Închide meniul

Mihai Stoica, reacţie acidă la adresa unui „tricolor”, înainte de Moldova – România: „Nu vom scăpa de el niciodată”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 19 noiembrie 2022, 17:57

Mihai Stoica, reacţie acidă la adresa unui „tricolor, înainte de Moldova – România: „Nu vom scăpa de el niciodată

Mihai Stoica, afectat crunt după ce FCSB a pierdut titlul

Mihai Stoica, în timpul unui meci disputat de FCSB / Profimedia

Mihai Stoica a avut o reacţie acidă la adresa unui „tricolor”, înainte de partida amicală pe care România o va disputa cu Moldova. Managerul general de la FCSB l-a taxat pe George Puşcaş, atacantul care a fost titular în înfrângerea cu Slovenia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a pierdut prima partidă amicală din această lună. „Tricolorii” au cedat pe teren propriu cu Slovenia, scor 1-2. Următoarea partidă amicală va fi cu Moldova, duminică, de la ora 20:30, meci ce va fi în format live text, pe AS.ro.

Mihai Stoica, reacţie acidă la adresa unui „tricolor”, înainte de Moldova – România

Mihai Stoica a analizat absenţele din echipa naţională, de la meciul cu Slovenia. MM a declarat că unii jucători precum Răzvan Marin, Cristi Manea sau Andrei Burcă nu ar trebui să lipsească dintr-un prim 11 ideal al selecţionatei lui Edi Iordănescu.

În ceea ce priveşte titularizarea lui George Puşcaş, Mihai Stoica s-a rezumat doar la comentariul legat de faptul că echipa naţională nu va „scăpa niciodată” de atacantul care evoluează pentru Genoa.

„Să îi lăsăm pe cei doi titulari care au lipsit şi să vedem cine ar trebui înlocuit. Portar din afară, nu există, care a lipsit. Manea e cam titular, să zici că e Raţiu acolo. Burcă e titular clar. Bancu, a fost Vătăjelu.

Reclamă

Nu văd echipa fără Răzvan Marin. Fără Marin. La celălalt inter, acolo ar fi Stanciu. Puşcaş… nu o să scăpăm niciodată de el…. La Cordea era Man, care a lipsit o perioadă destul de lungă. În partea a doua a meciului, chiar a jucat bine, în bandă a fost o problemă”, a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

Mihai Stoica, dezvăluiri fabuloase! Ce antrenor nu i-a ascultat ordinele lui Gigi Becali

Mihai Stoica a dezvăluit un episod fabulos, ce avea în prim plan un antrenor de la FCSB care nu i-a ascultat ordinele lui Gigi Becali. Tehnicianul despre care povestește managerul roș-albaștrilor este Mihai Stoichiță, actualul director tehnic de la FRF.

MM a mărturisit că Mihai Stoichiță nu ținea cont de ordinele date de Gigi Becali, în timpul meciurilor. Patronul îl contacta deseori pe Mihai Stoica pentru ca antrenorul să efectueze anumite schimbări în echipă, însă actualul director tehnic de la FRF nu ținea cont de deciziile acestuia.

Reclamă 4 / 0/3

„Mihai Stoichiţă nu primea niciun telefon, jur, nu voia să facă schimbări. Chiar eu i-am spus: <<Zice Gigi să-l scoţi pe Tibi Bălan>>, iar el îmi spune: <<Hai, mă, lasă-mă!>>. Îi zic: <<Eşti nebun? O să ia foc>>. Imediat după, pac, luăm gol, iar Stoichiţă zice: <<Lasă, mă, nu e problemă>>.

Apoi a fost faza cu telefonul, Bicfalvi avea cartonaş galben, făcuse fault, putea să ia al doilea galben, Gigi a luat foc, a zis să-l scoatem pe Bicfalvi, eram în Giuleşti, telefonul era al meu, nici măcar nu era telefonul lui Mihai Stoichiţă.

<<Lasă că vorbesc eu cu Bicfalvi şi o să vezi că nu ia galben>>. Eu zic: <<Tu vorbeşti, dar pe mine m-a disperat>>. La un moment dat, Gigi Becali tot suna şi am zis direct să ia Stoichiţă telefonul şi să răspundă. A vorbit şi chiar l-a convins pe Gigi că e ok să rămână Bicfalvi în teren, vă dau cuvântul meu de onoare, chiar aşa a fost discuţia”, a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și