chiar mă aşteptam să îl văd pe Paraschiv. Scoate-l, bă, pe Puşcaş ultimele 20 de minute, dă-i şi lui Paraschiv 20 de minute, până la urmă să îl vedem şi pe el. Dar cred că o să îl vedem la meciul cu Moldova”, a spus Moldovan, citat de orangesport.ro.

„Mai e acest meci cu Moldova, cred că ar trebui să joace mai mult cei care au intrat, Paraschiv”, a spus şi Răducioiu, pentru sursa citată.

Edi Iordănescu a făcut un anunț clar după România – Slovenia 1-2

Edi Iordănescu a făcut un anunț clar după meciul amical România – Slovenia 1-2. Selecționerul „tricolorilor” consideră că lipsa de omogenitate de la prima reprezentativă și-a pus amprenta în mod negativ în partida de la Cluj.

Reclamă

„Probleme avem, pentru că dacă n-am avea, am fi și noi acum în Qatar. Le avem, este important pentru mine că am răspunsuri. Le-am primit, știu unde suferim, știu unde trebuie să intervenim. Nu pot să spun acum că e ușor să schimbi lucruri de pe o zi pe alta.

Ieri a fost antrenamentul oficial și a fost singurul moment în care am avut tot grupul. Așa va fi mereu, dar când ai continuitate cu jucătorii ți-e mai ușor să pui o fundație, ți-e mai ușor să corectezi lucruri, să dezvolți lucruri și să creezi automatisme.

Dacă aveam jucătorii și nu aveam ghinioanele majore care continuă, cu accidentările și refuzurile de la club, era o cu totul altă acțiune. Încercam continuitatea, încercam să fim din nou eficienți și să mergem pe traiectoria bună pe care intrasem în septembrie”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă, după România – Slovenia 1-2.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Viorel Moldovan l-a criticat pe Edi Iordănescu

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:40
Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00)
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și