Închide meniul

Ilie Năstase, anunţ şoc după ce a fost prins băut la volan: „Plec din România, nu mai vreau să stau aici!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 noiembrie 2022, 11:16

Reclamă
Ilie Năstase, anunţ şoc după ce a fost prins băut la volan: „Plec din România, nu mai vreau să stau aici!

Ilie Năstase o vrea pe FCSB în Ghencea

Ilie Năstase, în timpul unui eveniment / Hepta

Ilie Năstase, anunţ şoc după ce a fost prins băut la volan. Fostul mare jucător de tenis a fost prins băut la volan şi a rămas fără permis pentru o perioadă de 90 de zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Năstase spune că vrea să plece din Roomânia şi a dezvăluit cantitatea de alcool pe care a consumat-o înainte să fie oprit de poliţişti.

Ilie Năstase, anunţ şoc după ce a fost prins băut la volan

M-a oprit Poliția. Băusem două beri, dar în România nu ai voie nicio bere. Și mi-au dat o amendă. Plec din România. Nu mai vreau să stau în țara asta”, a spus Ilie Năstase pentru libertatea.ro.

Ilie Năstase a fost prins, din nou, băut la volan şi a rămas fără permis de conducere

Ilie Năstase a fost prins, din nou, băut la volan şi a rămas fără permis de conducere. Totul s-a petrecut în noapte de joi spre vineri, pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei. Ilie Năstase s-a ales cu permisul suspendat pe o perioadă de 90 de zile. Ilie Năstase a avut un comportament decent şi a nu mai făcut scandal. Năstase a mai avut probleme cu legea şi în trecut.

Pe lângă permisul suspendat, Ilie Năstase s-a ales şi cu o amendă de 1305 lei. „La data de 18 noiembrie, în jurul orei 00.00, polițiștii Brigăzii Rutiere, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control un autovehicul pe o strada din Sectorul 1 din Municipiul București. Polițiștii rutieri au procedat la testarea conducătorului autovehiculului cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de până la 0,40 mg/l alcool pur in aerul expirat. Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1305 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Reclamă

Ilie Năstase a fost condamnat la 9 luni şi 10 luni de închisoare

Ilie Năstase a fost condamnat, în 2019, la 9 luni şi 10 zile de închisoare cu suspendare, upă ce, în 2018, a fost prins că a condus sub influenţa băuturilor alcoolice. La mijlocul anului 2018, oamenii legii i-au blocat maşina lui Ilie Năstase din cauză că fostul jucător de tenis a plecat de pe loc, după un schimb de replici cu un agent,, scrie observatornews.ro. Poliţiştii au spus la acel moment că fostul jucător de tenis a refuzat să i se facă testul, a devenit agresiv cu poliţiştii, motiv pentru care a fost necesară încătuşarea acestuia şi dus pentru recoltarea de probe biologice la sediul INML, unde a făcut testul.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” Vezi toate știrile
Citește și