Închide meniul

Mihai Stoica, dezvăluiri fabuloase! Ce antrenor nu i-a ascultat ordinele lui Gigi Becali: „Eşti nebun? O să ia foc!”

Viviana Moraru Publicat: 17 noiembrie 2022, 15:27

Mihai Stoica, dezvăluiri fabuloase! Ce antrenor nu i-a ascultat ordinele lui Gigi Becali: Eşti nebun? O să ia foc!”

Mihai Stoica a avut un discurs vehement după ce Gigi Becali a anunţat plecarea lui Compagno. Oficialul celor de la FCSB a anunţat că atacantul italian va pleca sigur

Mihai Stoica și Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă/ Hepta

  • Mihai Stoica, dezvăluiri fabuloase
  • Care a fost antrenorul care i-a refuzat ordinele lui Gigi Becali

Mihai Stoica a dezvăluit un episod fabulos, ce avea în prim plan un antrenor de la FCSB care nu i-a ascultat ordinele lui Gigi Becali. Tehnicianul despre care povestește managerul roș-albaștrilor este Mihai Stoichiță, actualul director tehnic de la FRF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoichiță a stat pe banca roș-albaștrilor în mai multe rânduri, ultima dată în sezonul 2012. Atunci, cu el la cârmă, echipa patronată de Gigi Becali reușea să termine campionatul pe locul al treilea, după CFR Cluj și FC Vaslui.

Mihai Stoica, dezvăluiri fabuloase despre antrenorul care i-a refuzat ordinele lui Gigi Becali

Mihai Stoica a dezvăluit că Mihai Stoichiță nu ținea cont de ordinele date de Gigi Becali, în timpul meciurilor. Patronul îl contacta deseori pe MM pentru ca antrenorul să efectueze anumite schimbări în echipă, însă actualul director tehnic de la FRF nu ținea cont de deciziile acestuia.

Reclamă

Mai mult decât atât, Mihai Stoica a mărturisit că Mihai Stoichiță nu s-a mai putut abține la un moment dat, și l-a contrat pe Gigi Becali, convingându-l că decizia sa este una greșită.

„Mihai Stoichiţă nu primea niciun telefon, jur, nu voia să facă schimbări. Chiar eu i-am spus: <<Zice Gigi să-l scoţi pe Tibi Bălan>>, iar el îmi spune: <<Hai, mă, lasă-mă!>>. Îi zic: <<Eşti nebun? O să ia foc>>. Imediat după, pac, luăm gol, iar Stoichiţă zice: <<Lasă, mă, nu e problemă>>.

Reclamă

Apoi a fost faza cu telefonul, Bicfalvi avea cartonaş galben, făcuse fault, putea să ia al doilea galben, Gigi a luat foc, a zis să-l scoatem pe Bicfalvi, eram în Giuleşti, telefonul era al meu, nici măcar nu era telefonul lui Mihai Stoichiţă.

<<Lasă că vorbesc eu cu Bicfalvi şi o să vezi că nu ia galben>>. Eu zic: <<Tu vorbeşti, dar pe mine m-a disperat>>. La un moment dat, Gigi Becali tot suna şi am zis direct să ia Stoichiţă telefonul şi să răspundă. A vorbit şi chiar l-a convins pe Gigi că e ok să rămână Bicfalvi în teren, vă dau cuvântul meu de onoare, chiar aşa a fost discuţia”, a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

Mihai Stoica, impresionat de un jucător al unei rivale din Liga 1

Mihai Stoica a analizat prestațiile lui Alexandru Crețu și a ajuns la concluzia că fundașul este complet schimbat față de perioadă în care era transferat de Gigi Becali, în 2021. Managerul roș-albaștrilor susține că i-a urmărit progresul jucătorului, și mărturisește că acesta a avut evoluții impecabile în ultimele runde pentru olteni.

Reclamă 4 / 0/3

Pe Creţu puteţi să-l puneţi la atacanţi, la ce joacă în ultima vreme. Pe cuvânt. Pentru mine este un jucător nou. Alexandru Creţu, din ultimele zece meciuri de la Craiova, este un jucător nou, pe care nu îl ştiam.

Eu pe Creţu îl ştiu de când era junior, de când făcea pereche la echipa naţională de juniori cu colegul lui de echipă Avrămia sau Florin Ilie, care acum e la Cluj. Echipa naţională de juniori născuţi în 1992.

Tocmai de aia spun că e alt jucător, că la noi (n.r. la FCSB) a fost adus de Gigi pentru fundaş central”, a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”
ihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un "tricolor"
Echipa naţională • 27 mart., 23:03
„E cel mai bun fotbalist român!” Mihai Stoica, laude la scenă deschisă pentru un „tricolor”: „De departe!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”