Închide meniul

Reacție dură a Anamariei Prodan după ce Neluțu Varga a anunțat că s-a înțeles cu Nicolae Stanciu pentru transferul la CFR Cluj

Alexandru Ivan Publicat: 21 noiembrie 2022, 18:20

Reacție dură a Anamariei Prodan după ce Neluțu Varga a anunțat că s-a înțeles cu Nicolae Stanciu pentru transferul la CFR Cluj

Anamaria Prodan, în timpul unui interviu

Instagram Anamaria Prodan

  • Neluțu Varga a anunțat că s-a înțeles cu Nicolae Stanciu pentru transferul la CFR Cluj
  • Reacție dură a Anamariei Prodan

Anamaria Prodan a avut o reacție dură după ce Neluțu Varga a anunțat că s-a înțeles cu Nicolae Stanciu pentru transferul la CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Impresara lui Stanciu susține că nicio echipă din România nu-și poate permite salariul jucătorului său. Anamaria Prodan neagă o posibilă înțelegere între Nicolae Stanciu și Neluțu Varga.

Anamaria Prodan, reacție după ce Neluțu Varga a anunțat că s-a înțeles cu Nicolae Stanciu

„Dragilor, Nicolae Stanciu este sub contract în China și nu poate bate palma cu nimeni! România nu are cum să-și permită salarii de milioane și sume de transfer de milioane de euro! Stanciu este cel mai bun fotbalist al țării astăzi”, a scris Anamaria Prodan, pe Instagram.

Reclamă

În curusul zilei de luni, Neluţu Varga a dat asigurări că va găsi o modalitate pentru a îi oferi o sumă uriaşă lui Stanciu, care mai este dorit şi de Slavia Praga. Neluţu Varga a precizat că mai sunt două aspecte care ar trebui rezolvate pentru a se face mutarea.

Neluţu Varga a mai spus că ia în calcul să îl aducă pe Nicolae Stanciu sub formă de împrumut la CFR Cluj.

Reclamă

Neluțu Varga: „„Eu cu Stanciu m-am înţeles! Îi voi da și niște bonusuri mai mari, nu e problemă”

Am speranțe mari că vor reuși să facem până la urmă acest transfer. Am vorbit personal cu Stanciu, iar băiatul mi-a zis că își dorește să vină la noi. El de un an își dorea să se transfere la noi, dar din diferite motive acest lucru nu s-a realizat. Acum eu cu Stanciu m-am înțeles și nu o să fie vreo problemă la salariu.

Voi găsi eu o modalitate să o rezolv. Îi voi da și niște bonusuri mai mari, nu e problemă. Eu cu el m-am înțeles. Sunt două chestii care ne încurcă momentan. Cluburile trebuie să se înțeleagă. El are contract în China până în 2024, iar chinezii nu s-au decis ce vor să facă. Acolo la ei e ceva și de oridin politic, cam așa ceva.

Dar, din ce informații am eu, se pare că el este dorit înapoi și de cei de la Slavia. Ni-l dorim și noi la CFR. Dacă nu se poate cu un transfer definitiv, iar eu aici aș putea să dau cel mult două milioane de euro, atunci măcar împrumut să îl aducem la CFR Cluj. Mă bazez mult și pe faptul că băiatul vrea să revină în România să fie și mai aproape de familie„, a spus Neluţu Varga pentru prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Nicolae Stanciu a dat recital în China

Nicolae Stanciu a dat recital în meciul Wuhan Three Towns – Meizhou Hakka, scor 3-0, din etapa a 26-a a campionatului Chinei. Mijlocaşul român a reuşit o pasă de gol în victoria categorică, care i-a propulsat echipa pe primul loc în clasament.

Stanciu a fost desemnat, de Sofascore, jucătorul meciului. Integralist, românul a primit nota 8.5, cea mai mare care a fost acordată la acest meci.

După 21 de meciuri din campionatul Chinei, Stanciu are 8 goluri şi 8 pase decisive. 5.5 milioane de euro este cota fotbalistului român.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan
Diverse • 13:01
FOTO
„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o
Ce a putut spune Bebeto când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Diverse • 27 mart., 9:02
FOTO
Ce a putut spune Bebeto, fiul lui Laurenţiu Reghecampf şi al Anamariei Prodan, când a fost întrebat dacă îi este dor de tatăl său
Stanciu, Ianis Hagi, Coman şi ceilalţi tricolori s-au antrenat în baza celor de la Real Madrid. Imagini fabuloase
AntenaPLAY • 25 mart., 22:26
FOTO
Stanciu, Ianis Hagi, Coman şi ceilalţi tricolori s-au antrenat în baza celor de la Real Madrid. Imagini fabuloase
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril
Diverse • 24 mart., 8:04
FOTO
Anamaria Prodan ia lecții de box de la Ronald Gavril! Vedeta, videoclip de senzație alături de iubitul ei