Închide meniul

Joonas Tamm a fost desemnat jucătorul anului în Estonia! Mesajul emoţionant al soţiei fundaşului de la FCSB

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 noiembrie 2022, 10:57

Reclamă
Joonas Tamm a fost desemnat jucătorul anului în Estonia! Mesajul emoţionant al soţiei fundaşului de la FCSB

Joonas Tamm a fost desemnat jucătorul anului în Estonia

Joonas Tamm, într-un interviu pentru as.ro

Joonas Tamm a fost desemnat jucătorul anului în Estonia. Fundaşul de la FCSB a primit acest premiu într-o gală ce a avut loc duminică seară. Acesta a fost însoţit de soţia sa, care a postat ulterior şi un mesaj emoţionant.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Evoluţiile consistente de la FCSB l-au ajutat pe Joonas Tamm să devină cel mai bun jucător estonian al anului.

Joonas Tamm a fost desemnat jucătorul anului în Estonia

Acest an a fost al nostru, în cel mai bun mod cu putință. Am așteptat să primești acest premiu pentru că motivația și dedicarea ta trebuiau să dea, la un moment dat, rezultate.

Îl meriți, fără dubii. Suntem toți mândri de tine și rămânem cei mai mari fani ai tăi, așa cum am fost în ultimii 10 ani și cum vom continua să fim până te vei retrage. E ușor să fii un model pentru mine, în special datorită determinării tale și a faptului că nu ai renunțat niciodată, nici măcar când situația a fost dificilă.

E incredibil să ne gândim acum că în urmă cu doar câțiva ani a trebuit să îți iei cariera de la zero și nu putea fi nimic privit cu optimism. De aceea meriți acest premiu și ești un model demn de urmat„, a scris Meryl Magi, soţia lui Joonas Tamm, pe reţelele de socializare.

Reclamă

Joonas Tamm a fost criticat de Gigi Becali, după primele meciuri jucate la FCSB

Joonas Tamm a avut un început dificil la FCSB şi a intrat rapid în gura lui Gigi Becali. Ulterior, fundaşul estonian s-a dovedit a fi un transfer bun şi a devenit titular indiscutabil la FCSB.

„Cine? Cine e? Habar nu am. Nu știu cine e Tamm. Nu l-am luat eu. Habar nu am, nici nu știu. Vorbesc serios. Nu știu, MM Stoica l-a adus. Am lăsat echipa pe mâna altcuiva. Habar nu am, nici nu știu. Nu am văzut prima repriză, m-am uitat de când au dat gol. De unde să mă pricep eu la ce a jucat el?”, spunea Gigi Becali, conform digisport.ro.

Joonas Tamm, pariul lui Mihai Stoica

Gigi Becali susține că Joonas Tamm a semnat cu FCSB exclusiv la dorința lui Mihai Stoica, fără ca el să aibă vreo implicare în transfer.

Reclamă 4 / 0/3

„MM știe, eu nu știu. Să facă ce vrea. Aduce un jucător pentru un an. Mai fac o cheltuială pe un an. Dacă este bun, îl prelungesc. Dacă nu, la revedere. Încercăm. I-am zis să facă ce vrea”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru as.ro.

Joonas Tamm s-a născut la 2 februarie 1992, în Tallinn și a început fotbalul profesionist la JK Viljandi Tulevik. De-a lungul carieriei, fundașul a mai evoluat pentru Flora Tallinn, juniorii Sampdoriei, Norrkoping (Suedia), Sylvia (Suedia), Trelleborg (Suedia), Sarpsborg (Norvegia), Korona Kielce (Polonia), Lillestorm (Norvegia), Desna (Ucraina) și Vorskla Poltava (Ucraina).

Ce salariu are Joonas Tamm la FCSB

Salariul lui Joonas Tamm la FCSB este de 13.000 de euro pe lună. Fundașul de 30 de ani din Estonia a semnat pe un singur sezon, după cum Gigi Becali a anunțat pentru www.as.ro.

Dacă roș-albaștrii vor fi mulțumiți de evoluțiile fundașului cotat la 600.000 de euro, atunci înțelegerea va fi prelungită cu încă un sezon, iar salariul va ajunge, conform gsp.ro, la 16.000 de euro.

„MM știe, eu nu știu. Să facă ce vrea. Aduce un jucător pentru un an. Mai fac o cheltuială pe un an. Dacă este bun, îl prelungesc. Dacă nu, la revedere. Încercăm. I-am zis să facă ce vrea”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru as.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! Vezi toate știrile
Citește și