Închide meniul
Video

Giovanni Becali a anunţat când se întoarce Florin Tănase la FCSB: „A avut o relaţie bună cu mine şi cu Gigi”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 24 noiembrie 2022, 9:18

Giovanni Becali a anunţat când se întoarce Florin Tănase la FCSB

Florin Tănase, în tricoul celor de la FCSB / Hepta

Giovanni Becali a anunţat când se întoarce Florin Tănase la FCSB. Preferatul lui Gigi Becali câştigă peste un milion de euro la Al-Jazira, dar relaţia excelentă cu patronul l-ar putea face să revină la „bătrâneţe”. Ar putea fi antrenor-jucător, după cum chiar Gigi dezvăluia recent.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Tănase a avut o relaţie bună cu mine şi cu Gigi, a fost cu noi tot timpul în ultimii 5-6 ani. El are de jucat încă 4-5 ani acolo, trebuie să îşi pună nişte bani deoparte, câştigă peste 1 milion de dolari.

Giovanni Becali a anunţat când se întoarce Florin Tănase la FCSB

Cred că pe la 32-33 de ani, dacă îşi va păstra forma şi fizicul, se va întoarce la Steaua. Mulţi patroni au câte un căpitan de echipă cu care vorbesc, se sfătuiesc, adică nu e un spionaj făcut de căpitan împotriva colegilor lui”, a spus Giovanni Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Patronul vicecampioanei României îl aşteaptă pe Florin Tănase să vină la FCSB. Omul de afaceri este convins că fostul căpitan al echipei sale este varianta ideală.

Gigi Becali îl aşteaptă pe Florin Tănase să vină la FCSB

Becali s-a întâlnit, la Palat, cu atacantul care a adus în conturile lui FCSB nu mai puţin de 3 milioane de euro. Arabii de la Al Jazira i-au achitat clauza de reziliere. Gigi Becali îşi doreşte ca, la finalul contractului cu arabii, Florin Tănase să devină direct antrenor-jucător la FCSB.

Reclamă

Omul de afaceri a recunoscut că, în acest moment, se sfătuieşte cu Florin Tănase pentru a aduce un antrenor cu licenţă PRO.

„O să-l pun pe Tănase să îl antreneze să stea pe capul lui. Tănase o să fie cel mai mare antrenor al lui FCSB. Cu el mă consult, el îi schimbă, el îi dă afară, el îi pune (n.r. a început să râdă). Acum mă consult cu el să văd pe cine vrea să pună.

Uite, cum a zis el. Mi-a spus să îl pun pe Pintilii. L-am pus pe Pintilii. Mi-a zis: ‘Lasă jucătorii să facă antrenamente, ce le place mi mult cu mingea, să joace fotbal 7 contra 2, 9 contra 2’. I-am spus lui Pintilii, aşa am făcut şi uite că am câştigat.

Reclamă 4 / 0/3

Acum să vedem când vine de la arabi peste un an şi jumătate, să îl bag antrenor şi gata. După ce termină, el o să fie antrenor secund şi jucător, iar eu Ferguson„, a spus Gigi Becali în exclusivitate pentru Antena Sport.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și