Închide meniul

Reacție dură a Anamariei Prodan după ce Neluțu Varga a anunțat că s-a înțeles cu Nicolae Stanciu pentru transferul la CFR Cluj

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 21 noiembrie 2022, 18:20

Reacție dură a Anamariei Prodan după ce Neluțu Varga a anunțat că s-a înțeles cu Nicolae Stanciu pentru transferul la CFR Cluj

Anamaria Prodan, în timpul unui interviu

Instagram Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a avut o reacție dură după ce Neluțu Varga a anunțat că s-a înțeles cu Nicolae Stanciu pentru transferul la CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Impresara lui Stanciu susține că nicio echipă din România nu-și poate permite salariul jucătorului său. Anamaria Prodan neagă o posibilă înțelegere între Nicolae Stanciu și Neluțu Varga.

Anamaria Prodan, reacție după ce Neluțu Varga a anunțat că s-a înțeles cu Nicolae Stanciu

„Dragilor, Nicolae Stanciu este sub contract în China și nu poate bate palma cu nimeni! România nu are cum să-și permită salarii de milioane și sume de transfer de milioane de euro! Stanciu este cel mai bun fotbalist al țării astăzi”, a scris Anamaria Prodan, pe Instagram.

În curusul zilei de luni, Neluţu Varga a dat asigurări că va găsi o modalitate pentru a îi oferi o sumă uriaşă lui Stanciu, care mai este dorit şi de Slavia Praga. Neluţu Varga a precizat că mai sunt două aspecte care ar trebui rezolvate pentru a se face mutarea.

Neluţu Varga a mai spus că ia în calcul să îl aducă pe Nicolae Stanciu sub formă de împrumut la CFR Cluj.

Reclamă

Neluțu Varga: „„Eu cu Stanciu m-am înţeles! Îi voi da și niște bonusuri mai mari, nu e problemă”

Am speranțe mari că vor reuși să facem până la urmă acest transfer. Am vorbit personal cu Stanciu, iar băiatul mi-a zis că își dorește să vină la noi. El de un an își dorea să se transfere la noi, dar din diferite motive acest lucru nu s-a realizat. Acum eu cu Stanciu m-am înțeles și nu o să fie vreo problemă la salariu.

Voi găsi eu o modalitate să o rezolv. Îi voi da și niște bonusuri mai mari, nu e problemă. Eu cu el m-am înțeles. Sunt două chestii care ne încurcă momentan. Cluburile trebuie să se înțeleagă. El are contract în China până în 2024, iar chinezii nu s-au decis ce vor să facă. Acolo la ei e ceva și de oridin politic, cam așa ceva.

Dar, din ce informații am eu, se pare că el este dorit înapoi și de cei de la Slavia. Ni-l dorim și noi la CFR. Dacă nu se poate cu un transfer definitiv, iar eu aici aș putea să dau cel mult două milioane de euro, atunci măcar împrumut să îl aducem la CFR Cluj. Mă bazez mult și pe faptul că băiatul vrea să revină în România să fie și mai aproape de familie„, a spus Neluţu Varga pentru prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolae Stanciu a dat recital în China

Nicolae Stanciu a dat recital în meciul Wuhan Three Towns – Meizhou Hakka, scor 3-0, din etapa a 26-a a campionatului Chinei. Mijlocaşul român a reuşit o pasă de gol în victoria categorică, care i-a propulsat echipa pe primul loc în clasament.

Stanciu a fost desemnat, de Sofascore, jucătorul meciului. Integralist, românul a primit nota 8.5, cea mai mare care a fost acordată la acest meci.

După 21 de meciuri din campionatul Chinei, Stanciu are 8 goluri şi 8 pase decisive. 5.5 milioane de euro este cota fotbalistului român.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:06 LIVE SCOREFCU Craiova – U Cluj se joacă ACUM. Meci „de foc” în Bănie! Blănuță, gol la 2 minute după reușita lui Anselmo 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului Vezi toate știrile
Citește și