Închide meniul

Alex Cicâldău, bucuros după super-golul marcat în Moldova – România 0-5: „Lucrez foarte mult!”. Mijlocașul, cu gândul la EURO 2024: „Vom da totul pentru calificare!”

Cosmin Cioboată Publicat: 20 noiembrie 2022, 22:45

Reclamă
Alex Cicâldău, bucuros după super-golul marcat în Moldova – România 0-5: „Lucrez foarte mult!. Mijlocașul, cu gândul la EURO 2024: „Vom da totul pentru calificare!

Alex Cicâldău, reacție după România - Finlanda 1-0

Alex Cicâldău, la naționala României / Profimedia

Alex Cicâldău s-a arătat bucuros după super-golul marcat în meciul amical Moldova – România 0-5. Mijlocașul de 25 de ani a înscris superb, din lovitură liberă, și și-a trecut în cont cel de-al 4-lea gol pentru naționala noastră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cicâldău a dezvăluit că lucrează foarte mult la calitatea loviturilor libere, iar rezultatul s-a văzut în partida de la Chișinău.

Alex Cicâldău, bucuros după super-golul marcat în Moldova – România 0-5: „Lucrez foarte mult!”

Alex Cicâldău este încrezător că naționala lui Edi Iordănescu se poate califica la EURO 2024, după preliminariile de anul viitor.

„Am venit aici cu gândul să facem un joc bun și să câștigăm acest meci. Ne bucurăm că am reușit acest lucru. (N.r. – Despre golul marcat) Mă bucur că mi-a ieșit în seara aceasta, lucrez foarte mult la loviturile libere. Dar eu cred că cel mai important este că am câștigat. Este un nou început.

A fost doar un meci până la urmă, știm că anul viitor or să înceapă treburile serioase și trebuie să venim la fiecare selecție pregătiți la maxim.

Reclamă

(N.r. – Despre preliminariile EURO 2024) Bineînțeles că suntem foarte încrezători în tot ceea ce înseamnă acest grup. Eu zic că arătăm bine la selecție, credem în șansa noastră și vom da totul pentru a ne califica.

(N.r. – Despre amicalul cu Moldova) Nu știm dacă a fost meciul prieteniei, dar ne bucurăm că am venit și am câștigat acest meci. Nu cred că există prietenie pe teren”, a spus Alex Cicâldău, la Pro Arena.

Naționala lui Edi Iordănescu a dat recital de goluri la Chișinău. Au fost 5 marcatori diferiți pentru „tricolori”, în meciul amical de peste Prut. Olimpiu Moruțan, Denis Drăguș, Alex Cicâldău, Daniel Paraschiv și Adrian Rus au înscris golurile naționalei României.

Reclamă 4 / 0/3

Au fost primele goluri marcate de Moruțan, Paraschiv și Rus pentru națională. A fost ultimul meci disputat de naționala României în anul 2022.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6
mai
1:04
VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții
6
mai
0:40
VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi
6
mai
0:17
Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!”
6
mai
0:04
„Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2!
23:49 Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!” 23:22 CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă 23:07 „E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid! 23:05 VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului 22:31 „Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte 22:24 Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt Vezi toate știrile
Citește și