Închide meniul

Ilie Năstase, anunţ şoc după ce a fost prins băut la volan: „Plec din România, nu mai vreau să stau aici!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 noiembrie 2022, 11:16

Ilie Năstase, anunţ şoc după ce a fost prins băut la volan: „Plec din România, nu mai vreau să stau aici!

Ilie Năstase o vrea pe FCSB în Ghencea

Ilie Năstase, în timpul unui eveniment / Hepta

Ilie Năstase, anunţ şoc după ce a fost prins băut la volan. Fostul mare jucător de tenis a fost prins băut la volan şi a rămas fără permis pentru o perioadă de 90 de zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Năstase spune că vrea să plece din Roomânia şi a dezvăluit cantitatea de alcool pe care a consumat-o înainte să fie oprit de poliţişti.

Ilie Năstase, anunţ şoc după ce a fost prins băut la volan

M-a oprit Poliția. Băusem două beri, dar în România nu ai voie nicio bere. Și mi-au dat o amendă. Plec din România. Nu mai vreau să stau în țara asta”, a spus Ilie Năstase pentru libertatea.ro.

Ilie Năstase a fost prins, din nou, băut la volan şi a rămas fără permis de conducere

Ilie Năstase a fost prins, din nou, băut la volan şi a rămas fără permis de conducere. Totul s-a petrecut în noapte de joi spre vineri, pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei. Ilie Năstase s-a ales cu permisul suspendat pe o perioadă de 90 de zile. Ilie Năstase a avut un comportament decent şi a nu mai făcut scandal. Năstase a mai avut probleme cu legea şi în trecut.

Pe lângă permisul suspendat, Ilie Năstase s-a ales şi cu o amendă de 1305 lei. „La data de 18 noiembrie, în jurul orei 00.00, polițiștii Brigăzii Rutiere, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit pentru control un autovehicul pe o strada din Sectorul 1 din Municipiul București. Polițiștii rutieri au procedat la testarea conducătorului autovehiculului cu aparatul alcooltest, rezultând o valoare de până la 0,40 mg/l alcool pur in aerul expirat. Persoana în cauză a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare de 1305 lei, iar ca măsură complementară s-a dispus suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioadă de 90 de zile”, se arată într-un comunicat al Poliţiei.

Reclamă

Ilie Năstase a fost condamnat la 9 luni şi 10 luni de închisoare

Ilie Năstase a fost condamnat, în 2019, la 9 luni şi 10 zile de închisoare cu suspendare, upă ce, în 2018, a fost prins că a condus sub influenţa băuturilor alcoolice. La mijlocul anului 2018, oamenii legii i-au blocat maşina lui Ilie Năstase din cauză că fostul jucător de tenis a plecat de pe loc, după un schimb de replici cu un agent,, scrie observatornews.ro. Poliţiştii au spus la acel moment că fostul jucător de tenis a refuzat să i se facă testul, a devenit agresiv cu poliţiştii, motiv pentru care a fost necesară încătuşarea acestuia şi dus pentru recoltarea de probe biologice la sediul INML, unde a făcut testul.

Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” Vezi toate știrile
Citește și