Close
Video

Giovanni Becali a anunţat când se întoarce Florin Tănase la FCSB: „A avut o relaţie bună cu mine şi cu Gigi”

Avatar photo

De Dan Roșu
Publicat: 24 noiembrie 2022, 9:18

Giovanni Becali a anunţat când se întoarce Florin Tănase la FCSB. Preferatul lui Gigi Becali câştigă peste un milion de euro la Al-Jazira, dar relaţia excelentă cu patronul l-ar putea face să revină la „bătrâneţe”. Ar putea fi antrenor-jucător, după cum chiar Gigi dezvăluia recent.

Reclamă

Florin Tănase, în tricoul celor de la FCSB / Hepta

„Tănase a avut o relaţie bună cu mine şi cu Gigi, a fost cu noi tot timpul în ultimii 5-6 ani. El are de jucat încă 4-5 ani acolo, trebuie să îşi pună nişte bani deoparte, câştigă peste 1 milion de dolari.

Reclamă

Giovanni Becali a anunţat când se întoarce Florin Tănase la FCSB

Cred că pe la 32-33 de ani, dacă îşi va păstra forma şi fizicul, se va întoarce la Steaua. Mulţi patroni au câte un căpitan de echipă cu care vorbesc, se sfătuiesc, adică nu e un spionaj făcut de căpitan împotriva colegilor lui”, a spus Giovanni Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Patronul vicecampioanei României îl aşteaptă pe Florin Tănase să vină la FCSB. Omul de afaceri este convins că fostul căpitan al echipei sale este varianta ideală.

Gigi Becali îl aşteaptă pe Florin Tănase să vină la FCSB

Becali s-a întâlnit, la Palat, cu atacantul care a adus în conturile lui FCSB nu mai puţin de 3 milioane de euro. Arabii de la Al Jazira i-au achitat clauza de reziliere. Gigi Becali îşi doreşte ca, la finalul contractului cu arabii, Florin Tănase să devină direct antrenor-jucător la FCSB.

Omul de afaceri a recunoscut că, în acest moment, se sfătuieşte cu Florin Tănase pentru a aduce un antrenor cu licenţă PRO.

Reclamă

„O să-l pun pe Tănase să îl antreneze să stea pe capul lui. Tănase o să fie cel mai mare antrenor al lui FCSB. Cu el mă consult, el îi schimbă, el îi dă afară, el îi pune (n.r. a început să râdă). Acum mă consult cu el să văd pe cine vrea să pună.

Uite, cum a zis el. Mi-a spus să îl pun pe Pintilii. L-am pus pe Pintilii. Mi-a zis: ‘Lasă jucătorii să facă antrenamente, ce le place mi mult cu mingea, să joace fotbal 7 contra 2, 9 contra 2’. I-am spus lui Pintilii, aşa am făcut şi uite că am câştigat.

Acum să vedem când vine de la arabi peste un an şi jumătate, să îl bag antrenor şi gata. După ce termină, el o să fie antrenor secund şi jucător, iar eu Ferguson„, a spus Gigi Becali în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
EMISIUNI
Constantin Din, la AS.ro LIVE
Ultimele știri
9
dec.
23:24
FotoCM 2022 | Spirite încinse în Olanda – Argentina! Virgil van Dijk și-a pus un adversar la pământ
9
dec.
23:04
CM 2022 | Lionel Messi, gol și pasă decisivă în Olanda – Argentina! Prestație stelară a starului „Pumelor”
9
dec.
22:45
CM 2022 | Neymar, prima reacție după eliminarea-șoc a Braziliei: „E ultima ta Cupă Mondială?”. Anunțul starului Selecao
9
dec.
22:09
CM 2022 | Mihai Stoica râde de Neymar: „N-a mai apucat dansatorul șef să bată penalty în figuri”
9
dec.
22:06
CM 2022 | Thiago Silva și-a anunțat retragerea de la naționala Braziliei! „E greu să te consolezi! Mă doare foarte mult!”
9
dec.
21:47
NEWS ALERTCM 2022 | Tite și-a anunțat plecarea de la naționala Braziliei după eliminarea de la Campionatul Mondial
9
dec.
21:45
CM 2022 | Luka Modric, reacție în numai 3 cuvinte după ce Croația a eliminat Brazilia la Campionatul Mondial
9
dec.
21:30
CM 2022 | Zlatko Dalic, în delir după ce a eliminat Brazilia de la Campionatul Mondial: „Asta e Croația! Să nu ne subestimeze nimeni!”
9
dec.
21:06
CM 2022 | Aroganța fanilor Argentinei după ce rivala Brazilia a fost eliminată de la Cupa Mondială
9
dec.
21:05
CM 2022 | Roy Keane, ironie maximă pentru Brazilia după eliminarea-șoc de la Campionatul Mondial: „Și-au irosit toată energia când dansau!”
Pe același subiect
Mihai Stoica, într-o conferință de presă
Extra • 9 dec., 18:36
Mihai Stoica, reacție ironică după ce Austria a refuzat intrarea în Schengen a României: „Mă filmez și mă pun pe Instagram!”
Gigi Becali, reacţie nervoasă
Liga 1 • 9 dec., 13:29
Gigi Becali, prima reacţie după ce FCSB a fost interzisă în Ghencea. Patronul roş-albaştrilor renunţă la lupta cu CSA Steaua
Gigi Becali. în timpul unei conferințe de presă /
Extra • 9 dec., 13:18
Reacţia furibundă a lui Gigi Becali, după ce Austria a blocat intrarea în Schengen a României: „Sunt mai proşti şi mai hoţi decât noi”
Știri
Hello Chef sezonul 4, 30 octombrie 2022: Roxana Blenche şi Irina Fodor
Close