Închide meniul

Ionuţ Radu, lovitură primită de la Cremonese. Decizia luată de club

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 23 noiembrie 2022, 9:43

Ionuţ Radu, lovitură primită de la Cremonese. Decizia luată de club

Ionuţ Radu, lovitură primită de la Cremonese

Ionuţ Radu, într-un meci din Serie A / Profimedia Images

Ionuţ Radu e la pământ după o nouă lovitură primită de la Cremonese. Conform fcinternews.it, conducerea clubului a luat decizia finală în ceea ce-l priveşte pe portarul cotat la 3.5 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Italienii vor să îl cedeze pe Radu înapoi la Inter în această iarnă, chiar dacă împrumut de la echipa de pe Meazza e valabil până la finalul sezonului. Asta după ce internaţionalul şi-a pierdut deja locul de titular.

Ionuţ Radu, lovitură primită de la Cremonese

Radu a fost principalul om din poarta lui Cremonese la începutul sezonului, dar românul de 25 de ani şi-a pierdut locul în faţa lui Marco Carnesecchi, după 21 de goluri încasate în 12 partide disputate în toate competiţiile.

Înainte de împrumutul la Cremonese, Radu acceptase un nou contract cu Inter, care propunea şi o scădere de salariu, de la 2.3 milioane de euro, la 1.9 milioane de euro. Salariul e susţinut în egală măsură de Inter şi Cremonese.

Ionuţ Radu se află la Inter din 2013, fiind împrumutat la Genoa şi Parma, în ultimele sezoane. În penultima stagiune, Radu a bifat doar două prezenţe pentru Inter, în înfrângerea cu Bologna, din campionat, şi în victoria cu Empoli, din Cupa Italiei.

Reclamă

Cremonese a promovat la sfârşitul sezonului în Serie A, după ce s-a clasat pe locul secund în liga secundă italiană. Cealaltă echipă care a promovat este Lecce.

Ionuţ Radu s-a despărţit de Miss Italia, însă nu a stat mult timp singur

Ionuţ Radu stă însă bine în viaţa sentimentală. Ionuţ Radu are o nouă iubită, la scurt timp după ce s-a despărţit de Miss Italia. Portarul român de la Cremonese şi-a găsit alinarea în braţele Francescăi Cuccuru.

Ionuţ Radu a avut o relaţie intensă cu Carolina Stramare, cea care a fost desemnată în 2019 Miss Italia. Cei doi s-au despărţit după ce Carolina Stramare a apărut pe un yacht alături de starul Marcos Alonso.

Reclamă 4 / 0/3

Ionuţ Radu nu a fost singur multă vreme şi s-a cuplat cu Francesca Cuccuru, o tânără frumoasă din Sassari. Ionuţ Radu şi Francesca au fost şi într-o mini-vacanţă romantică la Paris, iar cei doi au postat imagini pe reţelele de socializare.

Recomandări
  • Ionuţ Radu e cotat la 3.5 milioane de euro
  • Radu a primit 19 goluri în Serie A

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:08 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipele de start 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu Vezi toate știrile
Citește și