Închide meniul
NEWS ALERT

Neluţu Varga a făcut un anunţ bombă despre transferul lui Nicolae Stanciu la CFR Cluj: „Eu cu el m-am înţeles! Îi voi da și niște bonusuri mai mari, nu e problemă”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 noiembrie 2022, 12:23

Neluţu Varga a făcut un anunţ bombă despre transferul lui Nicolae Stanciu la CFR Cluj: „Eu cu el m-am înţeles! Îi voi da și niște bonusuri mai mari, nu e problemă

Nicolae Stanciu, negocieri cu Neluţu Varga

Neluţu Varga a făcut un anunţ bombă despre transferul lui Nicolae Stanciu la CFR Cluj. Patronul campioanei a dezvăluit că a discutat şi s-a înţeles cu Nicolae Stanciu pentru a veni la CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Neluţu Varga dă asigurări că va găsi o modalitate pentru a îi oferi o sumă uriaşă lui Stanciu, care mai este dorit şi de Slavia Praga. Neluţu Varga a precizat că mai sunt două aspecte care ar trebui rezolvate pentru a se face mutarea.

Neluţu Varga a făcut un anunţ bombă despre transferul lui Nicolae Stanciu la CFR Cluj

Neluţu Varga a mai spus că ia în calcul să îl aducă pe Nicolae Stanciu sub formă de împrumut la CFR Cluj.

Am speranțe mari că vor reuși să facem până la urmă acest transfer. Am vorbit personal cu Stanciu, iar băiatul mi-a zis că își dorește să vină la noi. El de un an își dorea să se transfere la noi, dar din diferite motive acest lucru nu s-a realizat. Acum eu cu Stanciu m-am înțeles și nu o să fie vreo problemă la salariu.

Voi găsi eu o modalitate să o rezolv. Îi voi da și niște bonusuri mai mari, nu e problemă. Eu cu el m-am înțeles. Sunt două chestii care ne încurcă momentan. Cluburile trebuie să se înțeleagă. El are contract în China până în 2024, iar chinezii nu s-au decis ce vor să facă. Acolo la ei e ceva și de oridin politic, cam așa ceva.

Reclamă

Dar, din ce informații am eu, se pare că el este dorit înapoi și de cei de la Slavia. Ni-l dorim și noi la CFR. Dacă nu se poate cu un transfer definitiv, iar eu aici aș putea să dau cel mult două milioane de euro, atunci măcar împrumut să îl aducem la CFR Cluj. Mă bazez mult și pe faptul că băiatul vrea să revină în România să fie și mai aproape de familie„, a spus Neluţu Varga pentru prosport.ro.

Nicolae Stanciu e dorit şi de Slavia Praga

Ultimele detalii despre transferul lui Nicolae Stanciu la Slavia Praga au fost oferite chiar de agentul mijlocaşului român. Anamaria Prodan susţine că dacă Wuhan Tree Towns îl va lăsa să plece pe român, sunt şanse ca acesta să accepte oferta cehilor.

„Aşteptăm şi vedem ce vor cei din China. Să spună hotărât că-l lasă să plece. E sub contract, e greu de vorbit aşa. Ei au ţinut foarte tare la Stanciu, dar au primit bani buni pe el. Ăsta e fotbalul, vii, pleci, vii, pleci. Niciun jucător să nu spună `nu mă duc acolo niciodată`.

Reclamă 4 / 0/3

Toată cariera lui a avut perioade extraordinare. N-a fost un jucător care să nu facă faţă unde a fost. În momentul ăsta, dacă mă întrebaţi, nu este ceva viabil. România nu îşi permite transferul lui Stanciu. Când pleacă afară, e foarte greu să se mai întoarcă.

Stanciu este cel mai mare fotbalist pe care îl are România în momentul actual. Poate să se supere oricine, dar nu zic asta pentru că îl reprezint eu”, a spus Prodan, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări
  • Neluţu Varga a făcut un anunţ bombă despre transferul lui Nicolae Stanciu la CFR Cluj
  • Ce mai stă în calea transferului lui Stanciu la CFR Cluj

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
Vezi toate știrile
Citește și