Închide meniul

Alex Cicâldău, bucuros după super-golul marcat în Moldova – România 0-5: „Lucrez foarte mult!”. Mijlocașul, cu gândul la EURO 2024: „Vom da totul pentru calificare!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 20 noiembrie 2022, 22:45

Alex Cicâldău, bucuros după super-golul marcat în Moldova – România 0-5: „Lucrez foarte mult!. Mijlocașul, cu gândul la EURO 2024: „Vom da totul pentru calificare!

Alex Cicâldău, reacție după România - Finlanda 1-0

Alex Cicâldău, la naționala României / Profimedia

Alex Cicâldău s-a arătat bucuros după super-golul marcat în meciul amical Moldova – România 0-5. Mijlocașul de 25 de ani a înscris superb, din lovitură liberă, și și-a trecut în cont cel de-al 4-lea gol pentru naționala noastră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cicâldău a dezvăluit că lucrează foarte mult la calitatea loviturilor libere, iar rezultatul s-a văzut în partida de la Chișinău.

Alex Cicâldău, bucuros după super-golul marcat în Moldova – România 0-5: „Lucrez foarte mult!”

Alex Cicâldău este încrezător că naționala lui Edi Iordănescu se poate califica la EURO 2024, după preliminariile de anul viitor.

„Am venit aici cu gândul să facem un joc bun și să câștigăm acest meci. Ne bucurăm că am reușit acest lucru. (N.r. – Despre golul marcat) Mă bucur că mi-a ieșit în seara aceasta, lucrez foarte mult la loviturile libere. Dar eu cred că cel mai important este că am câștigat. Este un nou început.

A fost doar un meci până la urmă, știm că anul viitor or să înceapă treburile serioase și trebuie să venim la fiecare selecție pregătiți la maxim.

Reclamă

(N.r. – Despre preliminariile EURO 2024) Bineînțeles că suntem foarte încrezători în tot ceea ce înseamnă acest grup. Eu zic că arătăm bine la selecție, credem în șansa noastră și vom da totul pentru a ne califica.

(N.r. – Despre amicalul cu Moldova) Nu știm dacă a fost meciul prieteniei, dar ne bucurăm că am venit și am câștigat acest meci. Nu cred că există prietenie pe teren”, a spus Alex Cicâldău, la Pro Arena.

Naționala lui Edi Iordănescu a dat recital de goluri la Chișinău. Au fost 5 marcatori diferiți pentru „tricolori”, în meciul amical de peste Prut. Olimpiu Moruțan, Denis Drăguș, Alex Cicâldău, Daniel Paraschiv și Adrian Rus au înscris golurile naționalei României.

Reclamă 4 / 0/3

Au fost primele goluri marcate de Moruțan, Paraschiv și Rus pentru națională. A fost ultimul meci disputat de naționala României în anul 2022.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și