Închide meniul

Tragedie fără margini! Un tânăr a încetat din viață după ce a căzut de la etajul 8. Avea numai 27 de ani

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 noiembrie 2022, 17:53

Tragedie fără margini! Un tânăr a încetat din viață după ce a căzut de la etajul 8. Avea numai 27 de ani

Karim Gazzetta s-a stins din viață, la 27 de ani

Karim Gazzetta s-a stins din viață, la 27 de ani

Tragedie fără margini! Karim Gazzetta a încetat din viață luni, la numai 27 de ani, după ce a căzut de la etajul 8 al unui bloc. Mijlocașul elvețian juca la liderul din campionatul Bosniei și Herțegovina, Zrinjski Mostar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lumea fotbalului din Bosnia este în doliu. Conform primelor informații din presa bosniacă, Karim Gazzetta s-ar fi aruncat de la etajul 8 al clădirii în care locuia, în orașul Mostar.

Tragedie fără margini! Un fotbalist de 27 de ani a încetat din viață după ce a căzut de la etajul 8

Karim Gazzetta sosise în campionatul Bosniei în vara acestui an, după mai multe experiențe în țara natală. Mijlocașul evoluase într-un singur meci în actualul sezon pentru Zrinjski, fiind chinuit de o serie de accidentări.

În tinerețe, Gazzetta era considerat unul dintre cei mai promițători jucători din Elveția. El a bifat numeroase selecții la naționalele de tineret ale Elveției, inclusiv la reprezentativa U20.

Clubul Zrinjski a confirmat moartea jucătorului lor, la vârsta de 27 de ani. Acesta a fost găsit fără suflare în fața locuinței sale din orașul Mostar, situat la 70 de kilometri de capitala Sarajevo.

Reclamă

Autoritățile au deschis o anchetă pentru a afla dacă a fost vorba despre sinucidere.

Vestea tragică a venit la numai o zi după ce Karim sărbătorise alături de colegii săi victoria cu Borac Banja Luka, scor 1-0.

Reclamă 4 / 0/3

De-a lungul carierei, Karim Gazzetta a mai jucat în Elveția, la Servette FC, Etoile Carouge, FC Winterthur, Stade-Luasanne și Neuchatel Xamax, înainte să semneze cu Zrinjski.

Recomandări
  • Tragedie fără margini
  • Un tânăr a încetat din viață după ce a căzut de la etajul 8

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
Vezi toate știrile
Citește și