Închide meniul

Tragedie fără margini! Un tânăr a încetat din viață după ce a căzut de la etajul 8. Avea numai 27 de ani

Antena Sport Publicat: 22 noiembrie 2022, 17:53

Reclamă
Tragedie fără margini! Un tânăr a încetat din viață după ce a căzut de la etajul 8. Avea numai 27 de ani

Karim Gazzetta s-a stins din viață, la 27 de ani

Karim Gazzetta s-a stins din viață, la 27 de ani

Tragedie fără margini! Karim Gazzetta a încetat din viață luni, la numai 27 de ani, după ce a căzut de la etajul 8 al unui bloc. Mijlocașul elvețian juca la liderul din campionatul Bosniei și Herțegovina, Zrinjski Mostar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lumea fotbalului din Bosnia este în doliu. Conform primelor informații din presa bosniacă, Karim Gazzetta s-ar fi aruncat de la etajul 8 al clădirii în care locuia, în orașul Mostar.

Tragedie fără margini! Un fotbalist de 27 de ani a încetat din viață după ce a căzut de la etajul 8

Karim Gazzetta sosise în campionatul Bosniei în vara acestui an, după mai multe experiențe în țara natală. Mijlocașul evoluase într-un singur meci în actualul sezon pentru Zrinjski, fiind chinuit de o serie de accidentări.

În tinerețe, Gazzetta era considerat unul dintre cei mai promițători jucători din Elveția. El a bifat numeroase selecții la naționalele de tineret ale Elveției, inclusiv la reprezentativa U20.

Clubul Zrinjski a confirmat moartea jucătorului lor, la vârsta de 27 de ani. Acesta a fost găsit fără suflare în fața locuinței sale din orașul Mostar, situat la 70 de kilometri de capitala Sarajevo.

Reclamă

Autoritățile au deschis o anchetă pentru a afla dacă a fost vorba despre sinucidere.

Vestea tragică a venit la numai o zi după ce Karim sărbătorise alături de colegii săi victoria cu Borac Banja Luka, scor 1-0.

Reclamă 4 / 0/3

De-a lungul carierei, Karim Gazzetta a mai jucat în Elveția, la Servette FC, Etoile Carouge, FC Winterthur, Stade-Luasanne și Neuchatel Xamax, înainte să semneze cu Zrinjski.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
Vezi toate știrile
Citește și