Închide meniul
EXCLUSIV

Transferul lui Adrian Şut în Turcia a picat! Anunţul de ultimă oră făcut de Gigi Becali

Dan Roșu Publicat: 24 noiembrie 2022, 13:14

Reclamă
Transferul lui Adrian Şut în Turcia a picat! Anunţul de ultimă oră făcut de Gigi Becali

Transferul lui Adrian Şut în Turcia a picat! Anunţul de ultimă oră făcut de Gigi Becali

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Transferul lui Adrian Şut în Turcia a picat! Gigi Becali a anunţat că nu s-a înţeles cu Trabzonspor. Patronul de la FCSB a cerut 3 milioane de euro, iar turcii au oferit doar două milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioana Turciei îl avea de multă vreme în vizor pe Adrian Șut, jucător cotat la 900.000 de euro de site-ul de specalitate transfermarkt.com.

Transferul lui Adrian Şut în Turcia a picat

„Nu ne-am înţeles. Ei au venit cu o ofertă de două milioane de euro. Eu fără trei milioane nu îl dau. Le-am spus că cel care l-a urmărit pe Şut e cel mai mare specialist. El îşi face treaba, ţac-pac, ţac-pac, o ia, o dă, cum îmi place mie”, a spus Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Adrian Șut a ajuns la FCSB în 2019, liber de contract de la Academica Clinceni. Mijlocașul de 23 de ani a adunat 66 de meciuri la formația roș-albastră, reușind să marcheze 3 goluri și să ofere două pase decisive.

La ora actuală, Trabzonspor se află pe locul 7 în prima ligă din Turcia, la 6 puncte în spatele liderului Fenerbahce, după 14 etape.

Reclamă

Gigi Becali se consultă cu Florin Tănase: „Mi-a spus să-l pun antrenor pe Pintilii”

Becali a dezvăluit, recent, că se sfătuieşte cu Florin Tănase pentru a aduce un antrenor cu licenţă PRO.

„O să-l pun pe Tănase să îl antreneze să stea pe capul lui. Tănase o să fie cel mai mare antrenor al lui FCSB. Cu el mă consult, el îi schimbă, el îi dă afară, el îi pune (n.r. a început să râdă). Acum mă consult cu el să văd pe cine vrea să pună.

Uite, cum a zis el. Mi-a spus să îl pun pe Pintilii. L-am pus pe Pintilii. Mi-a zis: ‘Lasă jucătorii să facă antrenamente, ce le place mi mult cu mingea, să joace fotbal 7 contra 2, 9 contra 2’. I-am spus lui Pintilii, aşa am făcut şi uite că am câştigat.

Reclamă 4 / 0/3

Acum să vedem când vine de la arabi peste un an şi jumătate, să îl bag antrenor şi gata. După ce termină, el o să fie antrenor secund şi jucător, iar eu Ferguson”, a spus Gigi Becali în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă Vezi toate știrile
Citește și