Închide meniul

Ionuţ Radu, lovitură primită de la Cremonese. Decizia luată de club

Dan Roșu Publicat: 23 noiembrie 2022, 9:43

Reclamă
Ionuţ Radu, lovitură primită de la Cremonese. Decizia luată de club

Ionuţ Radu, lovitură primită de la Cremonese

Ionuţ Radu, într-un meci din Serie A / Profimedia Images

Ionuţ Radu e la pământ după o nouă lovitură primită de la Cremonese. Conform fcinternews.it, conducerea clubului a luat decizia finală în ceea ce-l priveşte pe portarul cotat la 3.5 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Italienii vor să îl cedeze pe Radu înapoi la Inter în această iarnă, chiar dacă împrumut de la echipa de pe Meazza e valabil până la finalul sezonului. Asta după ce internaţionalul şi-a pierdut deja locul de titular.

Ionuţ Radu, lovitură primită de la Cremonese

Radu a fost principalul om din poarta lui Cremonese la începutul sezonului, dar românul de 25 de ani şi-a pierdut locul în faţa lui Marco Carnesecchi, după 21 de goluri încasate în 12 partide disputate în toate competiţiile.

Înainte de împrumutul la Cremonese, Radu acceptase un nou contract cu Inter, care propunea şi o scădere de salariu, de la 2.3 milioane de euro, la 1.9 milioane de euro. Salariul e susţinut în egală măsură de Inter şi Cremonese.

Ionuţ Radu se află la Inter din 2013, fiind împrumutat la Genoa şi Parma, în ultimele sezoane. În penultima stagiune, Radu a bifat doar două prezenţe pentru Inter, în înfrângerea cu Bologna, din campionat, şi în victoria cu Empoli, din Cupa Italiei.

Reclamă

Cremonese a promovat la sfârşitul sezonului în Serie A, după ce s-a clasat pe locul secund în liga secundă italiană. Cealaltă echipă care a promovat este Lecce.

Ionuţ Radu s-a despărţit de Miss Italia, însă nu a stat mult timp singur

Ionuţ Radu stă însă bine în viaţa sentimentală. Ionuţ Radu are o nouă iubită, la scurt timp după ce s-a despărţit de Miss Italia. Portarul român de la Cremonese şi-a găsit alinarea în braţele Francescăi Cuccuru.

Ionuţ Radu a avut o relaţie intensă cu Carolina Stramare, cea care a fost desemnată în 2019 Miss Italia. Cei doi s-au despărţit după ce Carolina Stramare a apărut pe un yacht alături de starul Marcos Alonso.

Reclamă 4 / 0/3

Ionuţ Radu nu a fost singur multă vreme şi s-a cuplat cu Francesca Cuccuru, o tânără frumoasă din Sassari. Ionuţ Radu şi Francesca au fost şi într-o mini-vacanţă romantică la Paris, iar cei doi au postat imagini pe reţelele de socializare.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și