Închide meniul

Mihai Stoica, reacţie acidă la adresa unui „tricolor”, înainte de Moldova – România: „Nu vom scăpa de el niciodată”

Viviana Moraru Publicat: 19 noiembrie 2022, 17:57

Reclamă
Mihai Stoica, reacţie acidă la adresa unui „tricolor, înainte de Moldova – România: „Nu vom scăpa de el niciodată

Mihai Stoica, afectat crunt după ce FCSB a pierdut titlul

Mihai Stoica, în timpul unui meci disputat de FCSB / Profimedia

Mihai Stoica a avut o reacţie acidă la adresa unui „tricolor”, înainte de partida amicală pe care România o va disputa cu Moldova. Managerul general de la FCSB l-a taxat pe George Puşcaş, atacantul care a fost titular în înfrângerea cu Slovenia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a pierdut prima partidă amicală din această lună. „Tricolorii” au cedat pe teren propriu cu Slovenia, scor 1-2. Următoarea partidă amicală va fi cu Moldova, duminică, de la ora 20:30, meci ce va fi în format live text, pe AS.ro.

Mihai Stoica, reacţie acidă la adresa unui „tricolor”, înainte de Moldova – România

Mihai Stoica a analizat absenţele din echipa naţională, de la meciul cu Slovenia. MM a declarat că unii jucători precum Răzvan Marin, Cristi Manea sau Andrei Burcă nu ar trebui să lipsească dintr-un prim 11 ideal al selecţionatei lui Edi Iordănescu.

În ceea ce priveşte titularizarea lui George Puşcaş, Mihai Stoica s-a rezumat doar la comentariul legat de faptul că echipa naţională nu va „scăpa niciodată” de atacantul care evoluează pentru Genoa.

„Să îi lăsăm pe cei doi titulari care au lipsit şi să vedem cine ar trebui înlocuit. Portar din afară, nu există, care a lipsit. Manea e cam titular, să zici că e Raţiu acolo. Burcă e titular clar. Bancu, a fost Vătăjelu.

Reclamă

Nu văd echipa fără Răzvan Marin. Fără Marin. La celălalt inter, acolo ar fi Stanciu. Puşcaş… nu o să scăpăm niciodată de el…. La Cordea era Man, care a lipsit o perioadă destul de lungă. În partea a doua a meciului, chiar a jucat bine, în bandă a fost o problemă”, a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

Mihai Stoica, dezvăluiri fabuloase! Ce antrenor nu i-a ascultat ordinele lui Gigi Becali

Mihai Stoica a dezvăluit un episod fabulos, ce avea în prim plan un antrenor de la FCSB care nu i-a ascultat ordinele lui Gigi Becali. Tehnicianul despre care povestește managerul roș-albaștrilor este Mihai Stoichiță, actualul director tehnic de la FRF.

MM a mărturisit că Mihai Stoichiță nu ținea cont de ordinele date de Gigi Becali, în timpul meciurilor. Patronul îl contacta deseori pe Mihai Stoica pentru ca antrenorul să efectueze anumite schimbări în echipă, însă actualul director tehnic de la FRF nu ținea cont de deciziile acestuia.

Reclamă 4 / 0/3

„Mihai Stoichiţă nu primea niciun telefon, jur, nu voia să facă schimbări. Chiar eu i-am spus: <<Zice Gigi să-l scoţi pe Tibi Bălan>>, iar el îmi spune: <<Hai, mă, lasă-mă!>>. Îi zic: <<Eşti nebun? O să ia foc>>. Imediat după, pac, luăm gol, iar Stoichiţă zice: <<Lasă, mă, nu e problemă>>.

Apoi a fost faza cu telefonul, Bicfalvi avea cartonaş galben, făcuse fault, putea să ia al doilea galben, Gigi a luat foc, a zis să-l scoatem pe Bicfalvi, eram în Giuleşti, telefonul era al meu, nici măcar nu era telefonul lui Mihai Stoichiţă.

<<Lasă că vorbesc eu cu Bicfalvi şi o să vezi că nu ia galben>>. Eu zic: <<Tu vorbeşti, dar pe mine m-a disperat>>. La un moment dat, Gigi Becali tot suna şi am zis direct să ia Stoichiţă telefonul şi să răspundă. A vorbit şi chiar l-a convins pe Gigi că e ok să rămână Bicfalvi în teren, vă dau cuvântul meu de onoare, chiar aşa a fost discuţia”, a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și