Închide meniul
EXCLUSIV

Transferul lui Adrian Şut în Turcia a picat! Anunţul de ultimă oră făcut de Gigi Becali

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 24 noiembrie 2022, 13:14

Transferul lui Adrian Şut în Turcia a picat! Anunţul de ultimă oră făcut de Gigi Becali

Transferul lui Adrian Şut în Turcia a picat! Anunţul de ultimă oră făcut de Gigi Becali

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Transferul lui Adrian Şut în Turcia a picat! Gigi Becali a anunţat că nu s-a înţeles cu Trabzonspor. Patronul de la FCSB a cerut 3 milioane de euro, iar turcii au oferit doar două milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioana Turciei îl avea de multă vreme în vizor pe Adrian Șut, jucător cotat la 900.000 de euro de site-ul de specalitate transfermarkt.com.

Transferul lui Adrian Şut în Turcia a picat

„Nu ne-am înţeles. Ei au venit cu o ofertă de două milioane de euro. Eu fără trei milioane nu îl dau. Le-am spus că cel care l-a urmărit pe Şut e cel mai mare specialist. El îşi face treaba, ţac-pac, ţac-pac, o ia, o dă, cum îmi place mie”, a spus Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Adrian Șut a ajuns la FCSB în 2019, liber de contract de la Academica Clinceni. Mijlocașul de 23 de ani a adunat 66 de meciuri la formația roș-albastră, reușind să marcheze 3 goluri și să ofere două pase decisive.

La ora actuală, Trabzonspor se află pe locul 7 în prima ligă din Turcia, la 6 puncte în spatele liderului Fenerbahce, după 14 etape.

Reclamă

Gigi Becali se consultă cu Florin Tănase: „Mi-a spus să-l pun antrenor pe Pintilii”

Becali a dezvăluit, recent, că se sfătuieşte cu Florin Tănase pentru a aduce un antrenor cu licenţă PRO.

„O să-l pun pe Tănase să îl antreneze să stea pe capul lui. Tănase o să fie cel mai mare antrenor al lui FCSB. Cu el mă consult, el îi schimbă, el îi dă afară, el îi pune (n.r. a început să râdă). Acum mă consult cu el să văd pe cine vrea să pună.

Uite, cum a zis el. Mi-a spus să îl pun pe Pintilii. L-am pus pe Pintilii. Mi-a zis: ‘Lasă jucătorii să facă antrenamente, ce le place mi mult cu mingea, să joace fotbal 7 contra 2, 9 contra 2’. I-am spus lui Pintilii, aşa am făcut şi uite că am câştigat.

Reclamă 4 / 0/3

Acum să vedem când vine de la arabi peste un an şi jumătate, să îl bag antrenor şi gata. După ce termină, el o să fie antrenor secund şi jucător, iar eu Ferguson”, a spus Gigi Becali în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări
  • Gigi Becali cere 3 milioane de euro pe Adrian Şut
  • Trabzonspor a făcut o ofertă de două milioane de euro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:26 Daniel Ricciardo, penalizat cu trei locuri pe grila de start la Marele Premiu din Miami! Motivul pentru care a fost pedepsit 15:19 FotoAndrea Compagno a devenit tată! Primul mesaj al italianului după ce soţia lui a născut un băieţel 15:02 „E nebunia lui Gigi!” Bănel Nicoliță, verdict surprinzător după FCSB – Rapid 2-2! Cum pot ajunge roș-albaștrii în Europa 14:48 VideoDaniel Ricciardo nu îl iartă pe Lance Stroll după accidentul teribil din Marele Premiu al Chinei: „Fierbe sângele în mine” 14:34 „Sunt infatuați! Rușine!” Adrian Porumboiu, atac direct la adresa arbitrilor VAR de la FCSB – Rapid 2-2! 14:30 LIVE VIDEOBlackburn – Sheffield e ACUM în AntenaPLAY. QPR – Preston 1-0. Spectacol total în Championship 14:11 „E pentru prima dată!” Basarab Panduru, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu! Ce a remarcat în FCSB – Rapid 2-2 14:10 Ionuţ Chirilă a făcut-o praf pe Rapid după derby-ul de pe Arena Naţională: „A părut o echipă de Liga 3”! A criticat dur şi FCSB! 13:56 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 e ACUM în AntenaPLAY! Porsche şi Ferrari luptă pentru supremaţie la Imola 13:44 Sepsi – Universitatea Craiova LIVE TEXT (19:00). Costel Gâlcă, la debutul pe banca oltenilor! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și