Închide meniul
VIDEO

Nicolae Stanciu a dat recital în ziua în care Neluţu Varga a anunţat că îl aşteaptă la CFR Cluj! O nouă pasă de gol în China

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 noiembrie 2022, 16:59

Reclamă
Nicolae Stanciu a dat recital în ziua în care Neluţu Varga a anunţat că îl aşteaptă la CFR Cluj! O nouă pasă de gol în China

Nicolae Stanciu a dat recital în China. Wuhan Three Towns - Meizhou Hakka 3-0

Nicolae Stanciu, într-un meci disputat în China / Profimedia Images

Nicolae Stanciu a dat recital în meciul Wuhan Three Towns – Meizhou Hakka, scor 3-0, din etapa a 26-a a campionatului Chinei. Mijlocaşul român a reuşit o pasă de gol în victoria categorică, care i-a propulsat echipa pe primul loc în clasament.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Titular la Wuhan Three Towns, Stanciu a avut nevoie de numai 12 minute pentru a se face remarcat. I-a oferit o pasă decisivă lui Marcao, iar golgheterul gazdelor a înscris pentru a 21-a în acest sezon.

Nicolae Stanciu a dat recital în China. Wuhan Three Towns – Meizhou Hakka 3-0

Mijlocaşul care a ratat amicalele naţionalei României cu Slovenia şi Moldova a contribuit şi la reuşita de 2-0. A executat un corner, iar faza a fost finalizată cu gol de un alt brazilian, Ademilson (25).

Şi cel de-al treilea sud-american de pe teren a marcat, Davidson (68). Totuşi, Stanciu a fost desemnat, de Sofascore, jucătorul meciului. Integralist, românul a primit nota 8.5, cea mai mare care a fost acordată la acest meci.

VEZI AICI VIDEO CU ASSIST-UL LUI STANCIU!

Reclamă
Reclamă 4

Vestea este una excelentă atât pentru Edi Iordănescu, cât şi pentru Neluţu Varga. Patronul lui CFR Cluj a anunţat că a discutat cu Stanciu şi că îl aşteaptă la campioana României.

După 21 de meciuri din campionatul Chinei, Stanciu are 8 goluri şi 8 pase decisive. 5.5 milioane de euro este cota fotbalistului român.

Neluţu Varga, anunţ bombă despre transferul lui Nicolae Stanciu

Neluţu Varga dă asigurări că va găsi o modalitate pentru a îi oferi o sumă uriaşă lui Stanciu, care mai este dorit şi de Slavia Praga. Neluţu Varga a precizat că mai sunt două aspecte care ar trebui rezolvate pentru a se face mutarea.

Reclamă

Neluţu Varga a mai spus că ia în calcul să îl aducă pe Nicolae Stanciu sub formă de împrumut la CFR Cluj.

Am speranțe mari că vor reuși să facem până la urmă acest transfer. Am vorbit personal cu Stanciu, iar băiatul mi-a zis că își dorește să vină la noi. El de un an își dorea să se transfere la noi, dar din diferite motive acest lucru nu s-a realizat. Acum eu cu Stanciu m-am înțeles și nu o să fie vreo problemă la salariu.

Voi găsi eu o modalitate să o rezolv. Îi voi da și niște bonusuri mai mari, nu e problemă. Eu cu el m-am înțeles. Sunt două chestii care ne încurcă momentan. Cluburile trebuie să se înțeleagă. El are contract în China până în 2024, iar chinezii nu s-au decis ce vor să facă. Acolo la ei e ceva și de oridin politic, cam așa ceva.

Dar, din ce informații am eu, se pare că el este dorit înapoi și de cei de la Slavia. Ni-l dorim și noi la CFR. Dacă nu se poate cu un transfer definitiv, iar eu aici aș putea să dau cel mult două milioane de euro, atunci măcar împrumut să îl aducem la CFR Cluj. Mă bazez mult și pe faptul că băiatul vrea să revină în România să fie și mai aproape de familie„, a spus Neluţu Varga pentru prosport.ro.

Edi Iordănescu i-a transmis lui Stanciu, după victoria obţinută de România în Moldova, că îşi doreşte să îl vadă la o echipă din Europa.

E capital să se transfere în Europa, e capital să vină înapoi în Europa. E capital ca toţi băieţii care sunt în afara ţării angrenaţi să lupte mai mult, să nu cedeze, să îşi câştige un statut important şi să-şi crească nivelul„, a mai spus selecţionerul României.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:55

Irina Begu și Ana Bogdan, eliminate de la Jocurile Olimpice 2024! Româncele, învinse de Swiatek și Paolini

14:53

Ion Ţiriac, derapaj incredibil după ce a văzut ceremonia din Franţa: „Ăsta este Parisul, cu travestiții, cu homosexualii”

14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și